bakasetas ile birlikte iyice durağan olmaya başladık. ndiaye tarzı bir orta saha veya colmanın ilk halleri gibi birisi lazım merkeze. bek almayacaklar büyük ihtimal
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibin ilk yarıdaki oyununa bakıp hepimizin gördüğü şey ya ekubanı forvete al dajaniny yi sağa çek yada djaninyi oynatma afobeyi forvete al..ama sen wakanın,bakasetasın şapkadan tavşan çıkarmasına yada hugonun duran toptan gol atmasına o kadar alışmışsın ki,karbonat bile orta alanın oyundan düştüğünü görünce Mesut’u dışarı alıp pelkası soldan ortaya çekince,mevkisini değiştirdiği adam gol bulup maçı kazandırdı,ama sen izledin hoca.iş işten geçtikten sonra bişeyler yapmak hiçbir zaman fayda göstermedi,gösteremez de..senin yapamadığını karbonat diye dalga geçilen adam yaptı hoca..şimdi kaybettik bu yüzden hocaya sallamaya başladı diyenler olacaktır,daha geçen gün kazandığımız maç sonrası ne yazdıysam aynısını bugün yaşadık,bu takım atak yapamıyor gol atamıyor,daha da önemlisi gol pozisyonuna giremiyor djaniny forvet değil ya bunu oynatma afobeyi koy yada djaninyyi sağa al ekubanı forvete koy diye diye dilimizde tüy bitti,her seferinde waka,bakasetas yada hugo şapkadan tavşan çıkaramaz çekirge misali maç kazanıyoruz diye diye dilimizde tüy bitti hoca yeter..bu takıma çok şey kattığın aşikar ama sen geldikten sonra bu takım,pozisyona giremez oldu defans ne kadar düzeldiyse hücumda tersine en ufak bi kıpırdama olmadı,ilgin en az pozisyona giren takımlarındanız,buna bi çözüm bul artık dedik ama senin her maç ilk 11 oynattığın djaniny nin attığı gol yedek bıraktığın adamla aynıysa bunun neresinde haklı,adaletli forma seçimi var hoca
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakasetas ile birlikte iyice durağan olmaya başladık. ndiaye tarzı bir orta saha veya colmanın ilk halleri gibi birisi lazım merkeze. bek almayacaklar büyük ihtimalTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 11 için 2 bek alsak yeterli.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim ekubandan forvet olmaz bunu defalarca gördük ekubanın oyun görüşü ve topla olan ilişkisi son derece vasat ilerdetek forvet kesinlikle olmaz.En son White tarafından düzenlendi; 01.03.2021, 00:33.
Yorum
-
İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle����������Allah aşkına bir şey söylerken az mantıklı konuşun,az biraz araştırın bakın ya..ekuban sağ kanat oynadığı halde 20 maçta 6 gol 3 asisti var,djaninyin ise forvet oynadığı halde 20 maçta sadece 4 golü var...ama djaniny forvet için uygun yani gole daha yatkın olarak görülüyor ancak ekuban forvet için yeterli olarak gözükmüyor...Böyle birşeyi kim kahle alabilir,bu mantığa göre forvet için uygun aday olmak için,gol atmış olmaman gerekiyor.D forvetin görevi farklı bir şey de biz mi yanlış biliyoruz.D güldürmeyin insanı ya.D
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüdür gülecek bişey yok sen ünal karaman zamanı ekubanı tek forvet oynadığı maçlarda izlemedin galiba adam topla kavga ediyor oyun görüşü sıfır beyin dersen kısıtlı ilerde top tutamaz tamamen gücü ile oynayan bir adam evet dijanny de iyi forvet değil ama 2 yanlış bir doğru yapmaz ekuban burda defalarca yazdım iyi takımda göze batmaz sıradan bir adam olur ama bizim kadro yetenek anlamında o kadar yetersizki ekuban kötü kadroda göze çarpıyor ekubanı sen ilerde tek forvet oynat kafanda 3 maç sonunda saç kalmaz bunu göremessende söylenecek bişey yok.
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEksikler çok net belli ediyor kendini.
İki bek
Sağ kanat
Forvet
ilk aşamada transfer edilmesi gerekenler.
Yorum
-
İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani istatistikler ortadayken ve de bu istatistikleri ben uydurmamışken,şu an söylediğin şey 2+2 nin 4 etmediğini söylemek kadar saçma bir şey..buna yorum dahi yapmak luzümsuz aslında..söylediğin şeyin kanıtı ortada,bakabilirsin...ama baktığın halde hala bunu savunup,bu fikri söylüyorsan asıl benim sana söyleyecek başka birşeyim olamaz...
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületespitlerin doğru kardeşim ben birde beratın yanına sert bir adam da lazım diye düşünüyorum.Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuruma göre o da alınabilir ama 4 eksik tamamlanmadan oyuna hükmetmemiz mümkün değil. Sağ kanatta doğru düzgün pas bile yapılamıyor Marlon'un da pas kalitesi düşük olunca topu ileri taşıma işi tamamen orta ikiliye kalıyor diye düşünüyorum. Flavio da o konuda çok yetenekli olmayınca geriye bir tek Berat kalmış oluyor. Perreira - Ömür olsaydı örneğin pas opsiyonlarımız bir anda artardı. Serkan - Ekuban ikilisi üçgen kurabilecek al ver yapabilecek yetenekte değiller. Serkan zaten çok vasat. Ekuban da gösterdi ki ancak alternatif olabilir ya da ikinci forvet oynayabilir bazen.
Yorum
-
Sen de haklısın,aslında ekuban sağ kanat oynadığı halde tekrar vurguluyorum(rakip kaleye daha uzak mesafe= sağ kanat)6 gol 3 asist yapmadı,bunu ben uydurdum,istatistikler de zaten boş,aslında bunları ekuban yapmadı,x kişi yaptı fakat,istatistikleri ekuban değiştirdi.D neden anlamamakta ısrar ediyorsun ki,ben ekuban çok iyi oyuncu falan demedim,ekubanı ben de şu an yetersiz bulanlardanım,ama djaniniyle kıyas ettiğin kişi ondan iki kat daha fazla gole katkı yapmış biri,dolayısıyla onunla da kıyas kabul edilemez..hele ki Ünal zamanına değinmişsin o ara bir performansı vardı,herkes 10 m€dan aşağıya sakın satmayın diyordu,tabi bunu söyleyen biri bunları hatırlamaz,hatırlasa da hatırlamak istemez...madem öyle ben de sana söyleyeyim,aç bak ünal zamanında ekubanın,tek forvet olarak çıktığı 20 maçtaki gol katkısına,senin için bu kanıt olur diye umuyorum...En son White tarafından düzenlendi; 01.03.2021, 01:32.
Yorum
Yorum