Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yakın zamanda Osmanlı ve Kasımpaşa maçlarını 2-0 dan çevirdik herhalde.
    espri olarak..
    tebrik ediyorum..
    çok beğendim ..
    osmanlımı kaldı))))
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konu attı veya atmadı değil bence.

2018-2019'un 2.devresi Sivas'a kiralık olarak gelmiş 17 maçta 2 gol 3 asist yapmış, 13 maçta gol ve asist katkısı yapamamış. Sıfır defansif özelliği olan pır pır, fizik gücü 0, hızı ortalama, top sürme ortalama bir oyuncuyu (Castillo'nun yarısı kadar hızlı) neden transfer eder hemde bonservisi ile?

Daha önce Türkiye'ye hiç gelmemiş bir oyuncuyu alırsın tutmaz o da hatadır da bu bambaşka bir şeydir. Bu adam bu ligde oynaıdğında adından söz ettirdi mi? lige bir etkisi mi oldu? Sivas 12. bitirdi ligi. Bu arkadaşın oynadığı 17 maçın 8'ini mağlup bitirdi. Son maç şampiyonluğu garantilemiş Gs maçını saymazsak 3 galibiyetleri var. O dönem ağır kontr-atak oynayan Sivas'ta bile ciddi bir varlık gösteremedi. Neye dayanarak alındı? Gerçekten merak ediyorum? Bu oyuncunun transfer edilmesine neden olan ikna oldukları sebep ne? Hangi performansına hangi özelliğine dayanılarak alındı.
      Aynen. Hiçbir Trabzonspor yöneticisine bu tip ithamları yakıştırmam. İho’ya ağır muhaliftim. Onun kumar görüntüleri çıktığında özel hayat kimseyi ilgilendirmez dedim. Ama şu transfere mantıklı hiçbir gerekçe bulamıyorum. Yapanın ağır basiretsiz olması lazım
      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 27.01.2021, 19:15.

Yorum

• Hoca iki oyuncuda alternativ vermemiş illa o ikisi olsun istiyormuş, bekler konusunda alternativli liste vermiş güya, birde bir oyuncu varmış o alınırsa 10 noya gerek yok diyormuş forvet oyuncusu. Ama zor biriymiş arada birde şerefsiz bir takım daha salça olmuş falan bilmiyorum ne kadar doğru.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca iki oyuncuda alternativ vermemiş illa o ikisi olsun istiyormuş, bekler konusunda alternativli liste vermiş güya, birde bir oyuncu varmış o alınırsa 10 noya gerek yok diyormuş forvet oyuncusu. Ama zor biriymiş arada birde şerefsiz bir takım daha salça olmuş falan bilmiyorum ne kadar doğru.
          Zaman kalmadı şu ana kadar neden alamadık.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pepsi çok daha iyi.Coca cola şekerli su gibi
            Red Bull nasıl acaba TR de?

Yorum

• Bu portekizli pek sarmadi. Aek den livaja yi alalim iste. Adam bosa da cikmis ne guzel. Belki de hoca istemiyor. Hocaya livaja come to mu yazsak

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaman kalmadı şu ana kadar neden alamadık.
                Kimi?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimi?
                  Yazmışsın ya hoca şunu bunu istiyor liste vermiş yani hala neden alınmamış dönem bitti. Kaç adam alacaklar 4 gün var sanırım.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.01.2021, 19:21.

Yorum

Yazmışsın ya hoca şunu bunu istiyor liste vermiş yani hala neden alınmamış dönem bitti.
                    Islerine gelmedi demek

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                    HY67...

Yorum

• Acaba başkan ile hoca arasında nasıl bir muhabbet dönüyor. En çok onu merak ediyorum

Yorum

Yazmışsın ya hoca şunu bunu istiyor liste vermiş yani hala neden alınmamış dönem bitti.
                        Hacı, hocanın Liste verdiği gizli birsey değilki, onu git Başkana Yönetime sor, nerde dransferler diye belkide en kötü senaryo olacak kimseye alamiyacaklar, hocanın listeden olmazsa kimse.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Acaba başkan ile hoca arasında nasıl bir muhabbet dönüyor. En çok onu merak ediyorum
                          Avcı: Eksik bölgelere düşündüğüm isimler bu listenin içinde başkanım.

Ağaoğlu: Sen o listeyi şimdi yavaşça yere bırak. Benim listemden 1-2 tane seç hocam.

Ama böyle değildir sanırım
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• serkan aşkın [MENTION=140]SeRkAn[/MENTION]Askin
                            ·
                            1d
                            Marko Livaja'nın temsilcisi
                            @Gorkem1Demir
                            ile konuştum Trabzonspor'a transferi kesinlikle olmuyor. Livaja'nın transferi bordo mavili ekip için kapanmıştır.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              serkan aşkın [MENTION=140]SeRkAn[/MENTION]Askin
                              ·
                              1d
                              Marko Livaja'nın temsilcisi
                              @Gorkem1Demir
                              ile konuştum Trabzonspor'a transferi kesinlikle olmuyor. Livaja'nın transferi bordo mavili ekip için kapanmıştır.
                              Ben gündemde olduğunu bile sanmıyorum bu adamın.

Yorum

• +
                                İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yav nerelerdesin sen
                                virüs ten kacıyorum saygılar kardesim

Yorum

Yükleniyor...
                                X