Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zavallı ülkem adaleti yurt dışından arar olduk

Yorum

• koçta para mı biter.
      adam zarar etse bile itibarı için tüm parayı takımına döker.
      ama gs ve bjk açılırsa kesin batar

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beyler limiti delmek paraları savurmak mesele değil İHO da yapıyordu onu, o aldığı adamların maaşını bir aksatsın o zaman sahadaki cümbüşü seyreyleyin. yok emre abisiymiş yok yalı çocuğuymuş acunmuş kimse sallamaz valla maçı satarlar o topçular.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam orada 2.5 milyon € garanti paraya oynuyordu hacı abi.
        Oynamıyordu hacı abim parayı alıyordu sadece....İmza parası vermişsin satıştan pay nedir.....1.25 milyon euro imza parası+2 sene sonra satsan 2milyon Euro maaş vereceksin....Diyelim ki 10'na sattın 2 milyonda oradan alacak....Sana seneliği 2.5 milyon Euro'ya gelecek....Nerede fedakarlık......

Yorum

• Bütçeyi falan aştığımız yok. UEFA'dan para geldi. Bazı oyuncuları gönderdik. Zaten bizim maaş bütçemiz düşüktü.

Aldığımız adamlar da taksitle geldiler. Yıllık ücreti 1.25 m euro'nun üstünde maaş vermedik hiçbirine.

Bazı şeyleri anlamıyorum. Battığımız falan yok abartmayın bence.

Bütün bunlar bir tarafa. Sene sonunda en kötü UEFA'ya gider oradan 10 m alırsın. Canın isterse topçularını satar paraya çevirirsin. Sadece Uğurcan bile en az 15 eder. Ekuban'ı var. Wakayeme'si var. Edgar'ı var. Berat'ı var. Abduş vs. Hatta Djaniny'nin bile piyasası var gördük.

Keyfini çıkarın arkadaşlar biraz.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kucuk bir soru:

Eger 3 yil once Avci takimin basinda olsaydi; Nwakaeme ve Ekuban transferlerine onay verir miydi?
            çok doğru soru bence. vermeyeceği yönünde görüş bildirip ben de bir soru eklemek istiyorum. mevcut yönetimin transfer bilançosuna başarı/başarısızlık yönünden baktığımızda onay vermemiş olması daha mı iyi olurdu?
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kral flavio'suz orta saha yapmam ben bugünden sonra adam müthiş oynadı ya, bilmiyorum, o 3lü yeterince dirençli olmaz bence, flavioyu kesin koyarım ben. Mallı'yı ya da Baka'yı kanada da koyabilir aynı anda sahada olursalar öyle tahmin ediyorum.
              Ilk geldiginde yerden yere vuruluyorken cop koylu kazma ve daha bir suru hakaret havada ucuyorken adami forumda savunan 3 5 kisiden biriyim.adam sade ve basit oynuyor ama tam ihtiyacimiz olan adam mac icinde enerjisi hep uat duzey oyle ince yerinde mudahaleleri var ki hem gerekli sertligi sagliyor hem rakibin direncini kiriyor zamaninda borcuanu vardi onuda cok tutardim onuda elestiren coktu seven oldugu kadar flavio onun gibi oynuyor tam olmasi gereken zaman da olmasi gereken yerde kesinlikle berat flavio ikilisi ozellikle zorluk derecesi yuksek maclarda bozulmamali onlerinde baketas 10 numara pozisyonuna evrilmeli..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• keşke ama imkansız ötesi..

İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sörlothu kiralık mıralık alın adam mutsuz orada.

Yorum

• Sağ bek...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ogün Temizkanoğlu : İyi ki Nwakaeme karşı oynamamışım ben Ersin Düzen : Sen önlem alırdın Ogün : Önlemin de içinden geçiyor :d

Yorum

• Mehmet Ekici Almanya'da gözde oyuncu değilken transfer yaptığımız ilk sene neler yaptığını gördük.
                      Yunus daha fazlasını yapabilecek kapasitede. Kenarlarda ligin en güçlü adamları Waka ile Ekuban oynuyor boru değil.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avrupa şampiyonasından sonra Uğurcan İtalya ligine gider, maddi sıkıntı olacağını sanmıyorum.
                        Kesinlikle. Elde değerli oyuncu sayısı çok, biz yırtarız.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yunus bir ara milli takımda en önde oynuyordu Böyle şeyler de izleyebilirz bazı maçlarda
                          Tam ben yazacaktım kanat forvet ve forvet olarak oynama ihtimali yüksek. Ritmini bulursa sadece bakasetas değil ekuban ve Waka ile de rekabet edebilir. Adam aynı zamanda gizli santrafor
                          TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• yunus o fizikle ezilir sahada 10 numarada kalsın yeterli

İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tam ben yazacaktım kanat forvet ve forvet olarak oynama ihtimali yüksek. Ritmini bulursa sadece bakasetas değil ekuban ve Waka ile de rekabet edebilir. Adam aynı zamanda gizli santrafor

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nerden anladın
                              Son maçlarını izleyen herkes anlar. Saha dışı mutsuzluğunu bilmem mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                senelik 8 milyon euro istemiş pazarlıkla 6'ya düşmüş yani imkansız

Yorum

Çalışıyor...
                                X