İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmay misin beni pajgan ?
[ATTACH]20219[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum.
Mesela forma tanıtımındaki videolar falan çok güzeldi.
Dün yapılan Yunus videosu ve bu oh no videoları çok gereksiz.
Bu tarz seylere gerek yok.'' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökmen Özcan [MENTION=3579]gokmen[/MENTION]ozcan
·
56sn
Enzo Crivelli-Trabzonspor transferine izin çıkmadı. Golcü futbolcu, son dakika sürprizi olmazsa Başakşehir'de kaldı.
Yorum
-
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu video midyo işleri bana çok çocuksu ve büyük takım ciddiyetine yakışmayan, sosyal medyadaki ergenleri malzeme çıkaran saçma sapan şeyler olarak geliyor.
Ben bu işleri sevmediğim o camialara bile yakıştıramazken bizim kulübümüz tarafından yapılması açıkçası beni rahatsız ediyor, eminim benim gibi düşünen çok sayıda insan vardır.
Vakar sahibi olmak her zaman iyidir, böyle işler tırnak içinde söylüyorum "hafif" kaçıyor.
Kaldi ki taraftarin ekseriyeti "agir abi"lerden olusmuyor. Bu tarz icerikler (yabancilarin deyimiyle "banter") cogu taraftarin hosuna da gidiyor.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut bize adam vermez...Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
Yorum