Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Harcasınlar kardeşim harcasınlar sene sonu sonunu bekleyelim 2. Bile olsalar yaslan arkana izle saklasın son dizisini izledikleri gibi [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Onlar uefayi cası da baglamislardir merak etmeyin yalı çocuğu hırs yapmış harcıyor paraları bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar biz Avrupa'da yeni Sevilla olalim oyuncular berat gibi bizi istesin gelsin bizden Avrupa'ya gitsin bizim misyonumuz bu olmalı yoksa leş ligde beş para etmez lerle ugrasmayalim...

Yorum

• Ankaragüçündeki Yunan Kitsıudan bahsediliyor fena bir ayak değil Serkanı düşününce tabi
      @ okşoholu

Yorum

• Efecan baka ortasaha için iyi fakat bu transfer döneminde de forvete beklere takviye gelmedi. Hadi bekler homurtu olsada idare ederde forvetsiz oynuyoruz
        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• efecan da tam nokta atışı valla tebrik ediyorum yönetimi..bu dönem herkesin içine sinecek güzel transferlere imza atıyolar..

Yorum

• Efecan'la transferi kapattık diyebiliriz, santraforumuz yok, Serkan başımıza çok iş açıcak, sağlık olsun artık..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Almay misin beni pajgan ?

[ATTACH]20219[/ATTACH]
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gökmen Özcan [MENTION=3579]gokmen[/MENTION]ozcan
                ·
                56sn
                Enzo Crivelli-Trabzonspor transferine izin çıkmadı. Golcü futbolcu, son dakika sürprizi olmazsa Başakşehir'de kaldı.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Almay misin beni pajgan ?

[ATTACH]20219[/ATTACH]

Yorum

• Dün serkandan çok korkuyordum Larin uzerinden kafa galeri atar diye ama Serkan net hatalar yapmasında rağmen böyle böyle pişecek artık başka yolu yok avcı ona güveniyor forvet alsak iyi olurdu ama bakasetas Efecan canını peeformansi da artmaya başladı bu na da şükür

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Katılıyorum.

Mesela forma tanıtımındaki videolar falan çok güzeldi.

Dün yapılan Yunus videosu ve bu oh no videoları çok gereksiz.

Bu tarz seylere gerek yok.
                      Arkadaşlar a katılıyorum bu tarz videoları 11 yaşındaki oğlum Instagram da yapıyor gerek yok bu tarz işlere
                      '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökmen Özcan [MENTION=3579]gokmen[/MENTION]ozcan
                        ·
                        56sn
                        Enzo Crivelli-Trabzonspor transferine izin çıkmadı. Golcü futbolcu, son dakika sürprizi olmazsa Başakşehir'de kaldı.
                        Aykut bize adam vermez...

Yorum

• Sğ bekkkkkkkk lazım bu takıma

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hahahahahaha...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu video midyo işleri bana çok çocuksu ve büyük takım ciddiyetine yakışmayan, sosyal medyadaki ergenleri malzeme çıkaran saçma sapan şeyler olarak geliyor.
                              Ben bu işleri sevmediğim o camialara bile yakıştıramazken bizim kulübümüz tarafından yapılması açıkçası beni rahatsız ediyor, eminim benim gibi düşünen çok sayıda insan vardır.
                              Vakar sahibi olmak her zaman iyidir, böyle işler tırnak içinde söylüyorum "hafif" kaçıyor.
                              Relax. Dunyanin her yerinde her sporda butun takimlar bu tarz icerikleri sosyal medya hesaplarindan paylasiyorlar. Taraftarlardan gelen etkilesim miktari sponsorlardan gelen/gelecek parayi direkt etkiliyor.

Kaldi ki taraftarin ekseriyeti "agir abi"lerden olusmuyor. Bu tarz icerikler (yabancilarin deyimiyle "banter") cogu taraftarin hosuna da gidiyor.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aykut bize adam vermez...
                                Allah razı olsun ondan.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X