Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu an elimizde as diyebileceğimiz Uğurcan, Hugo, Edgar, Ekuban, Tony var, bu 5 adamı kaybetmeden 6 tane as adam mı bulacağız? En azından 2 ası şimdi bulsaydık bari. 4 kalırdı geriye.
    Ömür ve Berat da var.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sezona alternatifsiz devam etmek büyük hata olur. Parmak gitti yarın da Allah korusun Berat sakatlansa kim oynayacak orta sahada? Ben Abdullah Avcı'nın en azından sezon sonuna kadar kiralık birkaç takviyeye kendi listesinde olmadığı için hayır dediğine inanmıyorum.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Her maç sonu transfer isteyen adam şimdi alırsanız alın mı demiş yani? Ula uyanık yönetim bırak bu ayakları, adam gibi transfer yap. Kaç vakittir ne iş yapıyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gelecek yılın planı nasıl yapılır.

1. Ekuban ile Sözleşme tazelenir.

2. Nweakame ile sözleşme tazelenir.

3. Edgar ile kalıcı ve uzun süreli anlaşılır.
          Bu dediğiniz bu kulüpte pek görülmüş şey değil.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezona alternatifsiz devam etmek büyük hata olur. Parmak gitti yarın da Allah korusun Berat sakatlansa kim oynayacak orta sahada? Ben Abdullah Avcı'nın en azından sezon sonuna kadar kiralık birkaç takviyeye kendi listesinde olmadığı için hayır dediğine inanmıyorum.
            Hoca liste dışı istemiyorsa sayısal eksikliği gidermek için liste dışı 1-2 kiralık oyuncu alınsın bari. Sene sonuna kadar idarelik.

Yorum

• Şu dar kadroyla sezona devam etmek kabul edilebilir bir şey değil. Nwakaeme ve Ekuban'a bağlıyız işin kötüsü bu iki oyuncu da her an sakatlanabilecek potansiyele sahipler. Yani ne düşünüyorlar bilmiyorum anlamıyorum da

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ömür ve Berat da var.

doğru 2 kişi daha ekleyelim, yine de iyi bir kadro olması için 6 tane iyi oyuncu lazım bize 4 tane 11 oyuncusu, 2 tane de kaliteli yedek lazım.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  doğru 2 kişi daha ekleyelim, yine de iyi bir kadro olması için 6 tane iyi oyuncu lazım bize 4 tane 11 oyuncusu, 2 tane de kaliteli yedek lazım.
                  Erce, Parmak, Flavio, Sarı, Serkan, Djaniny seneye bizdeler. Bunlar da iyi alternatif olurlar.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [MENTION=16410]Enes Başkaya60[/MENTION]'yı yedirmeyiz. Enes'i kıranın kalbini kırarım
                    Allah'ına kurban seviliyorsun cansın
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu dar kadroyla sezona devam etmek kabul edilebilir bir şey değil. Nwakaeme ve Ekuban'a bağlıyız işin kötüsü bu iki oyuncu da her an sakatlanabilecek potansiyele sahipler. Yani ne düşünüyorlar bilmiyorum anlamıyorum da
                      İstemedigin adami alıp seneye yük olmasını istemiyorsan 2-3 adam kiralar ve bu seneyi bir şekilde yukarılarda bitirir ve gelir elde edersin. İstedigim adam olmadı o zaman transfer yapmayalım diye bir mantık olamaz.

Yorum

• İyi bir transfer ve dar kadro mu?

Yoksa 3 tane (potansiyel yada kariyeri zor durumda faal as oyuncu olmayan) oyuncu ve idare eder bir kadro derinliği mi?
                        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 20:27.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi bir transfer ve dar kadro mu?

Yoksa 3 tane potansiyel oyuncu ve idare eder bir kadro derinliği mi?
                          Degisir. Marlon transferi sizce "potansiyelli oyuncu" klasmaninda miydi yoksa ilk 11 oyuncusu klasmaninda miydi?
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Ya biraksinlar bu yalanlari yok manager oyuncu almayin fln demis yok oymus lan su takima adam gibi 3 tane adam alsak sampiyonluga oynardi bu takim sezon basinda aynisini yaptilar bir tane 10 numara dedik orta saha dedik almadilar sonuc görduk hüsran bu takimda iki adam sakatlandi mi kim oynicak ? Avci mi cikip oynicak bana kimse masal anlatmasin en azindan 2 tane oyuncu kiralaya bilirdin allah hepsinin belasini versin

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi bir transfer ve dar kadro mu?

Yoksa 3 tane potansiyel oyuncu ve idare eder bir kadro derinliği mi?
                              kısa vadede ikincisini istiyorum açıkçası. Ama yönetim muhtemelen bir tane adam alabilirse alacak ve dönemi kapatıp yazı bekleyecek. Duyum değil öğrenilmiş çaresizlik Ayrıca yazı beklemek değil şimdiden girişimlere başlamak lazım hem iç hem dış transferde. Umarım bu kez akıllanırlar.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstemedigin adami alıp seneye yük olmasını istemiyorsan 2-3 adam kiralar ve bu seneyi bir şekilde yukarılarda bitirir ve gelir elde edersin. İstedigim adam olmadı o zaman transfer yapmayalım diye bir mantık olamaz.
                                Aynen öyle dalga geciolar bizle 2 3 mac yenildik mi görurum ben bunlari defolup gitmeleri lazim

Yorum

Çalışıyor...
                                X