Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Unal karaman ,huseyin cimsir yunus malli yinistese itiraz ederdim ama Avci istiyorsa bir bildigi vardir.

Yorum

• Yunus eğer form tutabilirse pas oyununa ayak uydurur mutlaka.

Yine de keşke hareketli, şutör biri olsaydı. Takımda bitirici futbolcu yok gerçekten de. Mutlaka soğukkanlı vuruş yapabilen net bir hücum oyuncusu da lazım.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yunus transferinin bittiğinin bilgisini dün alıp burda paylaşmıştım, bekletilme nedeni önünde başka bir oyuncu var diye düşünüyorum o da muhtemelen Stanciu. Şimdi Yunus haberleri artmaya başladı tekrar muhtemelen 1.hedef olan oyuncu olumsuz oldu bakalım bekleyip göreceğiz.

Yorum

• Süper Kupa şampiyonu Trabzonsporu değerlendirmek için yine BMN YouTube kanalımızda yayındayız.

Sorularınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz.

Yayın Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=c3vBO27FbnA&ab_channel=BordoMaviNet
          BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
          Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Nikol idi Yunus idi

Yorum

• Cidden yunus prime zamanında alınabileceğini düşünen taraftar mı var

Eku djaniny afobe varken bence forvet almazlar bir sağ açık bir sağ alsalar keşke

Yorum

• Şu saatten sonra hocanın onayıyla gelen her futbolcu sayısal olarak yararımızadır. Yunus’u pek beğenmiyordum ama gelsin yararı olacaktır mutlaka.

Yorum

• fenerden bir iki oyuncu kiralasaydık bari.. adamların 45 kişilik kadrosu var..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erdal hoş diyor ki
                    Trabzonspor hiçbir zaman ıstanbul takımları gıbı transfer yapamayacak .
                    Bunu herkes er yada gec kabul edecek .
                    İşte bu sebeple Abdullah avcı cok önemli bir hamle .
                    Bunu zamanında Erdal Hoş burada yazarken ona ben de diyordum ama anlamıyordu. Şimdi anlamaya başlamış demek.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunu zamanında Erdal Hoş burada yazarken ona ben de diyordum ama anlamıyordu. Şimdi anlamaya başlamış demek.
                      4-5 senelik istikrarlı bir başarı olsun İstanbul takımı seviyesindeki adamları yarı fiyatına getirirsin. Trabzonspor ne zaman ki Avrupaya gidemiyor direk kadro kalitesi 2 gömlek aşağı düşüyor. İstisna olarak Usta döneminde Avrupa yokken üst düzey bir kadro kurduk onun da maddi külfeti çok büyük oldu.

Bugün şikecilerin Mesut için kağıt üzerinde girdiği net borç 9 milyon €. Bu parayı bonservis vs ile birleştirip sana kazancı Mesuttan daha fazla olan bir sürü adam getirebilirsin.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yunus Mallı genel olarak istenmiyor. Buna dayanarak gelmesi hayırlı olur diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yunus transferinin bittiğinin bilgisini dün alıp burda paylaşmıştım, bekletilme nedeni önünde başka bir oyuncu var diye düşünüyorum o da muhtemelen Stanciu. Şimdi Yunus haberleri artmaya başladı tekrar muhtemelen 1.hedef olan oyuncu olumsuz oldu bakalım bekleyip göreceğiz.
                          Bir forvetede bakiliyor deniliyordu. Varmi bir gelisme?

Yorum

• Abi forvet konusunda çok isim düştü ama hepsi menajer önerisi hoca özellikle kimi istedi dersen Kopenhaglı Jonas Wind var onun adını vardı mesela ama bizii her türlü aşar kulübünün beklentisi fazla o oyuncudan bonservis olarak.

Yorum

• Yunus esasında m.Ekici'den çok daha iyi bir futbolcu, her anlamda. Ancak kariyerinde çok sıkıntılı bir dönemi atlatmaya çalışıyor. Bu sezon neredeyse hiç süre alamadı, teknik ekiple bir sıkıntısı olabileceği gibi, bir önceki Union Berlin performansı ile ele alırsak genel düşüş trendini bir türlü kıramadığını görüyoruz, muhtemelen psikolojik olarak da bunun sıkıntısını yaşıyor olmalı. Zaten futbolcu bu durum içerisinde olmasa transferi de pek mümkün olmazdı ya, o da ayrı mesele...

Bizim hücum bölgesinde doğrudan tüm takım performansını yukarı çıkaracak kaldıraç değerinde bir nokta atışa ihtiyacımız var. Öte yandan Abdulkadir'in de sezonu kapatmasıyla sayısal olarak büyük bir eksiklik ortaya çıktı. Neresiden bakılırsa bakılsın, sadece Yunus ile yetinmek takımın ikinci yarı için tepedeki grubu yakalamasına yetecek enerjiyi kazandırmayabilir. Bir yolunu bulup 2 transfer yapabilmeli yönetim.
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 22:01.

Yorum

• 4.olabilsek bari bu sene. Sakatlık falan yaşarsak işimiz zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X