Unal karaman ,huseyin cimsir yunus malli yinistese itiraz ederdim ama Avci istiyorsa bir bildigi vardir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yunus transferinin bittiğinin bilgisini dün alıp burda paylaşmıştım, bekletilme nedeni önünde başka bir oyuncu var diye düşünüyorum o da muhtemelen Stanciu. Şimdi Yunus haberleri artmaya başladı tekrar muhtemelen 1.hedef olan oyuncu olumsuz oldu bakalım bekleyip göreceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal hoş diyor ki
Trabzonspor hiçbir zaman ıstanbul takımları gıbı transfer yapamayacak .
Bunu herkes er yada gec kabul edecek .
İşte bu sebeple Abdullah avcı cok önemli bir hamle .
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu zamanında Erdal Hoş burada yazarken ona ben de diyordum ama anlamıyordu. Şimdi anlamaya başlamış demek.
Bugün şikecilerin Mesut için kağıt üzerinde girdiği net borç 9 milyon €. Bu parayı bonservis vs ile birleştirip sana kazancı Mesuttan daha fazla olan bir sürü adam getirebilirsin.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus transferinin bittiğinin bilgisini dün alıp burda paylaşmıştım, bekletilme nedeni önünde başka bir oyuncu var diye düşünüyorum o da muhtemelen Stanciu. Şimdi Yunus haberleri artmaya başladı tekrar muhtemelen 1.hedef olan oyuncu olumsuz oldu bakalım bekleyip göreceğiz.
Yorum
-
Yunus esasında m.Ekici'den çok daha iyi bir futbolcu, her anlamda. Ancak kariyerinde çok sıkıntılı bir dönemi atlatmaya çalışıyor. Bu sezon neredeyse hiç süre alamadı, teknik ekiple bir sıkıntısı olabileceği gibi, bir önceki Union Berlin performansı ile ele alırsak genel düşüş trendini bir türlü kıramadığını görüyoruz, muhtemelen psikolojik olarak da bunun sıkıntısını yaşıyor olmalı. Zaten futbolcu bu durum içerisinde olmasa transferi de pek mümkün olmazdı ya, o da ayrı mesele...
Bizim hücum bölgesinde doğrudan tüm takım performansını yukarı çıkaracak kaldıraç değerinde bir nokta atışa ihtiyacımız var. Öte yandan Abdulkadir'in de sezonu kapatmasıyla sayısal olarak büyük bir eksiklik ortaya çıktı. Neresiden bakılırsa bakılsın, sadece Yunus ile yetinmek takımın ikinci yarı için tepedeki grubu yakalamasına yetecek enerjiyi kazandırmayabilir. Bir yolunu bulup 2 transfer yapabilmeli yönetim.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 22:01.
Yorum
Yorum