İlk olarak Sacit tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesin şaşıracağı bi isim demiş başkan?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
bu djaniny nasıl sabrediyorsunuz her ayağına gelen topta gelmeyen topta ben kafayı yedim
bir kere bu adam bu kadar kalıp var biri dokundu mu uçuyor
hatta öyle uçuyor ki saha çizgilerinden çıkıyor
kızıcaksınız ama bu afobe bacakları kopmamış olsa topçu o oyunda çok belli oluyor
djaniny topçudan başka her şeye benziyor
bizim torinolu şabanın zenci olanı
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesela emre akbaba.. hepimiz şaşırırız..
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesin şaşıracağı bi isim demiş başkan?
Yorum
-
Videolar ve fm profiline gore Stanciu = Papu Gomez.
Eskisehir genc sag bekini 3.3 milyon liraya kargalara satti. Gelen parayi direkt bize yollasinlar.
Stanciu icin butun parayi bassinlar bu adam bizim yildizimiz olur takima kalite katar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesin şaşıracağı bi isim demiş başkan?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUdinese, Llorente'yi almış.
Nestorovski'yi bırakacaklardır muhtemelen ama ilgi duymayız herhâlde, duysak şimdiye kadar duyardık
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKral, senin her dediğinin altında mana ariyorum deli deli ettin bizi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKral, senin her dediğinin altında mana ariyorum deli deli ettin biziLigimizden bir on numara-kanat ile uzak ülkelerden bir orta saha istediğimizi duymuştum. Gelişmeler ne yönde onu da bilmiyorum.
Yorum
Yorum