Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Berat'a bir şey dediğim yok. O varken bir tane daha ön libero alınması neden, onu soruyorum. Üstelik 35 yaşındaki bir adam ve söylenenlere göre 3 yıllık sözleşmeyle. Bunu normal görmüyorum.
    34 yaşında bir ay sonra 35 olacak fakat futbolcu çok dinç hiç izlemediğin belli. 2,5 sene çok rahat oynar. 34 yaşında fakat liginde öttürmüş kart ve korona sebebiyle maç kaçırmış sadece.

Pozitif bak evet Sosavari bir isim daha doğru gibi Berat'ın yanına. Belki hoca Berat ile birlikte değilde Berat'ı hazırlayacak kişi olarak görüyor kendisini. Çok olumsuz bakılacak bir isim değil.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Gidip mesajlarımı alıntılamama gerek yok. Ben dönem alınan Marlon'a ve Baker'e çöp demiştim. Flavio ise beklentimin olduğu bir isimdi. Djaniny'den ise çok umutluydum. Afobe'nin bu kadar rezil çıkacağını tahmin etmezdim ama bu sene

Enzo-10-8
      Berat10-10

Transferlerdir bence.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forveti bir şekilde Djaniny idare edebilir gibi geliyor bana açıkçası.
        Edemez abi adamda son vuruş diye birşey yok.Aslen santrafor değil çünkü.Fizik olarak hazır olmamak tabiki sıkıntı ama karşı karşıya kaldığında rezil vuruşlar yapıyorsan bu biraz da beceriyle ilgilidir.Bu adamdan golcü falan olmaz.Tam rotasyon oyuncusu aslında ama rotasyon için de fazla para alıyor.

Yorum

• Valencia'dan ayrıldığı sene burada Enzo Perez gibi adam niye düşünülmez diye yakınırken, şimdi Enzo Perez'den başka futbolcu yokmuş gibi davranılıyor.
          Campi'nin ismi geçtiğinde en yetkili kişiye, bu ismi kesinlikle transfer etmeyin.Bu oyuncunun alınmasını kim söylüyorsa kulübe ve size zarar veriyor dediğimizde kâle alınmıyor fakat doğru düzgün bir hoca gelince ilk işi bu adamı gönderin demek oluyor. Defansa şu adamı alın dediğimizde almayanlar, birkaç sene sonra o ismi transfer ediyor ve takım yıllar sonra stoper görüyor.
          Benliğe lanet, kendimi ön plana çıkarıyor gibi olmaktan Allaha sığınırım ama bu işi yapanlardan daha iyi yapacak demeyeceğim çünkü doğrusu bu işi hiçbir şekilde yapanlar kadar rezil bir şekilde yapmayacak yüzlerce insan bulunabilecekken, kimler tarafından, nasıl, ne şekilde bu oyuncular izleniyor, öneriliyor ve kulube transfer ediliyor birilerinin artık bu sorunun cevabını net bir şekilde vermesi gerekiyor.

Yorum

• Yazık ki ne yazık. Hocasından taraftarına herkes 2 hafta ara var takımı toparlarız derken elde var sıfır. 2 gün sonra diğer maç var bir Berat geldi o da antrenman yüzü görmedi daha.

En başta bu kabiliyetsiz yönetimden bunları beklememek lazımdı. Seyredelim görelim Antalya maçında yaşanan puan kaybının ardından hemen birini açıklarlar. Sonra mikrofon uzatınca her kuruşun hesabını yapıyorum 9998 der...
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mustafa Göksel
              @mgoksell
              ·
              10sn
              Güney Amerika basınından #EnzoPerez [����] detayları;

â–ªEn iyi teklif Trabzonspor'dan (3 yıl)
              â–ªBrezilya ekibi Santos menajeriyle görüşüyor
              â–ªEski takımı Benfica'nın ilgisi var
              â–ªGallardo'nın orta saha kurgusu için çok önemli
              â–ªRiver bonservissiz çıkışına izin vermiyor
              0 çekeriz bu grupta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Edemez abi adamda son vuruş diye birşey yok.Aslen santrafor değil çünkü.Fizik olarak hazır olmamak tabiki sıkıntı ama karşı karşıya kaldığında rezil vuruşlar yapıyorsan bu biraz da beceriyle ilgilidir.Bu adamdan golcü falan olmaz.Tam rotasyon oyuncusu aslında ama rotasyon için de fazla para alıyor.
                Ben şimdiye kadar bir kere bile vuruş pozisyonu aldığını görmedim ki adamın. Topu şuursuzca çizgiye götürüp yalpalayarak kaleciye veriyor topu. Henüz net bir şut göremedik adamdan şaka gibi.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sörloth sonradan mı açılmış? Adam sayesinde AL gruplara kaldık ligin ilk dört haftasında da 2 gol atıp Sturridge'i kalıcı olarak kulübeye attı. Gerçi Stu'nun da oynayası yoktu zaten... Sezonun başından sonuna Trabzonspor'un hücum gücünün yarısıydı, bu anlamda Djaniny ya da başka futbolcularla kıyaslamak hata olur.

Sörloth bize geldiğinde, eğer yanılmıyorsam Palace'ın yaz kampından takıma katılmıştı. Djaniny ise neredeyse yarım seneyi boş geçtikten sonra bize katılmıştı. Arada büyük fark var. İnşallah Djaniny sezonun ikinci yarısında toparlar.

Benim videoyu koyma nedenim yukarıdaki Schöne videosuna dokundurtmaktı. Arşivden görüntülerle değil futbolcuların güncel durumlarıyla ilgilenmeliyiz. Bir de Djaniny'nin videosu ile bizde oynayan arasında görüntü farkı var ya da bana öyle geldi. Sanki bu 2-3 yılda çok kalınlaşmış gibi...
                  Sorloth gol attikca ozguven kazandi ve bambaska bir canavara dönüstü ama ilk haftalarda evet, kotu oynadigi maclar da oldu.

Ozellikle pes pese oynadigimiz Gencler ve Sivas maclari felaketti. Kasimpasa'ya atti, ya kacirdiklari ? 2 puan gitmisti. Gelir gelmez golleri siralamisti ama haftalar ilerledikce bitirici bir gol kralina donustu.

Bazi oyuncularin kendini kabul ettirmesi, form tutmasi zaman aliyor. Sorloth'un daha kisa surdu, bu konuda takimin kalitesi de ona yardimci oldu. Bunu kendi agziyla defalarca soyledi.

Semedo kotu oyuncu degil, ozellikle orta sahaya dogru takviyeler gelirse Waka ve Ekuban ile skor uretecektir.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hazır sumudica gitti biz 10 numaraya şu maxımı alalım yusuf falan hikaye.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Şu Yekta Togan isimli sahte kimlikleri andıran isimli mahlûku bile ciddiye alıp Ali Çil'e prim yaptırıyorsunuz ya, vallahi helal olsun size

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Douglas ve Wagner Love ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forveti bir şekilde Djaniny idare edebilir gibi geliyor bana açıkçası.
                        Vallahi daha önce de yazdım. Alacağımız forvet Mateta gibi olmayacaksa bir lira bile vermeye gerek yok. Zaten alabileceğimiz adam Djani'den ne kadar iyi olabilir.
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Arjantinli gazeteci Fernando Taveira, Sosa'nın Fenerbahçe'de mutsuz olduğunu ve Arjantin'e dönebileceğini söylemiş. Haydi biraz bunları konuşun da kafa dağıtın

Yorum

• önce yusuf erdoğanı alsınlar sıra ona da gelir bir gün..

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada alex texiare çinden ayrılmış kulübsuz forvette oynar. Baya iyi oyuncuydu. Alsak mı?
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 sene önce neredeyse 50 gol katkılı iki sezon geçirmiş. Ondan önce dediğin gibi Kanat oyuncusu olarak kullanılmış. Geçen sene çöküşe geçmiş. Bizde çöküşe devam ediyor fakat kendisini toplayacağını düşünüyorum ben.

Yorum

• Aygün Özipek de Youssouf Ndayishimiye'nin Abdullah Avcı ile görüştüğünü ve oyuncuyla anlaşma sağladığımızı söylemiş. Bu herif doğru Fenerbahçe haberi bile veremiyor tâkip ettiğim kadarıyla ama bakarsın Youssouf haberi tutar

Yorum

Çalışıyor...
                                X