Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf'u sol bek alternatifi olarak da düşünüyor hoca belki de. Sağ ön, sol ön, sol bek oynayabilen adam.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Gaich yazılıyor..

Kiralık olarak olabilirmiş.. Ben bu çocuğun şu leş lig'de başarısız olma ihtimalini çok az görüyorum... Sıradan ve silik bir kariyere sahip Boupendza, fizik ve süratiyle şu ligin içinden geçiyorsa ki Gaich için uğraşılabilir...
      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Yusuf erdogan yedek kadro icin aliniyor.
        11 icin yetersiz ama yedeklerimizden daha iyi durumda.
        Abdullah avci istiyorsa bir bildigi vardir.

Yorum

• perez ve forvet alıp yolumuza bakalım.,
          Ben olsam her iki kanatta oynayan bir oyuncuyu kesin alırdım ve bu isim yusuf olmazdı

parmak+huseyin+para ile visca yı cozsek harika olurdu.

ugurcan gitse mümkün olurmu acaba?

-------------erce-----------

serkan----edgar-----hugo-----marlon

--------berat-------perez-------------

visca-------------------------waka

---------ekuban-----rondon----------

efsane olurdu.

bekler hariç çok iyi kadro.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yusuf erdoğan hem sol bek hem de tony nin yedeği olabilir. Zamanında çok beğenirdim inşallah oyununu olgunlaştırmıştır

Yorum

• Tony den sonra Yusuf erdoğana düşmek. 2 sene önceki takıma bak bir de şimdikine. Sırf maliyet kısmak için yapacağını hamleye tüküreyim. Hem ucuz olsun hem başarı gelsin dersen bi 10-20 sene daha beklersin. Sonra yine elinden kaçırırsın adamları. Yazık.
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• avcı istiyorsa biz sadece bekletip izlemek düşer.

Yorum

• bazı arkadaşların dediği aslında çok doğru. misal tecrübeli bir ön libero alınacak 28-32 yaş aralığında maliyeti dişimize göre yakın coğrafyadan avrupadan v.s niye bulunmaz alınmaz. enzo perez isim kalite olarak hiçbirimizin hayır diyeceği biri değil. mesele enzo perez gelsin gelmesin değil. ama bu transfer sezonlarında liste niye bu kadar dar tutulur. hep bir kişi üzetinde yoğunlaşılır anlamak mümkün değil. acaba oyuncu mu bulamıyorlar. şu forumda bile olur olmaz tutar tutmaz ayrı mesele ama kulup dese ki bize ön libero lazım 200 tane isim bulunur.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tony den sonra Yusuf erdoğana düşmek. 2 sene önceki takıma bak bir de şimdikine. Sırf maliyet kısmak için yapacağını hamleye tüküreyim. Hem ucuz olsun hem başarı gelsin dersen bi 10-20 sene daha beklersin. Sonra yine elinden kaçırırsın adamları. Yazık.
                    Rakiplerin 45-50 milyon hatta daha fazla bütçe ayırıyor sen 17-20 milyon. İllaki bir taraflar eksik kalacak. Hep böyle oldu, böyle olmaya da devam edecek.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• yusuf gençken de özel yetenekli ama aklı kıt bir arkadaşımızdı. teknik ekip oyuncunun ne yapacağından çok ne yapmayacağı, ne yapmaması gerektiği üzerine yoğunlaşırsa futbolunun görece olgunluk çağlarına gelmiş bir yusuf erdoğan'ın gayet faydalı olacağını düşünüyorum.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• “Yusuf’u Avcı istiyor” lafına inanmak için herhangi bir sebep var mı? Arkadaş meclisinde kulağınıza mı fısıldadı Avcı? Yönetim tarafından ortalığa salınan bir kolpa işte, taraftar tepkisinden çekindikleri için.
                        8. Kuşatma

Yorum

• Takımım ihtiyaçlarını düşününce alternatiflere yönelmek ne kadar doğru bilemedim. Olmadığı söylenen bütçeden gider yapacaksın üstelik. Sözleşmeli ve düzenli oynuyor yusuf. E başkaları gibi bize bedava bırakmazlar. Ayrıca oynayacağı takımı küçümseyip sonra elenen kafa yapısında ki bir oyuncudan da uzak durulması gerek kanaatindeyim. Değişeceğini de sanmıyorum

Yorum

• Yusuf Erdoğan ın geleceğine ben de pek ihtimal vermiyorum. Fakat alternatif olabilecek bir oyuncu. Yıllar önce yaptığı hata hoş birşey değildi tabi ama affedilmez birşey değil. bir de Mustafa Akbaş Zeki Yavru geyiği çevirenleri de anlamıyorum. Elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz. Yusuf bir dönem takımın dinamosuydu şu anda da Kasımpaşa da oynuyor ve istatistikleri, katkısı fena da değil. Türkmene karşılık bedavaya alabiliyorsak hiç düşünmeden alalım. Sol bek-açık, sağ açık ve forvette oynayabilen alternatif bir adam almış oluruz.
                            from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              “Yusuf’u Avcı istiyor” lafına inanmak için herhangi bir sebep var mı? Arkadaş meclisinde kulağınıza mı fısıldadı Avcı? Yönetim tarafından ortalığa salınan bir kolpa işte, taraftar tepkisinden çekindikleri için.
                              O kadar kanat varken Avcı düşündü ve Yusuf Bale'i almalıyız dedi, kesin yalandır bu hoca istiyor masalı.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• mevcut yabancı kuralında;

takımlar 28 kişilik kadroda en fazla 14 yabancı oyuncu bulundurabiliyordu. yani en fazla 14 yabancı ile sözleşme imzalanabiliyordu.
                                21 kişilik maç kadrosunda ise en fazla 12 yabancı bulundurma hakkına sahiplerdi.
                                yeni değişikle birlikte 28 kişilik kadroda 16 yabancı ile sözleşme imzalama imkanı doğdu.
                                21 kişilik maç kadrosunda en fazla 12 yabancı bulundurma uygulaması değişmedi sanırım.
                                en son yapılan açıklamada yabancı sayısı kademeli olarak düşecekti. yabancı sayısının fazlalığı türk futboluna zarar veriyordu.
                                peki ne oldu? pandemi süreci bahane edilerek fb,bjk ve gs nin transfer yapmasının önü açıldı.
                                daha fazla transfer yapsınlar daha çok borçlansınlar daha çabuk batsınlar diye mi?
                                anadolu kulupleri de hesapsız giderse kuluplerini yabancı çöplüğüne çevirecekler.
                                menajerlere gün doğdu. super ligden iyi ekmek yerler bu değişimle
                                takım başı extra 2 yabancı kitleseler 42 yabancı demek.
                                kaliteli yerli iskelet kurmanın da bir önemi kalmadı.
                                yerli oyuncuların fiyatları çok yükselmez bu yönden iyi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X