Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En genç kadroyla neredeyse en değerli takımız, bu ülke için büyük başarı daha önce örneği var mı bilmiyorum belki uefa alan gs'dir yani bir örnek.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son kurşunlarını attılar bu sezon da başarı gelmezse serbest düşüşe geçecekler. Hakemler izin vermez orada kazanmamıza.
      O yüzden bu yıl hayat öpücüğü verirler fenere yoksa ne Ali Koç kalır ne başka biri. O yüzden Ali Koç ne var ne yok ediyor. Yok yani kendi mağazalarında Anadolu takımların formalarını bile satışa sundu. Bu ne anlama geliyor.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bosuna kendimizi kandirmayalim fenerden bi cacik olmaz falan diye. Sartlar adamlari ligin her anlamda en guclu takimi yapiverdi. Federasyon ellerinde, mhk yi kendileri atadi, kadro guclu, medya guclu, taraftari sağmal inek, hicbir rakibi guclenemedi, daha ne olsun.
        Adamlar hicbirseyi sansa birakmadi. Malesef, üretken olamayan, kaçak güreşen, sık sakatlanan ve kart gören yapidaki bir ortasahayla biz çok daha erken havlu atacagiz tüm hedeflere.
        Yine de yönetime tesekkur ediyorum tüm gayreti icin.
        İster misiniz bu kadar güç ellerindeyken Tanrı'nın adaleti tecilli ediyormuş ve bu sezonun şampiyonu biz oluyormuşuz...

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Para yok muhabbetini geçelim. Alt ligden golcü ve kaleci aldın piyasada yok, Plaza aldın göndermeye uğraşıyorsun, Hosseini'nin opsiyonunu uzattın şimdi göndermek için kırk takla atıyorsun. Bunların bedelini şimdi orta sahayı boş bırakarak ödüyorsun.
          Tam olarak bu.

Yorum

• images.jpeg

Uzun bacaklı ortasahamiz. Tolunay ümit milli'de oynatsa da bir faydası olsa, gider Ömer faruk'u oynatır, sahaya adım atamayacak bu sene.

Yorum

• fener geçen sene de şampiyonluğun en büyük adayı gösteriliyordu hem forumda hem basında hatta Başakşehir'i yendikleri gün burası yıkılıyordu. Ertesi hafta bi koyduk daha da toparlayamadılar. Son haftalar şamar oğlanına döndüler.

Ne kadar zirvede ilerleyecekler bilmem ama sonları aynı olacak.
              En son castillo61 tarafından düzenlendi; 05.10.2020, 20:05.

Yorum

• bitii mi şimdi transfer dönemi? bir konsolosluk bile açtıramadan mı yani? allah cezasını versin böyle transferin
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bosuna kendimizi kandirmayalim fenerden bi cacik olmaz falan diye. Sartlar adamlari ligin her anlamda en guclu takimi yapiverdi. Federasyon ellerinde, mhk yi kendileri atadi, kadro guclu, medya guclu, taraftari sağmal inek, hicbir rakibi guclenemedi, daha ne olsun.
                  Adamlar hicbirseyi sansa birakmadi. Malesef, üretken olamayan, kaçak güreşen, sık sakatlanan ve kart gören yapidaki bir ortasahayla biz çok daha erken havlu atacagiz tüm hedeflere.
                  Yine de yönetime tesekkur ediyorum tüm gayreti icin.
                  Peki neden bu kadar yirtiniyorlar? Kimden bu kadar cekiniyorlar? A.Koc gecen sene Trabzonspor u düsürmedi dilinden. Istediklerini yapsinlar. En son isi iyice siyasallastirip rejim catismasina döndürmeye calisacaklar..Bu son cirpinislari olur..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Inter, Kwadwo Asamoah'ı serbest bırakmış.

Kwadwo Asamoah ➤ Gana'den eski futbolcu ➤ Orta Saha Sol ➤ Son kulüp: Cagliari Calcio ➤ * 9 Ara 1988, Accra, Gana

Yorum

• Bu arada fenerin 16 yabancısı oldu şimdi herkesin tüm alacaklarını verip gönderirler. Sonra gelip limit konuşur yine tff.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs 2017 yazinda Mariano, Fernando, N’diaye, Belhanda, Feghouli, Gomis vs alip kadroyu baştan kurdu şampiyon oldu
                        O halde şöyle diyelim, 2017 GS si haricinde o da kimya işi aslında çılgınlar gibi derken Allah ne verdiyse taraftara transfer yapıyorum demek için. O dönem gs yeni transferlerle iyi kimya tutturdu ki Fernando ve gomis gibi çok net adamları aldilar.

Neyse biz yolumuza bakıp doğruları yapmaya devam edelim sistem plan program ve doğru makul koyulan hedefler bizi doğru sonuca ulaştıracaktır.
                        En son Timur Mikhail tarafından düzenlendi; 05.10.2020, 20:07.
                        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                        Бургундия синий
                        61

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok fb icin yürüttügün tahminleri yürütecek 2.biri tanimama konusunu kastetmistim
                          Ha doğrudur. Şikebahcenin başarısızlığı üzerine yapılan her tahmin kayda değerdir

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Inter, Kwadwo Asamoah'ı serbest bırakmış.

https://www.transfermarkt.com.tr/kwa.../spieler/63531
                            Ulan...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]19774[/ATTACH]

Uzun bacaklı ortasahamiz. Tolunay ümit milli'de oynatsa da bir faydası olsa, gider Ömer faruk'u oynatır, sahaya adım atamayacak bu sene.
                              ben bu çocuğun 30 tane maçı olduğunu düşünmüyorum bu yaşına kadar. bu amatörlüğün başka bi izahı olamaz çünkü.

Yorum

• İlk olarak Emre. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Karadeniz Gazetesinde bir haber çıkmış, Newton kadroyu Baker ile kuruyormuş, Parmak buna karşı çıkmış ve bundan ötürü kadro dışı kalmış Antep'e gitmiş olmasına rağmen. Formayı öpen fotoğrafını paylaşma sebebini de buymuş.

Garip geliyor böyle haberler ya, kasıtlı gibi. Hiçbir yerli oyuncu asla kadro seçimine müdahil olmaz ama nedense geleli bir hafta olmuş oyuncu kadro belirler. Cidden ilginç. İstediğimiz kadar transfer yapalım, küçük olsun bizim olsun kafasındaki insan bol maalesef.
                                radyospor diye bi kanal var bilirmisiniz..
                                malum şikecilerin..
                                içlerinde düzeyli olan gs-bjklide var..

ama azılı TS düşmanı olarak gördüğüm aygün özipek..
                                şimdi trabzona bağlanıp bilgi alıcaz dedi..
                                kim diye merak ettim karadeniz gazetesi muhabiri bilmem kim dedi..
                                yıllarca fotosporda beraber çalışmışlar falan..
                                ya bu adamla nasıl dost olunur sabah akşam sana sallıyor..

karadeniz gazetesinde bundan öncede buna benzer hocaya sallayan haber yapıldı..
                                bilinçli bi saldırı var..
                                bu bahsettiğim aygünün arkadaşı gibi adamlar ya çok aptal yada ver parayı satın al..
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Çalışıyor...
                                X