Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sorlothu zaten 20 milyona gönderdik,kar payından bahsetmiyorum satıştan bahsediyorum.Ömüre de net olarak Monacodan 22 milyon teklif edildiğini başkan söyledi diye hatırlıyorum.
    Zamanında Usta da yaptı Ağaoğlu da aynı şeyi yapıyor ve kendilerince haklılar.

Dönüp dolaşıp Yusuf Abdülkadir Uğurcan'ı ısıtıp ısıtıp piyasa yapiyorlar. Çünkü çark başka türlü dönmeyecek.

Abdülkadir'e 22 verilseydi başkan satışta son anda sıkıntı çıkmasın diye kendi uçakla götürür teslim ederdi.

Onun dışında Ağaoğlu yaptığı yanlışları geçen sene ve bu seneyi çöpe attı. Devre arası nokta 3-4 transfer yapamazsa ilk seçimde muhtemelen gider.

Yorum

• Trabzonsporlu olsa bile niye gelsinki? O kadar genc "yetenek" transfer edildi. Hangisini oynattik? Kac tanesi kadroda? Güvenceyi vereceksin. Almakla is bitmiyor. Üstünde duracaksin, gelismelerini saglayacaksin.

Yorum

• Samimiyetsiz söylemler bunlar. Bu futbolcuları alsalar. "Çöp" diyeceksiniz. Şimdi gol atınca kıymete bindi. Bedavaya gelsin istiyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hay Ömür'e artık.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Chelsea maçından önce atılmış
            En son smart tarafından düzenlendi; 15.12.2020, 23:33.

Yorum

• gelmesini istemem açıkçası. elimizde messi beklentisine girip barış memiş moduna dönen oyuncu bolluğu varken
              ayrıca gelse maçta uzun süre alamaz, sonra 1-2 kupa maçında oynayacak kısa sürede sörloth beklentisine girip sonra niye oynayamıyor niye geri gidiyor diye sövmeye başlarız

hedefi varsa direk y.dışına gitsin almanya 2. ligine kapağı atsın gerisini yetenekliyse getirir.

İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Samimiyetsiz söylemler bunlar. Bu futbolcuları alsalar. "Çöp" diyeceksiniz. Şimdi gol atınca kıymete bindi. Bedavaya gelsin istiyorsunuz.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61.

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursadan uzak dursunlar ordaki topculardan hayir gelmez.alayi balon.

Yorum

• Bursa da eşek değildir kalkıp vitrine koyduğu 2 oyuncusunu kimseye bedavaya vermez. Ama Bursayla kiralık anlaşırsın 1 veya 2 sezon oynar burada satıştan gelen paranın yarısını alırız.

Yoksa bu saatten sonra Bursa 1-2 milyona bırakmaz Aliyi de Batuhanı da.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bayılıyorum şu romantikliğe,nerde ne zaman Trabzon şehrinden yolu geçmiş biri parlasa sanıyorsunuz ki bu takıma gelmek için can atıyor,gelmiş gibi yorumlar gırla gidiyor,bırak herşeyi Bursa gibi güzel bir şehirden bile kalkıp gitmez eğer ciddi bir para vermezsen zaten azıcık aklı varsa dönüp te bakmaz bile.

Yorum

• Yorum

• 1 maçla yıldız yapmalar başlamış. Batuhan iyi futbolcu olabilir ama bundan nasıl 1-2 maçta emin olabiliyorsunuz. şu an için konuşuyorum değeri max 200 bin eurodur. en az 10-15 maçını izlemeden kimse 1 milyon euro dahi vermez. verirse loto oynamış olur. mesela burada Burak Kapacak da çok övülüyor ama bence asla büyük takım futbolcusu olamaz. en fazla yusuf erdoğan olur ondan. herkes izlemeden birbirinin etkisinde kalarak yorum yapıyor.
                        En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 16.12.2020, 01:42.

Yorum

• Çocuk en kısa zamanda avrupanın yolunu tutar inşallah. Yerinde olsam kulüplerin kapısında alana kadar yatıp kalkarım. Türkiyede kendisine yazık eder.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok zor ama Bursa'dan keşke Ismail Cokcalis, Burak Kapacak ve Batuhan Köz paketi yapabilsek
                            birde bana futboldan anlamaz dersin bu isimleri çok önce yazdım ben burada daha kimse söylemiyorken.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonsporlu olsa bile niye gelsinki? O kadar genc "yetenek" transfer edildi. Hangisini oynattik? Kac tanesi kadroda? Güvenceyi vereceksin. Almakla is bitmiyor. Üstünde duracaksin, gelismelerini saglayacaksin.
                              Hocam ekici boştaymış. Flavyo-baker-kamil ortasahasının önünde ne güzel oynardı. Buradaki arkadaşlar ekici gibi adamlara tapar. Gittiğinde burayı ağlama duvarına çevşrmişlerdi.
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 16.12.2020, 01:44.

Yorum

• junker,zinkernagel,mahmut transferi dahi cok seyi değiştirir.

------------ugurcan------------

serkan----edgar---hugo---marlon

---------mahmut-----hakan y.------

zinkernagel-----ekuban------waka

------------junker-------------------
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X