Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamsik+bir dinamik orta sahaya level atlar takım ama sanmıyorum. Gerçi Hamsiki bayadır takip etmiyorum ne durumdadır bilmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu arada ufak bir bilgi. Batuhan Kör Trabzonlu falan degil. Artvin/Savsat/Arpali Köyünden. Muhtemelen Trabzonsporu tuttugu icin 61 giyiyor.

Yorum

• 4 takviye mutlaka şart.

Yorum

• Plaza baker afobe giderken bir araba adama dövdürulsun. İçlerinde Agaogluda olsun böyle saçma bir şey olamaz.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Parmağın maça girip maçın şeklini değiştirdiği bir takım, transfer döneminin özeti
            "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Bence bu başlığın kapanması lazım. Bu yönetim transfer yapmasın.

Yorum

• Bilmiyorum alınabilir mi zor yeni transfer oldu ama seneye Premier Lig’de izleriz muhtemelen
                Tekrar bu gözler bir golcü görür

Ivan Toney - Brentford
                Ivan Toney, 29, İngiltere ➤ Al-Ahli SFC, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 16 Mar 1996, Northampton, İngiltere
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Avcı olduğu sürece bir tane bile transfer yapmam.
                  Bugün kadro leş diyenler, devre arasından sonra ne bahane uyduracak merak ediyorum.
                  İstediğiniz kadar transfer yapın, Avcı olduğu sürece kabız futbolu devam.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avcı olduğu sürece bir tane bile transfer yapmam.
                    Bugün kadro leş diyenler, devre arasından sonra ne bahane uyduracak merak ediyorum.
                    İstediğiniz kadar transfer yapın, Avcı olduğu sürece kabız futbolu devam.
                    Böyle bir futbolu kabul etmiyorum ben de. Geçen sene Avrupa maçlarına gençlerle çıkıyorduk vallahi bu kadar kötü oynamıyorduk. Gol yemeyelim diye orta sahayı geçmiyoruz resmen.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Afıbe, Baker, Bilal acilen kovulmalı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Obi mikeli apar topar gönderip şampiyonluğu satan Başkan ve ekürisi bu çöplerini lütfen hemen gönder antrenmana u19 dakiler çıksın nasıl olsa hepsi çöp

Yorum

• Bir tane as takım seviyesinde transfer var; Hugo. O da taraftar baskısıyla alındı son dakika. Bir de yanında Edgar var yanlışlıkla kadroya aldılar. Baktılar stoper yok yerine bi kütük alana kadar oynasın dediler iyi çıktı.

Koy kenara iki senedir yapılan transferlerden bir tane kadroya koymazsın Sörloth dışında. Campi stadın yolunu unuttu, Hosseini Trabzonsporun takım olduğunu unuttu. Plaza, Afobe, Djaniny, Baker, Diabate, Marlon, Flavio hepsini topla bir tane adam etmiyor. Sturridge, Mikel, Guilherme, Ndiaye hepsi tukaka edilip gönderildi.

Bu kadar şeyi kenara koyup hala Sörlothla övünecek kadar da yüzsüzdür bence Ağaoğlu. Çıkar oyuncu sattım der yine.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İho ile agaoğlu en kötü transfler yapan başkanlar olarak tarihimize geçmiştirler. Daha kötüsünü ben hatırlamıyorum.
                            Bunu burada yazma,Ağaoğlu takımı kurtarıyi,hemi de borcu düşüriyi derler,derler bu andavallık varken bunu da derler.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence bu başlığın kapanması lazım. Bu yönetim transfer yapmasın.
                              Bu yönetim lütfen transfer yapmasın. Sörloth piyangosu bir kere vurur. Hayır kendilerini başarılı sanıyorlar bir de. %90 durduk yere %100 olmasın.

Yorum

• Avcıya sabır gösterelim. Bu kadro onun eseri değil sonuçta.
                                En azından rezil skorlar almıyor.
                                Bu sezonu böyle yakıp geleceğe plan yapmak gerek.

Uğurcan
                                Hugo
                                Edgar
                                Ekuban
                                Parmak
                                Ömür

bunların üstüne iyi transferler gerek
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Yükleniyor...
                                X