Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursadan uzak dursunlar ordaki topculardan hayir gelmez.alayi balon.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursadan uzak dursunlar ordaki topculardan hayir gelmez.alayi balon.
      nesi balon?

ismail çokçalış,batuhan,burak kapacak hepsi tabanca gibi çocuklar.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nesi balon?

ismail çokçalış,batuhan,burak kapacak hepsi tabanca gibi çocuklar.
        cok gördük.sercan volkan enes vs Bursadan hayir gelmez.sonra aglayarak stadan kacarlar.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok gördük.sercan volkan enes vs Bursadan hayir gelmez.sonra aglayarak stadan kacarlar.
          mental diyorsan orasını bilemem.

Ama üçü de çok yetenekli çocuklar.

Yorum

• afobe,plaza,baker kiralık sözleşmelerini son vererek başlamalıyız. husaini ile yolları ayıralım. Campi uzun stoper olarak kalsın.
            Sonrasında ömür den ne kazanırsak kardır. Çünkü mental olarak ta artık dönülmez noktada. Bu saatten sonra bize zararı olur.
            ayrıca bilal gibi yetersiz isimlerden kurtulmak lazım.
            salih,ahmet canbaz,atakan kiralık gidebilir.

3 yerli 4 yabancı transfer mantıklı olur.

Benim önerilerim

yerli : tırpan,gökcan,selim ılgaz

yabancı : zinkernagel,livaja,trondsen ve bir tane santrafor.

flavio,diabete,semedo dan verim almak zorundayız. Çünkü şu an elden çıkarma şansımız yok.

Yorum

• pareira,edgar,hugo,campi,marlon
              flavio,tronsen,diabete,wakame
              ekuban,semedo

bu durumda 3 yabancı alabiliriz.

9 numara ?
              10 numara livaja
              7 numara zinkernagel

6 numaraya yerli oyuncu alırız.

Yorum

• ------tırpan-----trondsen-----

-----------livaja---------------

hiç fena durmadı.

Yorum

• adam acquah ve tetteh alıyor biz kimleri alıyoruz.

Ya sabır.

Yorum

• Trondsenden haber yok mu?

Yorum

mental diyorsan orasını bilemem.

Ama üçü de çok yetenekli çocuklar.
                      yetenek ise yaramaz.Bizdede yetenekli cok topcu vardi ama Trabzon da oynamak baska birsey.1-2 hatada cok agir yük alinda kalilar ve bunu kaldiramaz.Bizim kendi altyapi topcularimiz en iyi örnek.

Ben Türkiye icin 3 sene kuralim var bir topcunun son 3 senesine bakiyorum birseyler yaptiysa sans veririm Trabzon da.
                      1 sene iyi olursa bosuna zahmet .

Yorum

• Rai Vloet ➤ 1 Tem 2024'den beri kulüpsüz ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 200 bin € ➤ * 8 May 1995, Schijndel, Hollanda

tanıyan varmı?

Yorum

Yaramaz. Heraclesden alinacak tek topcu Sylvester van der Water. Solak, sag acikta gorev yapiyor. Rai Vloet bizi tasiyacak oyuncu degil

Yorum

• Fener'i kendi evinde darmadağın eden Malatya'yı çok rahat bir futbolla geçmemizi sağlayan Eddie Newton hocama teşekkürlerimi iletiyorum. Evet şaşırtıcı ama bu takım birkaç maç önce 3 gol atabiliyordu rakiplerine.

O zamanlar çöp değildi takım ama şimdi çöp oldu birden tüh ya. Ayrıca dikkatinizi çekerim son maçlarda gollerimize etki eden Ekuban'dan yoksunduk o maç çok büyük kayıp yani.

Ohh biraz da biz sürelim eleştiri yapmanın keyfini. Bazıları gibi düz ve dar pencereden düşününce hayat ne keyifli hale geliyormuş ya.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fener'i kendi evinde darmadağın eden Malatya'yı çok rahat bir futbolla geçmemizi sağlayan Eddie Newton hocama teşekkürlerimi iletiyorum. Evet şaşırtıcı ama bu takım birkaç maç önce 3 gol atabiliyordu rakiplerine.

O zamanlar çöp değildi takım ama şimdi çöp oldu birden tüh ya. Ayrıca dikkatinizi çekerim son maçlarda gollerimize etki eden Ekuban'dan yoksunduk o maç çok büyük kayıp yani.

Ohh biraz da biz sürelim eleştiri yapmanın keyfini. Bazıları gibi düz ve dar pencereden düşününce hayat ne keyifli hale geliyormuş ya.
                              O zaman da cöptü, simdi de cöp. Avci ya vuracagina git Agaogluna vur, bu cöpleri dolduran o şahistir, Avci degil.

Yorum

• Fizik olarak ligin en zayıf takımı biziz herhalde. Orta sahadaki direçsizlik için geçen sezonun kadrosunun üzerine güçlü oyuncular alınmalı diyordum. O kadroyu dağıttık, üstüne ayakta duramayan adamları aldık.

Özellikle öndeki 4 adamın iş bitiren adamlar olmalı. Sörloth-Ekuban-Tony, Sosa-Novak-Pereira desteğiyle beraber iş bitiriyorlardı. 3 gidenin yerine 3 tane daha kaliteli adam koymak yerine onların 3'te 1'i adam koyunca bu hallere düştük. Umarım bundan sonrası için ders alınmıştır. Şimdi bir telafi şansımız var, sakın aynı hatalara düşmesinler, hepten yanarız. Adı, sanı, kalitesi belli olan tak çalıştır transferler lazım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X