Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Ağaoğlunun transferlerini de değerlendirecem şimdi.

Toure - Yetersiz bir stoperdi.Havadan etkili değil,ayrıca çabuk da değildi.İlk 11 için yetersizdi.
    Campi - Boyuna rağmen havadan etkisiz,çok ağır bir stoper.İlk 11 için Yetersiz.
    İvanildo - Savunma nasıl yapılır bilmeyen,dengesiz hareketleri olan yetersiz bir stoperdi.Yedek bile olmaz.
    Da Costa - Havadan etkili ve güçlü bir stoperdi ama çok ağırdı.İlk 11 için yetersizdi.
    Hosseini -Vasat bir isim.Hava etkinliği yok.Hızlı değil.Kafayla golü yok.Yedek olarak fena değil.
    Doğan - Süper ligde ilk 11 de oynayabileceği bir takım yok.Her anlamda yetersiz.Yedek bile olmamalı.
    Ndiaye - Vasat ama idare etti.Katkı sağladığı maçlarda oldu.İlk 11 de oynatmam ama iyi yedek olur.
    Amiri - Hayatımda gördüğüm en düz kanat oyuncularından birisi.Çok yetersizdi.
    Yusuf ​- Hızı ve şutları iyi ama oyun görüşü amatör seviyede.Yedek olarak fena değil.
    Ahmet - Hiçbir özelliği olmayan,bomboş bir topçu.Yedek bile olmaz.
    Guilherme - Aşırı derecede vasat bir isim.Yedek olarak kalabilirdi ama çok para alıyordu.
    Fıratcan - 2.ligde bile ilk 11 de oynaması şüpheli bir isim.
    Andusic - 2.ligde bile ilk 11 de oynaması şüpheli bir isim.
    Advijaj - Adam geçemeyen,kafayı yere gömüp giden,oyun görüşü yetersiz bir isimdi.Yedek bile olamadı.
    Bilal - Trabzonsporda yedek bile olamayacak kapasitede,son derecede yetersiz bir isim.
    Nwakeame - Trabzonspor tarihinin en iyi isimlerinden birisi.Aşırı faydası var.Oynamasa takım bitiyor.
    Ekuban - Çok faydalı bir transfer.Üst seviye bir adam değil ama katkısı çok fazla.
    Sorloth - Trabzonspor tarihinin hem fiyat hem de performans olarak en başarılı transferlerinden birisi.

Neticede Ağaoğlu da harika bir başkan falan değil.Transfer döneminde de çok yanlışlar yaptığı ortada.Birkaç başarılı transfer var sadece.Onun haricinde kadroyu Ustanın da yaptığı birkaç başarılı transferle birleştirdi ve ortaya bir takım çıkardı.Buna altyapıdan gelen oyuncuların da katkısı oldu.Herşey bu kadar.

Ortada harikalar yaratan herhangi bir başkan falan yok.Transferde hiçbir başkan iyi falan değil,hepsinin çok fazla yanlış transferi var.Arada birileri tuttu diye büyük başkan diyecek halimiz yok.

Son iki yılda olanların özeti : Ustanın kadrosu+Ağaoğlunun transferleri

İkisinin birleşimiyle şampiyonluğa oynandı.Burada hiç kimse tek taraflı başarılı falan değil.Usta da çok yanlış yaptı Ağaoğlu da çok yanlış yaptı.Ağaoğluna her anlamda rezalet olan Fatih Atikli kadro verilseydi o zaman hayatının şokunu yaşardı.

Bu nedenlerden ötürü burada başkanları yarıştırıp durmayın.Adamcılık yapmanın zamanı değil.
    En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 13:33.

Yorum

• Transferleri karşılaştırırken maliyetleri de hesaba katmanız gerekir

İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Djaniny konusuna vakıf olan var mı arkadaşlar? Tam olarak ne oldu, bundan sonra ne olacak? Başakşehir maçında oynayabilecek mi?
      Geçici lisansı çıkmış. Belgeleri tamamlanınca da kalıcı lisansı olmuş olacak sosyal medyaya bakmayın. Hepsi teşne
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 13:34.

Yorum

• Djaniny konusuna vakıf olan var mı arkadaşlar? Tam olarak ne oldu, bundan sonra ne olacak? Başakşehir maçında oynayabilecek mi?
        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umarım yanılırsın tabi gönül ister 50 gol atsınlar ama transferleri doğru degerlendirmedigini düşünüyorum. Trabzonspor seviyesinde isimler değil diyorsun, kim bu seviyede diyorum Novak, Sörloth diyorsun. Sorloth ilk geldiğinde bu seviyede miydi? Takımı kazık yemiş, iteleyecek yer arayan, gol atamayan forvet damgasiyla geldi. Burada kendini buldu seviye atladı. Novak geldiğinde bu seviyede miydi? Herkes burun kıvırıyordu. Geldi seviye atladı. Oyuncu ayrılmak istiyorsa bir sey yapamazsın hele ki bizim gibi belirli maddi taahhütleri garanti etmiş bir kulüpte.. Ugurcan gitse elimiz güçlü olabilirdi belki. Biraz pozitif olalım bence
          Söyledim Sörloth'u veya Novak'ı bize gelmeden önce bir defa bile izlemedim ama bizde izledikten sonra ilk başlarda bundan çok iyi bir stoper de olabilirmiş dedim,alıştığımız beklerden değildi ama sahada eksik bir görüntü vermiyordu.
          Sörloth için ilk başlarda güçsüz dedim ama asla bizde olmaz fikrine kapılmadım.

Sosa'yı izledim önceden,Bjk dönemi öncesinden de biliyordum,bence çok iyi bir transferdi,bizde kötü oynarken de hiç şüpheye düşmedim.

Benim anlatmaya çalıştığım şey olaylara tüm boyutları ile bakabilmek.
          Bir futbol takımında planlama nasıl olmalı,ekonomik olarak sınırlı imkanlar nasıl kullanılmalı,Sturidge,Plaza,Manoel ve benzeri transferler yapılmamış olsa sizinle hem fikir olabilridim ama bu transferleri yapıp,sonra para sıkıntısı var dersen,olmaz.İnandırıcılığı hiç yok.

İkinci konu Trabzonspor'un borcu var,bunu biliyoruz,bu yönetim de biliyor çünkü 4 yönetici eski yönetimden geldi.Bu sürpriz mi?
          O zaman planlamanı ona göre yaparsın,sana Sosa,Burak ve Kucka için 13 milyon euro teklif ediliyorsa biraz pazarlıkla bunu 15-16 seviyesine çıkarır,hem kulübü kara geçirir hem de yüksek maaş alan bu üç futbolcu ayrılırdı.
          Önceliğin ekonomi ise bunu yapardın.

Yok önceliğin başarı ise kadroda sana başarı getiren adamları tutar,eksik olan iki iyi stoper ve Onazi sonrası boşalan DOS ihtiyacını giderirdin.

Bunların hiç birini yapmadın,burada önemli olan benim iyi niyetli olmam değil,takımı yönetenlerin bir stratejisinin olması.
          Oyuncuyu ikna edecek bir hedef koyabiliyorsan,maddi olarak da bunu bir yıl daha finanse edebiliyorsan yönetmek budur,buranın doğal başarı kıstası şampiyonluktur,Avrupa Kupalarıdır.

Sahada kazandığını da bence suç işleyerek heba ediyorsan,CL'ye gidemiyorsa nerede yönetmek?Ciddi planları olan kaç futbolcu bu ortamda kariyer planlaması yapar?
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçici lisansı çıkmış. Belgeleri tamamlanınca da kalıcı lisansı olmuş olacak sosyal medyaya bakmayın. Hepsi teşne

Teşekkür ederim.
            Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transferleri karşılaştırırken maliyetleri de hesaba katmanız gerekir

Maliyetler de alinan sonuc da cok onemli.
              Agaoglu doneminde sonuc anlaminda cok iyi gecen 2 seson var.onceki 2 baskan sonuc anlaminda fiyaskoydu

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elimizde 2 tane 6-8 oyuncusu var hangisi iyiyse o oynayacak. Baker da bunlarin yanindaki oyun kuran pasör 8 numaramiz olacak.

Hosseini veya Edgar 6 oynasin diye bir sey yok, bunlar stoper oyuncusu. Hosseini daha kendi mevkisinde oynayamiyor, kafada ve ayaklarda beyin olmasi gereken mevkide Hosseini oynayamaz.

Yapilacak işlem basit, madem transfer gelmedi buraya yatirimlik genclerimizden 1-2 tanesini koyup medyayi da kullanarak Yazici ile Ömür'deki gibi parlatmaya calisacagiz.

Hakan Yesil ve Kerem var, bunlar pişti artik yemegi yakmayacaksin vakit geciyor, A takim yedek kulubesinde oturt, yavas yavas süre vermeye basla... Arda, Atakan, Farukcan, Taha ve Salih de var, bunlar da kupa maclarinda oynar. Diger genclerimiz Super Lig seviyesinde degil. Para edecekse bunlar edecek.
                ben de aynı şeyleri düşünüyorum.

Yorum

• Takım ne kadar izinli arkadaşlar çalışmalar ne zaman başlayacak?

Yorum

• semedo oynayabilecek sanırım.

Bana kalırsa semedo,afobe,ekuban ilk 11 oyuncusu olacak.

Fizik olarak da tempo olarakta hocanın oyun sistemine cok uygun oyuncular.

baker oyun lideri ve yeri garanti isimlerden.

parmak aynı sekilde merkezde hocanın en güvendiği isimlerden.

pareira,edgar,hugo,marlon sakatlık yada ceza olmadığı sürece 11 oyuncuları

geriye son bir forma kalıyor.

Bana kalırsa hoca waka ile ömür arasında tercih yapacak.

Tabi 5 oyuncu değiştirme hakkı,rotasyonun zayıf olması sebebi ile

flavio,canbaz,diabete,hüseyin,campi,kamil,sarı cok fazla süre alırlar.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• 4-3-1-2 ye doğru gidiyoruz bana kalırsa

----------ugurcan-----------

joe---edgar-----hugo----marlon

---parmak----flavio---baker----

-----------ekuban/ömür-----------

-------afobe-------semedo--------
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4-3-1-2 ye doğru gidiyoruz bana kalırsa

----------ugurcan-----------

joe---edgar-----hugo----marlon

---parmak----flavio---baker----

-----------ekuban/ömür-----------

-------afobe-------semedo--------
                        Yedeği olmayan oyuncularla 4-3-1-2 oynanır mı? Klasik 4-2-3-1 devam

Yorum

• vitor hugo'nun ful maçı var mı elimizde arkadaşlar?
                          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Kondisyoner geliyormuş umarım adam.eder bizim tankları
                            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak Beypba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vitor hugo'nun ful maçı var mı elimizde arkadaşlar?

ücretsiz kaydolarak izleyebilirsin.

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://footballia.net/tr/players/vi...=player&page=2

ücretsiz kaydolarak izleyebilirsin.
                                teşekkürler..
                                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

Çalışıyor...
                                X