Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kanata cok takviye yapildi. Abdulkadir Omur'u David Silva gibi gobekte kullanmayi dusunuyor olabilir.
    Yine yetersiz. Zaten baştan sıkıntılı bir sistem ama 1 sakatlıkla olası tüm kurgu yine pert. O hamle transfer sezonu dışında, mecburiyetten yapılabilir. Transfer sezonu açıkken değil.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
    ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi yapacak birşey yok Ya ömürü oraya çekecek ya da Hakan Yeşil ile Taha'yı kullanacak bakalım hoca'nın kafasında ne var o önemli...

Bu sene şampiyon olamayacağımız kesin ama ilk 3'e girersek başarıdır bu kadro ile...
      Hakan ile Taha ilk 18’de bile yok... Canbaz’la Sefa vardı birkaç maçtır.

Yorum

• Bu yoklukta Doğan Erdoğan gönderildi. Çok yanlış hamle
        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ortaya adam yok mu şimdi kesinleşti mi
          YES e göre orta saha transferi cok cok zormus
          Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakan ile Taha ilk 18’de bile yok... Canbaz’la Sefa vardı birkaç maçtır.
            Kendi fikrim Ahmet ile Sefa ile olmaz ama Hakan ile Taha ile olur ilerleyen haftalarda sakat cezalı durumunda bu çocukları oynatacaktır diye düşünüyorum ben...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya zaten olmayacağı belliydi burada şaşıracak bir durum yok ama sezona 3 orta saha ile başlamak ve bu şekilde devam etmek hiç mantıklı değil.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serdar Aziz >>Bjk
                İ. Köybaşı >>>Rize ile görüşme halindeymiş.
                Bu serdar aziz de bir dikiş tutturamadı bursadan sonra.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya zaten olmayacağı belliydi burada şaşıracak bir durum yok ama sezona 3 orta saha ile başlamak ve bu şekilde devam etmek hiç mantıklı değil.
                  Ya abi biz ne zaman tam olarak başladık ki lige hep bir yanımız eksik başladık. Bu sene de orta saha öyle oldu kadro mühendisliği yanlış yapılmış maalesef ama benim bu seneden pek ümidim olmadığı için bu kadar kasmaya gerek yok olacak belli göze hoş gelen futbol oynayalım yeter bu sene...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Fb,ts,gs çekişir bjk ilk 10 a giremez,Lig taraftarlı oynansa fb bence şampiyon olur,taraftarsız herşeye açık,fb ts cekisir her zamanki gibi bizi ikinci yaparlar,
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu serdar aziz de bir dikiş tutturamadı bursadan sonra.
                      Çok dengesiz hamleleri var o nedenle çok sık sakatlanıyor, ayrıca dengesizliği nedeniyle ortası yok her daimher iki manada da maçın adamı olmaya aday.

Yorum

• İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su kaypakligi yapmasinlar iste , zaten ortasaha almayacaklardi biz ugrastik olmadi demek icin , 5 tane adamla ilgileniyor diye haber servis ettiler
                        puan kayiplari olmasa zaten kimseyi almazlardi

Yorum

• Ben H.Yesil in ön plana cikacagina inaniyorum. Gb den Berat olsun bari diyordum ama adamlardan aldigimiz hicbir oyuncu tutunamadi. Ben hatirlamiyorum en azindan. Kendi genclerimizde yapabilir. Ortasahaya takviye yapilsaydi iyi olurdu tabi ama yapilamasada karalari baglayacak bir durum görmüyorum. Takim olalim hele, takim oyunu oynayalim yeter. Bu sene takim oyunu kazanacak ve bunu basarabilirse sezonun yildizida Newton olacak...
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fb,ts,gs çekişir bjk ilk 10 a giremez,Lig taraftarlı oynansa fb bence şampiyon olur,taraftarsız herşeye açık,fb ts cekisir her zamanki gibi bizi ikinci yaparlar,
                            Bence bu sefer hic öyle olmayacak
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben H.Yesil in ön plana cikacagina inaniyorum. Gb den Berat olsun bari diyordum ama adamlardan aldigimiz hicbir oyuncu tutunamadi. Ben hatirlamiyorum en azindan. Kendi genclerimizde yapabilir. Ortasahaya takviye yapilsaydi iyi olurdu tabi ama yapilamasada karalari baglayacak bir durum görmüyorum. Takim olalim hele, takim oyunu oynayalim yeter. Bu sene takim oyunu kazanacak ve bunu basarabilirse sezonun yildizida Newton olacak...
                              Sadece Newton hocaya güveniyorum zaten Ayhan abi göze hoş gelen futbol oynatsın bu sene yeter benim için...

Hakan Yeşil'i bende çok tutuyorum bu sene hoca değerlendirebilir bu yoklukta bu çocuğu..
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya abi biz ne zaman tam olarak başladık ki lige hep bir yanımız eksik başladık bu sene de orta saha öyle oldu kadro mühendisliği yanlış yapılmış maalesef ama ben.bu seneden pek ümidim olmadığı için bu kadar kasmaya gerek yok olacak belli göze hoş gelen futbol oynayalım yeter bu sene...
                                ya aslında yapılacak olan belliydi elindeki kadroyu koruyup 3-4 takviye ile bu ligin en hazır ve en sağlam kadrosuna sahip olacaktık ama biz ne elimizdekileri tutabildik nede gidenlerin yerini doldurabildik yani ikisinide beceremedik 4 transfer dedim ya şuana kadar 10 transfer yapıldı ama kadro hala eksik burda da bir sıkıntı olduğu belli kadro mühendisliği son derece yanlış açıkca bende senin gibi düşünüyorum çok ümitli değilim artk hayırlısı olsun .

Yorum

Yükleniyor...
                                X