İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfil olarak uyuyor.
Aklimda Hababam Sinifi filminin ilk Mahmut Hoca sahnesi canlandi. Okul mudurunun Mahmut Hoca'yi ogretmenler odasina getirip diger ogretmenlere tanittigi sahne. O sahne Mahmut hocanin kimya hocasiyla soyle bir diyalogu vardi:
Mahmut Hoca: "Ooo Kemal sen de mi buradasin?"
Kemal Hoca: "Emeklilikten sonra buraya sigindik iste"
Mahmut Hoca: "Benim gibi desene, hehehe"
Mudur: "Ooo, tanisiyorsunuz demek"
Ayni sahneyi yakinda bizim transferlere uygulayacagiz:
Asamoah: "Ooo Gervinho sen de mi buradasin?"
Gervinho: "Emeklilikten sonra buraya sigindik iste"
Asamoah: "Benim gibi desene, hehehe"
Agaoglu: "Ooo, tanisiyorsunuz demek"
Gecen sene ligin en genç takımlarından biriydik, ne koştuk ama dimi?
Son maçta izlediğim Gervinho burada yaş muhabbeti çeviren herkesi mahcup edecek lig başladığında.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasamoah asla 32 değildir bizim meşhur kanga güya 1990lı ama annesi 1987de ölmüşBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım bu sene gelmek için camı çerçeveyi indirip sonunda gelmeyecek futbolcu kim olacakbence Hamsik
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny yolcu herhalde.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaliyetleri aynı olacaksa bana Tello daha mantıklı geliyor. Yaşı daha genç, Barça'dan çıkma.
Aha şuradan çaldım : twitter.com/HV_Graphics
Çok şekil forma tasarımları var arkadaşımızın twitter hesabı olanlar takibe alsın...
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. formanın videosu gelmedi hala... Ne editmiş arkadaş...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferlerle birlikte yayınladıklarına göre Koita imza atınca gelir muhtemelen...
Esas forma çubukluyu bilerek sona bıraktılarsa Gervinho'dan da önemli bi transfer için ayırmışlardır. Koita antrenman kiti falan tanıtsın( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasaksehire diabate ve flavioyu verip viscayi alacagiz gibi bir his var. Bonservis vermemek lazım.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyiydibence Hamsik
yeni haber mi var ?İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum