Şenol Yunanistan gibi oynatarak ilerleyeceğini sandı, ilk maçtan rezil rüsva ettiler. Orta sahada topu aşmadan mesafe kat edecek, baskı kıracak topçun olmazsa, dikine pas yapacak kısa koşuları yapmazsa kimse, hiç risk almayıp geri paslaşa paslaşa kaleciye dönüp diktirirsen her topu böyle 30 şuta tek şut çeker maymuna dönersin. İlk kontrolü kötü topçuları stoper dışında kimse oynatmıyor üst seviyede artık. Bizim takımda ilk kontrolü iyi olan sadece hakan vardı. Elek eder gönderirler böyle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Umut meraş sakın ha hele hele 3 milyon avro vs bu vasat adamın marlondan tek bir artısı yok fb istemiyorsa novagı kiralayın tamamdır umut meraşmış ......Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Mesala bizde okay fetishleri vardı alsana okay top kontrolü kötü topu ayaga oynaması kötü atak başlatması kötü kötü kötü kesinlikle oynatmam kadroya almam.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Sonu kupa olsun diye masal anlatmis Senol Gunes
Sonumuz San Marino oldu.
San Marino gibi oynadik. Valla ben bukadar kotu beklemiyordum, 2-0 biter demistim iddia da oyle oynadim. 3-0 az bile attilar bu takima.
Organize tek atagimiz yok, belki atagimiz bile yok. Hakan Calhanoglunun resmini paylasmis Beinsports top ile beraber valla ne zaman o resmi cekmisler anlamak mumkun degil. Fotorafi ceken gazeteciye odul vermeleri lazim, cok nadir bir olayin resmini cekmis adam.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Marlon en az iki kat daha iyi oyuncu. Keşke Çorumlu falan olsaydı.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarlon = meraşHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Şu maçtan sonra bile gelip Uğurcan'a laf edenler var ya akıl alır gibi değil hakikate. Arada biri de kadroda bile olmayan Ömür'e sarmış. Bu insanların kendilerini Trabzonspor taraftarı olarak addetmesi çok tuhaf.
Uğurcan'ın ayağı kötüymüş, topu rakibe atıyormuş... Kardeşim senin ne orta sahan ne de savunman ayakta kalamamış. Topu ileri vurmaya dahi cesareti kalmayan çocuklar, sorumluluk almamak için ha babam Uğurcan'a oynuyor. Diğer on futbolcudan daha fazla topla buluşmuş olabilir, o derece.
Şu oynanan oyunda geriden oyun nasıl kurulabilir, isabetli uzun pas nasıl atılabilir? Kaldı ki o toplar oyun kurulsun diye dönülmedi, acziyetten dönüldü.
Keşke illa topu oyunda tutacağım diye uğraşmasaydın, bam güm vursaydı gelene. Yazık vallahi.
Millet ilk yarıda bir şey bulamayınca Yusuf'a sarmıştı, şimdi Allah bilir neler yazıyorlar. Kendi taraftar forumumuza bakalım, diye buraya geliyoruz ki bazı yorumlar Twitter'daki rakip taraftarlarından dahi acımasız.
Rakip yarı sahaya geçemeyen bir takımı ayakta tuttu çocuk kaç dakika boyunca. Bir yerden sonra her şey darmadağın oldu zaten.
Neyse... İnşallah bu maçtan itibaren kesik yer. Ben bu çocukların haksızlığa uğramasına tahammül edemiyorum. Her dakika bunu yaşayacaklarına bir kere yaşasınlar, evladır.
Yorum
-
Benim yaşıtlarım bilir 90 yılarda oynardık biz böyle rezil oyunları defans yapmaya çalışıp yapamayan buraga uzun oynamaya çalışıp yapamayan rezil oyun san marino gibi oynadık.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBedava olsa bile as olarak alınmayacak adam yedeklemek için lafım yok. Adamın hiç bir özelliği yok.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
1. Kaleceye yerden seken sert top atılmaz.
2. Kaleciye atılan top kale çizgisine değil aut çizgisine doğru atılır.
Bunlar çocuklara 11-12 yaşında iken öğretilir.
En son bir pozisyonda var Merih çok sert bir plaseyle 'yine yeniden' kaleye dönüyor, ve Uğurcan topu ileri değil doğrudan ceza sahası yan taç çizgisi hizasından tribüne dikiyor. Bakın halı sahada o tip vuruşlara eşlik eden bir söz öbeği vardır da, burada şimdi terbiyemi bozup söylemiyeyim.
Neyse... Uğurcan dünya devi İtalya ile yaptığı maçta bu kadar direnebildi. İki tane çıkardı iki tane yedi... Üçüncü de film kopmuştu. Topla en çok buluşan topçumuz. Ozan beyfendiler lutfedik iki stoperin arasında görevini yapamadığı için kanatlara oynamak zorunda kalan Uğurcan topu oyuna sokamamış... Bu sokuk zihniyet ne kadar algı yapsa da şu maçı izleyen gözlemci sahadaki koşulları ve Türkiye orta sahasını ve kenarlarını görmüş ona göre bir değerlendirme yazmıştır, ona eminim.
Yorum
-
yusuf çıktıktan sonra pişmaniye gibi dağıldık. merih yerine kaan ayhan ilk 11 başlamalı. uğurcan takımın en iyisiydi, ve 3-0 yenildik, bu cümleden italyanın nasıl eze eze yendiğini anlayabilirsiniz. ve verratti falan sakattı oynamadı. uğurcana laf söyleyenleri ciddiye almayın derim. ilk şutunu neredeyse 90. dakikada çekmişsin adamlar uğurcan diyor. ciddiye alsan kafayı yersin çok enteresan kafalar. şenol hocanın tercihleri de çok acayipti. deneme yapacak maç bu değil yani, bunları çok daha önceden denemen lazım hocam. bir kriz planın yok. ayrıca bizimkiler kafa olarak çoktan tatile çıkmış gibiydi. gerçi yumurta kapıya dayanmadan birşey yapmıyoruz. bu artık genetiğimize işlemiş galiba. italya çok odaklanmış ve harbiden çok iyi takım. fransadan portekizden eksikleri yok, şampiyon olma ihtimalleri yüksek. biz turnuvadan oyuncu bakmaya devam
Yorum
-
bugün rezilliğin ve kepazeliğin son perdesi roma olimpiyat stadı sahnesinde perdelendi. ayıp çok ayıp böyle futbol olmaz hani yenilirsin 5-0 da yenilirsin ama mücadele edersin, oyunu sürklase edersin, sağdan, soldan bindirirsin ,duvar pası yaparsın ama yenilirsin futbolda bunlar var ama böyle korkak tavuk gibi oynayıpta yenilmeye hazmedemiyorum
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen benim kim olduğumu nerden biliyorsun da cahil diyorsun
Sokak ağzı yapıp boş konuşma.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
Yorum