İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence önce şunun anlaşılması gerek bu kadar ilgi var hadi geri döneyim mademlik bir olay değil bu. Adamın kendi çizdiği bir kariyer planlaması vardır. Tekrar Türkiye’ye dönmek istemiyor olabilir. 3 milyon yorum atıldı adamda tık yok soğudumluk bir mesele değil bu.
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem yabancı sınırı geldi şu Koita işini rafa kaldırsak.
Gidip bu müzmin sakata maaş bağlayacaklar, sonra uğraş ki gonderesin. Bu sene müzmin sakat kontenjanini boş geçsek ne olur yani.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Shorloth tvit atti. Rahatsız olmuş. Acikcasi bu kadar mesaj dm adami bunaltti gelecegi varsa da gelmez artik. Adam yeter artik diyor. Baskan hoca yanlis yapti kac gundur su konu konusuluyor gereksiz uzadi. İyi ki tvit atmis.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Ciddi ciddi yorum atarak oyuncu transfer etmeye çalışıyor bizim taraftar komedi ya. Ulan hadi 500k yorum yaptin daha amacin ne yani 1-2 milyon yorum olunca adam gelecek diye bi garanti mi var. Hele adamin telefonunu bulup mesaj atanlar falan iflah olmayacak tipler ya.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShorloth tvit atti. Rahatsız olmuş. Acikcasi bu kadar mesaj dm adami bunaltti gelecegi varsa da gelmez artik. Adam yeter artik diyor. Baskan hoca yanlis yapti kac gundur su konu konusuluyor gereksiz uzadi. İyi ki tvit atmis.
Yorum
-
Basti fircayi.
Söyledik, bu forumda dahil elesdirildik
Kendimizi bukadar kücük düsürmeye ne gerek vardi.
Sefer simdi almanci diye dalga gecebilirsin[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Transfer Dosyası - 15 -
Adamı arayan mı dersin özel numarasından rahatsız eden mi dersin kız arkadaşına mesaj yağdıran mı dersin.. haklı malesef. Keşbiş olsun. Çok üzüldüm nedense.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 03.06.2021, 01:47.
Yorum
-
Daha günler hatta haftalar önce yazdım Sorloth bir daha Türkiye'ye gelmez. Hayal kırıklığı yaşamamak için kimse inanmasın demiştim. Gelecek forvete de yazık, sörlothla karşılaştırılacak hele oldu ki başka bir takıma kiralanırsa şu kadar para daha verip sorloth alsaydık falan filan demeye başlayacaktı.
Ben şuan hamsike kuruldum. Bu arada hocanın röportajını izleyebileceğim bir yer var mı ??? Youtube'a yazdım ama çıkmadı.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk futbolunu küçümsemesine veya taktik noktasındaki noksanlıklara değinmesine hiçbir şey demeyeceğim ama Leipzig ile Trabzon'u karşılaştırırken şunları söylemiş:
"Mevcut duruma Trabzon ve Leipzig iki farklı dünya. Trabzon'da benden selfie veya imza istenmeden gidebileceğim bir yer yoktu - en sonunda bu kadar çok gol attığımda bu durum çılgınlığa dönüştü. Bu bir yandan güzeldi, ama diğer yandan buraya geldiğimde bir rahatlama oldu. Biz Norveçliler biraz Almanlara benziyoruz ya da tam tersi, Almanya'daki şeyler bana çok tanıdık geliyor. Burada herkes huzur içinde bırakıyor."
*
Ararsın bu sevgiyi Alexander efendi...
Yorum
-
Hiç kimse kusura bakmasın ne demek enough is enough?
O kadar sevdik yorum attık karşılığı bu mu?
2 geri zekalı taciz ediyorsa numaranı değiştirirsin olur biter tüm taraftara enough demek nedir?
Çok mu zor telefon numarası değiştirmek?
İsmi cismi belli değilken aldık parlattık, o kadar ilgi gösterdik adam bize üvey evlat muamelesi yapıyor.
Çok severdim hiç yapmadığım birşeyi yapıp bende rahat 1000 yorum atmışımdır, benim için bu defter kapanmıştır.
Yolun açık olsun King of the North, Coldman.
Yorum
-
O kadar büyük bir rezillik ki bu gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu rezillikleri yeryüzünde sadece birkaç millette görebilirsiniz onların da başını Hintliler ve bizim Türkler çeker. Siyasette de sporda da sosyal medyada kendi isimlerinin geçtiği her yeri tabiri caizse bok ederler. En ufak bir siyasi eleştiride toplanıp gereksiz hesapların altını binlerce tweetle mesajla doldururlar. Sporun malumunu da şuanda görüyorsunuz zaten. Bunu yapan sadece biz değiliz ona şüphe yok. 3 şişirilmişlerin taraftarları bunları yaptığında dalga geçiyordum ve bizim taraftarın da bunların altında kalır yanı yokmuş. Arkadaşlar, bu yapılan şeyin kulübün itibarını çizmekten başka bir vasfı yok. Resmen bir oyuncuya köpek gibi yalvarıyorsunuz. Utanmadan bunu organize ediyorsunuz. Kimse bu mesajları görüp hayatında bir planlama yapmıyor, yapmayacak da. En azından Avrupalı belli bir seviyede eğitimi ve disiplini olan insan yapmaz. Alın şimdi o günlerce şebek gibi organize olup yağdırdığınız milyonlarca yorumu bir tarafınıza küpe yapın. Umarım bundan sonra akıllanır da böyle şeylere girişmezsiniz. Tekrardan söylüyorum, rezilliğin daniskasıdır bu yapılan. Elinize sağlık, tebrik ediyorum. Eserinizle gurur duyun.
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç kimse kusura bakmasın ne demek enough is enough?
O kadar sevdik yorum attık karşılığı bu mu?
2 geri zekalı taciz ediyorsa numaranı değiştirirsin olur biter tüm taraftara enough demek nedir?
Çok mu zor telefon numarası değiştirmek?
İsmi cismi belli değilken aldık parlattık, o kadar ilgi gösterdik adam bize üvey evlat muamelesi yapıyor.
Çok severdim hiç yapmadığım birşeyi yapıp bende rahat 1000 yorum atmışımdır, benim için bu defter kapanmıştır.
Yolun açık olsun King of the North, Coldman.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
shorlot en son dayanamamış demişki merhaba trabzonspor taraftarı sevgi ve desteğinizi takdir ediyorum ama artık lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın hayatımı çok strsesli bir hale getiriyor yeter artık bu sözlerden sonra taraftarımız rüyadan uyanabilir . ben burada çok defa yazdım shorlotun yolu uzun bir süre türkiyeye düşmez diye hatta düşse dahi bize düşmeyeceğini burada çok defa dile getrdim.
Yorum
Yorum