Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şikeciler için paulo fonseca ismi geçmeye başladı resmen içim sızladı çok tuttuğum hocalardan birisisdir ersun yanalın son gelişinden önce bizim masada olan bir hocaymış hatta bunu nevzat aydın bizzat açıklamıştı şöyle demişti en son 2 aday kaldı fonseca ve ersun yanaldı biz seçimi ersun yanaldan taraf yaptık demişti umarım şikecilere gelmez.
    -Alo fonseca ben emre abin
    -Abi bende mi?
    -Beni kovdular sıra sende
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Yav Sörloth gel işte be kardeşim gel. Dünyanın hiçbi yerinde seni bu kadar sevmezler. Manitandan çok seviyoruz seni resmen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Küme düşme statüsü derken? Düşülmeyeceğinin garantisini mi almışlardı?

Yorum

• herkes transfer konuşuyor da bugün açıklanan yabancı sınırlandırması gs ve fb rekabetini arttırmak için yapılmadıysa bir şey bilmiyorum. beşiktaş ve başakşehir'in şampiyonlukları tff nin planları bozdu galiba. şimdi de fb ve gs yarışsın istiyorlar.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kulüpler birliği biz anlaştık karar ters yönde çıktı diyor. Yine birisi el attı bu işe demek. Ben yine geri vites bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Parmak iyi bir alternatif olur. İlk 11 oynayamaz.
              MEvcut kadroda orta alana şu anda kimse alınmasın, orta alan Berat-Ömür-Bakasetas zaten.

Parmak'ın orta alanda ilk 11 e girmesi için biirlerinin sakatlanması lazım.
              Başka türlü öyle bir şansı yok!
              Hocam parmak’ı burada benden fazla savunan yoktur ama bitti. Son dakikalarına önde girdiğin derbide trübüne çıkıyorsan bu takıma ait değilsin demektir. Umarım oarmsk yerine yeşil şans bulur
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 02.06.2021, 23:16.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Küme düşme statüsü derken? Düşülmeyeceğinin garantisini mi almışlardı?
                Ben takım sayısı olarak anladım en başta. Hani şu takım sayısı tekrar 18'e düşüyor ya. Umarım farklı bir şey değildir.

Yorum

• Sörloth gelirse ortalık donsuz koşanlarla kaynayacak bi de böyle bir durum var.

Yorum

• geçen sene ali koç tff yi ziyaret etti ondan sonra 30 tane peş peşe transfer yaptılar. bu ülkede kural mural hikaye.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben takım sayısı olarak anladım en başta. Hani şu takım sayısı tekrar 18'e düşüyor ya. Umarım farklı bir şey değildir.
                      Ligdeki takım sayısının kademeli olarak 18'e düşürülmesine yönelik statü resmi olarak açıklandı mı ki?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs bütün yerlileri ucuz ucuz topladı. Yabancı sınırı isteyen başkanımızın hiç öyle bir çalışması olmadı. Geçen sene bir iki tane iyi yerli bulsaydı, geçiş sezonunda kadroya yerleşirlerdi, şimdi rahat ederdik.
                        yabancı sınırı isteyen başkanımız..hırrrrrrrrrrrrr..
                        ya 110 bine Gökdeniz.. ve biraz maliyetli Halili alsaydık..şimdi elimiz o kadar kötü gözükmezdi..

direk fbyi şampiyon ilan etmiyorlar sadece..tabii gsnin yerli havuzuda iyi..

ulan ne zaman Şampiyon olacaz desek bişey oluyor..
                        şimdi bizim Başkanın aklınada (+Şeolhoca)nında....
                        hiç ceza almadım forumdan bana ceza aldıracaklar..
                        alsınlar yerli futbollarınıda yerel futbolcularınıda biryerlerine soksunlar..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Az önce Erdal Hoşu dinledim aynı Erdal hoş gibi ben de giden futbolcunun geri dönmesine prensip olarak karşıyım... Linç yiyeceğimi biliyorum lakin(Kendi 11'ime koysam dahi) Sorloth 'un gelmesine yanıp tutuşmuyorum, hatta olmamasının daha hayırlı olacağını düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ligdeki takım sayısının kademeli olarak 18'e düşürülmesine yönelik statü resmi olarak açıklandı mı ki?
                            Yabancı sayısıyla beraber açıklandı o da.

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Yorum

• Kulupler Birliginin yaptigi aciklamaya bakacak olursak, yabanci sinirlamasi emri (ya da talimatnamesi) cok yuksek bir yerden - alani ekonomi olan birinden - gelmis gibi
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yabancı sayısıyla beraber açıklandı o da.

https://www.tff.org/default.aspx?pag...7&ftxtID=35278
                                O zaman Senin yorumun daha doğru lakin bu defa da şöyle bir soru kafama takıldı takım sayısının azalması 4 büyük takımın işine gelirken neden tersi istek gelsin ki kulüpler birliğinden?

Yorum

Çalışıyor...
                                X