Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sörlöthun babası bir açıklama mı yapmış tam anlayamadım. Bu kadar ilgiden sonra Transferi yapmak lazım falan gevelemiş. İnstagramda yazmışlardı az önce
    TRABZONSPOR
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    ŞAMPİYON

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hepbirlikte Sörloth’u istiyoruz ama Abdullah hocanın sisteminde kimse Sörloth’un bu sene 40 gol atacağını beklemesin. En fazla atacağı gol 10-15 arasıdır.
      Minumum 15-20 arası atar. Eğer sağ-sol kanat yeniden karşılıklı çalışmaya başlarsa yine bir 30'u var.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi bizim de kendi çapımızda haber kaynaklarımız var. Şu foruma Flavio ve Marlon'u ilk haber veren de benim. Arattırma şimdi bana. Hatırlayan hatırlar.
        Sörloth gelecek mi kuşlar ne söylüyor?
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hepbirlikte Sörloth’u istiyoruz ama Abdullah hocanın sisteminde kimse Sörloth’un bu sene 40 gol atacağını beklemesin. En fazla atacağı gol 10-15 arasıdır.
          30'dan aşağı atarsa futbolu bırakırım

Yorum

• Sörloth konusunda bir şeyler oluyor sanırım. Sosyal medyadan öyle bi his aldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sörloth gelecek mi kuşlar ne söylüyor?
              52 yaşında bir abim var, çok yakından tanırım. Zorro hayranıdır ve kulübe çok yakındır, özellikle transfer komitesi ile yediği içtiği ayrı gitmez. Ona özellikle sordum, bu iş kesin oldu dedi. Sörloth bitmiş.

Yorum

• O meselede sen alfa malfa diyerek kendini deli gibi yaptın ondan oldu o tepkiler. A.P'ye alfa dersen şapalağı yersin (mecazi anlamda) yapacak bir şey yok.

İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi bizim de kendi çapımızda haber kaynaklarımız var. Şu foruma Flavio ve Marlon'u ilk haber veren de benim. Arattırma şimdi bana. Hatırlayan hatırlar.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Altay, Caner, Sangare, Ozan, İrfan,Mesut... Adamlar yerli anlamadında voleyi vurdu..Ama 14 yabancı hakları dolu, daha dün başkanları 4-5 adam alıcaz dedi... Sağlam temizlik yapmak zorundalar yabancı anlamında, Ekonomik olarak bayağı zorlanacaklar...
                  İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daha saymadığın serdar aziz, mert hakan, gokhan gönül ve deniz türüç var
                  hatta biraz zorlansalar harun, ferdi kadioglu, sadık ve sinan gümüştende yararlanabilirler
                  dün en cok yerli kullanan takim fener haberi yapildi bugünde bu karar cıkartıldı. jairzinhonun dedigi gibi çohhh enteresan
                  Ben direkt bağlantısı olduğunu düşünmüyorum, yani Fb'de yerli fazla diye geçilmedi, geçen yıl geçilecekti zaten bu yıla ertelenmişti, Fb burda işe uyandı aslında çünkü Yabancı kararı Politik bir baskı sonucu gelmişti ve eninde sonunda gelecekti N.Özdemir döneminde. fener hem bunun farkındaydı hem de Şampiyonluğun yerlilerden yani bu ligi bilenlerden geçtiğini biliyordu... İki saik nedeniyle yerliye sağlam yatırım yaptılar... Tuttu mu tuttu...

Yorum

• Madem yabancı sınırı geldi şu Koita işini rafa kaldırsak.

Gidip bu müzmin sakata maaş bağlayacaklar, sonra uğraş ki gonderesin. Bu sene müzmin sakat kontenjanini boş geçsek ne olur yani.
                    #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Minumum 15-20 arası atar. Eğer sağ-sol kanat yeniden karşılıklı çalışmaya başlarsa yine bir 30'u var.
                      abi ben anlamıyorum tek kanat ile oynayan takımda forvet değil kanat oynayan eku 10 gol attı

neredeyse ilk devreyi bay gecen semedo 10 gole yaklaştı.

40 haftada etrafnda gervinho,waka,eku,baka,ömür,semedo olan sorloth nasıl oluyor da 10 gol atıyor.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sörloth konusunda bir şeyler oluyor sanırım. Sosyal medyadan öyle bi his aldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burası zaten twitterdaki vatandaşların en önemli kaynaklarından.
                        [Roket emojisi], [Norveç bayrağı emojisi], [yanan alev emojisi], [imza emojisi], [uçak emojisi]
                        Rumuz: Sörloth'un tekmeliği

Böyle bir şey gördüyseniz, bilin ki haberin kaynağı forumda @zorroid mahlasıyla yazıyor. Forum bu tür olaylarda büyük ölçüde twitter hesaplarına da yön veren bir kaynak durumunda. Ha bu içerikleri çalan ya da haberleri araklayan, kaynağını belirtmiyor orası ayrı...

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kalede Erce, Arda, Kağan (Yerli kaleciler artık el yakar hele ki 24-25 yaş altındakiler, Mert işini şimdiye çözemedik artık zor)

Stoper hattında Hüseyin ve Ahmetcan'ın kadroda olacağı zaten daha önce açıklanmıştı. Hugo'ya ve IE'ye alternatif yerli stoper pek yok gibi, aslında bir kaç tane belki yazabiliriz ama artık maaşları milyon euro mertebesine gelir. Muhtemelen alternatif stoper yine yabancı olur.

Sağ bek Serkan ikinci bek olarak devam eder. Farukcan da alternetifin alternatifi kalacak belli. Oraya da yabancı oyuncu bakıyoruz, zaten piyasada yerli sol bek yok. Meraş'ın milli takım kadrosuna alınması bile kontratını artık 1,5 milyondan başlatır...

Berat'ın forma garanti. Parmak da affedildi. Takımın aradığı nitelikte merkez oyun kurucu yerli olarak bir Salih var ve açık arttırma usulü bir transfer süreci yaşanıyor orada. Daha tecrübesizi Emirhan var. İlk 11 düzeyinde ise büyük kısırlık var. Eğer oraya Berat ile birlikte iki futbolcuyu aynı anda yetiştirme riskine girmeyeceksek bir yabancı kontenjanı da buraya gitti. Ne etti, 5.

İleri üçlüde mutlaka bir oyuncu sürekli yerli olmak zorunda. Ömür yetmez. Mallı halen soru işareti. Efecan da kıymete bindi. Halil el yakıyordu daha da yakar.

Santrafor zaten banko yabancı olacak, alternatifi de Koita aldık o da yabancı. Olmasa dahi hazır yerli santrafor iki tane biri ALmanya'da gol kralı oldu artık alamayız öteki de kariyerinde uzun zaman sonra sakatlıksız kazasız belasız bir sezon bitirdi ama bonservisi bizim açımızdan en cins kulüpte...

50 maçlık bir sezon bizi bekliyor, sezonun içinde türlü maç içi senaryolar yaşanacak, sakatlıklar ve hayal kırıklıkları olacak. Kadro derinliği önem kazanacak.

Bizim en azından bir iki tane ilk 11 düzeyinde yerli oyuncu transferine ihtiyacımız olabilir. Euro 10.50 , 2 ay sonra ateşi yine çıkabilir, yarının bile garantisi yok, hiç bir şey yetmezmiş gibi yerli oyuncu maliyetleri de arttı, bakalım nasıl olacak...
                          Abi daha vahim olan, bu sezon 60 mac oynayacagimiz.
                          38 lig, türkiye kupasi ve konfederans kupasi
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O meselede sen alfa malfa diyerek kendini deli gibi yaptın ondan oldu o tepkiler. A.P'ye alfa dersen şapalağı yersin (mecazi anlamda) yapacak bir şey yok.
                            Hayırdır Oğuz kardeş, şapalak mapalak derken cesaret ve özgüven patlaması devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Haddi aşarsan olmaz bak, külahları değişiriz.

Yorum

• İlk olarak Attila Durmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sörlöthun babası bir açıklama mı yapmış tam anlayamadım. Bu kadar ilgiden sonra Transferi yapmak lazım falan gevelemiş. İnstagramda yazmışlardı az önce
                              Aslında tam tersini söylemiş.

Yorum

• Kararını İnşaatçının aldığı ama emrin büyük patrondan geldiği apaçık ortada..Ekonomiyi batırdıkları gibi Türk futbolunu da batıracaklar..

Futbolda transfer işi ticaret işi gibidir bir sektörde bir şey alıp satıyorsanız buna sınırlama kısıtlama yasak getiremezsiniz..

8'i sahada olmak suretiyle 6 yabancıyı kenarda oturtacaksın dolayısıyla ithal ettiğin 6 yabancıya da fuzuli para vermiş olacaksın..Nereden baksan akılsızlık..
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Yükleniyor...
                                X