Sörlöthun babası bir açıklama mı yapmış tam anlayamadım. Bu kadar ilgiden sonra Transferi yapmak lazım falan gevelemiş. İnstagramda yazmışlardı az önce
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepbirlikte Sörloth’u istiyoruz ama Abdullah hocanın sisteminde kimse Sörloth’un bu sene 40 gol atacağını beklemesin. En fazla atacağı gol 10-15 arasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bizim de kendi çapımızda haber kaynaklarımız var. Şu foruma Flavio ve Marlon'u ilk haber veren de benim. Arattırma şimdi bana. Hatırlayan hatırlar.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepbirlikte Sörloth’u istiyoruz ama Abdullah hocanın sisteminde kimse Sörloth’un bu sene 40 gol atacağını beklemesin. En fazla atacağı gol 10-15 arasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth gelecek mi kuşlar ne söylüyor?
Yorum
-
O meselede sen alfa malfa diyerek kendini deli gibi yaptın ondan oldu o tepkiler. A.P'ye alfa dersen şapalağı yersin (mecazi anlamda) yapacak bir şey yok.
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bizim de kendi çapımızda haber kaynaklarımız var. Şu foruma Flavio ve Marlon'u ilk haber veren de benim. Arattırma şimdi bana. Hatırlayan hatırlar.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltay, Caner, Sangare, Ozan, İrfan,Mesut... Adamlar yerli anlamadında voleyi vurdu..Ama 14 yabancı hakları dolu, daha dün başkanları 4-5 adam alıcaz dedi... Sağlam temizlik yapmak zorundalar yabancı anlamında, Ekonomik olarak bayağı zorlanacaklar...İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha saymadığın serdar aziz, mert hakan, gokhan gönül ve deniz türüç var
hatta biraz zorlansalar harun, ferdi kadioglu, sadık ve sinan gümüştende yararlanabilirler
dün en cok yerli kullanan takim fener haberi yapildi bugünde bu karar cıkartıldı. jairzinhonun dedigi gibi çohhh enteresan
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMinumum 15-20 arası atar. Eğer sağ-sol kanat yeniden karşılıklı çalışmaya başlarsa yine bir 30'u var.
neredeyse ilk devreyi bay gecen semedo 10 gole yaklaştı.
40 haftada etrafnda gervinho,waka,eku,baka,ömür,semedo olan sorloth nasıl oluyor da 10 gol atıyor.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth konusunda bir şeyler oluyor sanırım. Sosyal medyadan öyle bi his aldım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiİlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası zaten twitterdaki vatandaşların en önemli kaynaklarından.
Rumuz: Sörloth'un tekmeliği
Böyle bir şey gördüyseniz, bilin ki haberin kaynağı forumda @zorroid mahlasıyla yazıyor. Forum bu tür olaylarda büyük ölçüde twitter hesaplarına da yön veren bir kaynak durumunda. Ha bu içerikleri çalan ya da haberleri araklayan, kaynağını belirtmiyor orası ayrı...
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalede Erce, Arda, Kağan (Yerli kaleciler artık el yakar hele ki 24-25 yaş altındakiler, Mert işini şimdiye çözemedik artık zor)
Stoper hattında Hüseyin ve Ahmetcan'ın kadroda olacağı zaten daha önce açıklanmıştı. Hugo'ya ve IE'ye alternatif yerli stoper pek yok gibi, aslında bir kaç tane belki yazabiliriz ama artık maaşları milyon euro mertebesine gelir. Muhtemelen alternatif stoper yine yabancı olur.
Sağ bek Serkan ikinci bek olarak devam eder. Farukcan da alternetifin alternatifi kalacak belli. Oraya da yabancı oyuncu bakıyoruz, zaten piyasada yerli sol bek yok. Meraş'ın milli takım kadrosuna alınması bile kontratını artık 1,5 milyondan başlatır...
Berat'ın forma garanti. Parmak da affedildi. Takımın aradığı nitelikte merkez oyun kurucu yerli olarak bir Salih var ve açık arttırma usulü bir transfer süreci yaşanıyor orada. Daha tecrübesizi Emirhan var. İlk 11 düzeyinde ise büyük kısırlık var. Eğer oraya Berat ile birlikte iki futbolcuyu aynı anda yetiştirme riskine girmeyeceksek bir yabancı kontenjanı da buraya gitti. Ne etti, 5.
İleri üçlüde mutlaka bir oyuncu sürekli yerli olmak zorunda. Ömür yetmez. Mallı halen soru işareti. Efecan da kıymete bindi. Halil el yakıyordu daha da yakar.
Santrafor zaten banko yabancı olacak, alternatifi de Koita aldık o da yabancı. Olmasa dahi hazır yerli santrafor iki tane biri ALmanya'da gol kralı oldu artık alamayız öteki de kariyerinde uzun zaman sonra sakatlıksız kazasız belasız bir sezon bitirdi ama bonservisi bizim açımızdan en cins kulüpte...
50 maçlık bir sezon bizi bekliyor, sezonun içinde türlü maç içi senaryolar yaşanacak, sakatlıklar ve hayal kırıklıkları olacak. Kadro derinliği önem kazanacak.
Bizim en azından bir iki tane ilk 11 düzeyinde yerli oyuncu transferine ihtiyacımız olabilir. Euro 10.50 , 2 ay sonra ateşi yine çıkabilir, yarının bile garantisi yok, hiç bir şey yetmezmiş gibi yerli oyuncu maliyetleri de arttı, bakalım nasıl olacak...
38 lig, türkiye kupasi ve konfederans kupasi[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO meselede sen alfa malfa diyerek kendini deli gibi yaptın ondan oldu o tepkiler. A.P'ye alfa dersen şapalağı yersin (mecazi anlamda) yapacak bir şey yok.
Yorum
-
İlk olarak Attila Durmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörlöthun babası bir açıklama mı yapmış tam anlayamadım. Bu kadar ilgiden sonra Transferi yapmak lazım falan gevelemiş. İnstagramda yazmışlardı az önce
Yorum
-
Kararını İnşaatçının aldığı ama emrin büyük patrondan geldiği apaçık ortada..Ekonomiyi batırdıkları gibi Türk futbolunu da batıracaklar..
Futbolda transfer işi ticaret işi gibidir bir sektörde bir şey alıp satıyorsanız buna sınırlama kısıtlama yasak getiremezsiniz..
8'i sahada olmak suretiyle 6 yabancıyı kenarda oturtacaksın dolayısıyla ithal ettiğin 6 yabancıya da fuzuli para vermiş olacaksın..Nereden baksan akılsızlık..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
Yorum