İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 milyona Djaniny'i hediye paketi yapar 2 sezon Sörloth kiralar ligin içinden geçerim. Ah bir gelse.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 milyonun yuzde 20 si sanirim djaniniye gidecek kalan paradan ne kadari klubun kasasina ne kadari vankaya gider bilmiyorum..djaniniye cop diyen forum ulemalarina minimum 8 e gider demistim devre arasi transfer doneminde fazla soze gerek yok boyle çöpe can kurban!Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması halinde, transfer dolayısıyla katlanılan masraflar ile futbolcuya ödenen/ödenecek tutarların düşülmesi sonrası kalan kısmının %15'i, futbolcuya ödenecektir.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 milyonun yuzde 20 si sanirim djaniniye gidecek kalan paradan ne kadari klubun kasasina ne kadari vankaya gider bilmiyorum..djaniniye cop diyen forum ulemalarina minimum 8 e gider demistim devre arasi transfer doneminde fazla soze gerek yok boyle çöpe can kurban!
Djaniny bir sonraki satış karından %15 pay alacak (oyuncunun o güne kadar alacağı ücret ve transferinde oluşan masraflar düşürüldükten sonra).
Şöyle bir madde var ama parantez içini anlamadım. (8-1,3)*0,15 mi alacak?( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUçakta bir oyuncu daha var muhabbeti hala yapılmadı mı?( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamsik yeni sezon formasıyla inecekmiş
Forma tanıtımını Hamsik yapacak videoda açıklanacak bu transfer2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamsik yeni sezon formasıyla inecekmişİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahaha güzeldi
Forma tanıtımını Hamsik yapacak videoda açıklanacak bu transfer
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa sarı uşak inerse?İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon forma tanıtımlarında hamsik ve sorloth olursa ne olur?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum