Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız bu Bruno Peres adaptasyon sorunu yaşamazsa dehşet topçu. Bir de üstüne Gervinho var elimizde. Tello seviyesinde bir kanat daha alırsak bu halimizle bile yukarı aday oluruz.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adana Demir, Balotelli'ye teklif yapmış.
      3. sayfa haberlerine konu olan şehir ve futbolcu.

Muazzam sinerji.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serdar Dursun gol atmaya devam ediyor.
        Demin yine 2 tane attı.
        Insan hayret ediyor, Kenan Karamanda aynı ligden ve kat kat daha kötü bir sezon geçiriyor ama Avrupa Şampiyonasına gidiyor Serdar 2 sezondur müthiş işler yaptığı halde umursanmıyor.

25 Gol 3 Asist ile oynuyor Serdar
        Kenan da milli takıma gol atıyor katkı veriyor bu açıdan da bakmak lazım, hoca daha hareketli ve yönlü forvetleri tercih ediyor ,serdar bu tercihe pek uymuyor .
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kiralık verdiğimiz oyuncuların aldığı sürelere baktım, düzenli oynayan çok az oyuncu var..

Abdurrahim (22) --- (1900 dk)
          Ali Osman (22) --- (2200 dk)
          Murat Cem (22) --- (2500 dk)
          Tunahan (21) --- (2700 dk)

Bunlardan biri kampa alınır mı bilmiyorum ama bu sene oynayıp da yeni bir şansı hak eden futbolcumuz yok gibi..

Bunların dışında hala ümitli olduğum bir kaç futbolcumuz var

Salih Kavrazlı(19), Muhammet Taha Tepe(20), Arda Akbulut(20), Atakan Gündüz(20)

Kampa katılabileceğini düşündüğüm futbolcularımız ise

Kağan Moradoğlu(18), Ahmetcan Kaplan(18), Taha Cevahiroğlu(18), Hakan Yeşil(19), Süleyman Cebeci(18), Orkun Dedeoğlu(18)

Sizce mevcut kadroda bulunan oyuncularımızdan ya da kiraya verdiklerimizdan kaç tanesi ve hangileri kampa katılmalı?

61saat’in edindiği bilgilere göre kiralık oyunculardan kampa gelmeye yakın 3 isim var.

1. Oyuncu sezonu Turgutluspor’da geçiren Muhammet Taha Tepe,

2. Oyuncu sezonu Hekimoğlu’nda geçiren Salih Kavrazlı,

3. Oyuncu sezonu Kocaelispor’da geçiren Murat Cem Akpınar…

Bu isimlerin kampa gelmesine kesin gözüyle bakılırken bu isimlere İstanbulspor’dan Koray ve Bandırmaspor’da oynayan Abdurrahim Dursun eklenebilir.
          oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gervinho açıklamış transfer bitti demiş hayırlı olsun.
            Kaynak neresi kardeş

Yorum

• İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              61saat’in edindiği bilgilere göre kiralık oyunculardan kampa gelmeye yakın 3 isim var.

1. Oyuncu sezonu Turgutluspor’da geçiren Muhammet Taha Tepe,

2. Oyuncu sezonu Hekimoğlu’nda geçiren Salih Kavrazlı,

3. Oyuncu sezonu Kocaelispor’da geçiren Murat Cem Akpınar…

Bu isimlerin kampa gelmesine kesin gözüyle bakılırken bu isimlere İstanbulspor’dan Koray ve Bandırmaspor’da oynayan Abdurrahim Dursun eklenebilir.
              Maradona Kerem yok mu?

Yorum

• İlk olarak Ts006161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaynak neresi kardeş
                İtalyan gazetecisine konuşmuş. Ben ise haberi hakan yaloğlu'ndan duydum.
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Sol bek umarım Portekizli olur.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İtalyan gazetecisine konuşmuş. Ben ise haberi hakan yaloğlu'ndan duydum.
                    İnşallah konuşmuştur.

Yorum

• d2a6d913d99f502fdebcb76f011a5d781268132.jpg

Şöyle kelepir bir onbirin Avcı ile şampiyonluk şansı nedir?

Yedekte Ekuban, Gervinho, Djaniny rotasyonu var hücum bölgesi için.

Toparlaması oldukça kolay olacak son zamanların en rahat transfer sezonu olacağını düşünüyorum.

Umarım bundan sonra alınacak her oyuncu belli bir kalitenin üstünde olur. Koita vb. gereksiz isimlere enerji harcanmaz.
                      En son must61 tarafından düzenlendi; 23.05.2021, 19:40.
                      #Dik oyna

Yorum

• Şu adam gündeme geldi mi acaba?

Lucas Lima ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 10 Eki 1991, Estação (RS), Brezilya

Yorum

• Hakan Kurt
                          @_hakankurt
                          · 20d
                          ÖZEL HABER - Alanyaspor, Trabzonspor forması giyen Yusuf Sarı ve Hüseyin Türkmen için transfer görüşmelerine başladı.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hakan Kurt
                            @_hakankurt
                            · 20d
                            ÖZEL HABER - Alanyaspor, Trabzonspor forması giyen Yusuf Sarı ve Hüseyin Türkmen için transfer görüşmelerine başladı.
                            Bundan böyle ben de bir tane tbitter hesabı açacağım bol emojili ateşli roketli twitler atacağım.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hugo edgar yine kadroda. Bu sefer bir farki olacak arti iki tane kaliteli bek gelecek takima. Birde orta saha takviyesi olmasi muhtemel. Arti bu sezon sag kanadinda calisacak. Arti rakibi tehdit eden forvette gelecek. Gecen sezon en az gol yiyen takim diyelim bu sezon niye elege cevrilsin ben onu anlamiyorum.( Biglia illa olsun degil. Yaptigim kadroyu savundugum icin de degil, daha iyisi tabiiki olabilir.) Normal sartlarda su kadro bile gecen seneden daha az gol yemesi lazim. Yukarida david luiz arkadasin guzel yorumu aslinda durumu izah ediyor )
                              senin yazdığın kadrodan bahsettim ben öyle bir oyuncu grubu ile hiç bir hoca çıkmaz maça, çıkamaz daha doğrusu. barça'yı örnek vermek uç nokta. bütün taşlar yerine oturmuştu ve şuan xavi-ineasta ikilisi daha dünya üzerinde yok. 100 yılda bir gelmiş bir şeyi hemde bizim seviyemizin kat ve kat üstü bir organizasyonu örnek vermek hata bi defa.

onların futbolu yerine 1000 defa arsenalin futbolunu seçerdim
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Gervinho ile 2 yil peres ile 3 yıl anlaşma yapılmış.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X