Yalnız bu Bruno Peres adaptasyon sorunu yaşamazsa dehşet topçu. Bir de üstüne Gervinho var elimizde. Tello seviyesinde bir kanat daha alırsak bu halimizle bile yukarı aday oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdana Demir, Balotelli'ye teklif yapmış.
Muazzam sinerji.
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Dursun gol atmaya devam ediyor.
Demin yine 2 tane attı.
Insan hayret ediyor, Kenan Karamanda aynı ligden ve kat kat daha kötü bir sezon geçiriyor ama Avrupa Şampiyonasına gidiyor Serdar 2 sezondur müthiş işler yaptığı halde umursanmıyor.
25 Gol 3 Asist ile oynuyor Serdar///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralık verdiğimiz oyuncuların aldığı sürelere baktım, düzenli oynayan çok az oyuncu var..
Abdurrahim (22) --- (1900 dk)
Ali Osman (22) --- (2200 dk)
Murat Cem (22) --- (2500 dk)
Tunahan (21) --- (2700 dk)
Bunlardan biri kampa alınır mı bilmiyorum ama bu sene oynayıp da yeni bir şansı hak eden futbolcumuz yok gibi..
Bunların dışında hala ümitli olduğum bir kaç futbolcumuz var
Salih Kavrazlı(19), Muhammet Taha Tepe(20), Arda Akbulut(20), Atakan Gündüz(20)
Kampa katılabileceğini düşündüğüm futbolcularımız ise
Kağan Moradoğlu(18), Ahmetcan Kaplan(18), Taha Cevahiroğlu(18), Hakan Yeşil(19), Süleyman Cebeci(18), Orkun Dedeoğlu(18)
Sizce mevcut kadroda bulunan oyuncularımızdan ya da kiraya verdiklerimizdan kaç tanesi ve hangileri kampa katılmalı?
61saat’in edindiği bilgilere göre kiralık oyunculardan kampa gelmeye yakın 3 isim var.
1. Oyuncu sezonu Turgutluspor’da geçiren Muhammet Taha Tepe,
2. Oyuncu sezonu Hekimoğlu’nda geçiren Salih Kavrazlı,
3. Oyuncu sezonu Kocaelispor’da geçiren Murat Cem Akpınar…
Bu isimlerin kampa gelmesine kesin gözüyle bakılırken bu isimlere İstanbulspor’dan Koray ve Bandırmaspor’da oynayan Abdurrahim Dursun eklenebilir.oflu fanatik
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGervinho açıklamış transfer bitti demiş hayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61saat’in edindiği bilgilere göre kiralık oyunculardan kampa gelmeye yakın 3 isim var.
1. Oyuncu sezonu Turgutluspor’da geçiren Muhammet Taha Tepe,
2. Oyuncu sezonu Hekimoğlu’nda geçiren Salih Kavrazlı,
3. Oyuncu sezonu Kocaelispor’da geçiren Murat Cem Akpınar…
Bu isimlerin kampa gelmesine kesin gözüyle bakılırken bu isimlere İstanbulspor’dan Koray ve Bandırmaspor’da oynayan Abdurrahim Dursun eklenebilir.
Yorum
-
İlk olarak Ts006161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak neresi kardeşBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalyan gazetecisine konuşmuş. Ben ise haberi hakan yaloğlu'ndan duydum.
Yorum
-
d2a6d913d99f502fdebcb76f011a5d781268132.jpg
Şöyle kelepir bir onbirin Avcı ile şampiyonluk şansı nedir?
Yedekte Ekuban, Gervinho, Djaniny rotasyonu var hücum bölgesi için.
Toparlaması oldukça kolay olacak son zamanların en rahat transfer sezonu olacağını düşünüyorum.
Umarım bundan sonra alınacak her oyuncu belli bir kalitenin üstünde olur. Koita vb. gereksiz isimlere enerji harcanmaz.En son must61 tarafından düzenlendi; 23.05.2021, 19:40.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Kurt
@_hakankurt
· 20d
ÖZEL HABER - Alanyaspor, Trabzonspor forması giyen Yusuf Sarı ve Hüseyin Türkmen için transfer görüşmelerine başladı.
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo edgar yine kadroda. Bu sefer bir farki olacak arti iki tane kaliteli bek gelecek takima. Birde orta saha takviyesi olmasi muhtemel. Arti bu sezon sag kanadinda calisacak. Arti rakibi tehdit eden forvette gelecek. Gecen sezon en az gol yiyen takim diyelim bu sezon niye elege cevrilsin ben onu anlamiyorum.( Biglia illa olsun degil. Yaptigim kadroyu savundugum icin de degil, daha iyisi tabiiki olabilir.) Normal sartlarda su kadro bile gecen seneden daha az gol yemesi lazim. Yukarida david luiz arkadasin guzel yorumu aslinda durumu izah ediyor )
onların futbolu yerine 1000 defa arsenalin futbolunu seçerdimsadece aşk bizimkisi
Yorum
Yorum