İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
atiba ve josef
atiba 4 gol 11 asist
josef 2 gol 3 asist (attığı şutların istatistiği falan da yok)
olay basit: top sende iken herkes hücumcu,top rakipte iken herkes defansçı
önyargıları yıkan bir durum bu,bunu sağlayan ise teknik direktör
biz hala yok hamallık yapan yok merkeze dinamizm sağlyan oyuncular falan tartışıyoruz,ne merkezi ne dinamizmi aga,hücuma kaç oyuncu ile katılıyorsun,olay buTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTempolu oyun adı altında topu rakibe verip kontra atak futbolu oynamayı doğru oyun zannedenlerin set oyununu anlamamaları normal tabi.
Büyük takım set oyunu oynar, şu anda kadroyu da buna göre kurmaları lazım.
Oyunu rakip sahaya yıkacak oyun istiyorum. Top rakip sadaha kalacak, orada oynayacağım.
Rakip kontra atak arayacak, ben değil.
Geçiş oyunu adı altında, aslı küçük takımların oynadığı, topu ver rakibe kontra atak ara olan gebeş oyunu arıyorsanız Avcı yanlış seçim!!
Orada haklısınız.
büyük takım oyunu rakip sahaya yıkarEn son Sacit tarafından düzenlendi; 23.05.2021, 17:44.
Yorum
-
Serdar Dursun gol atmaya devam ediyor.
Demin yine 2 tane attı.
Insan hayret ediyor, Kenan Karamanda aynı ligden ve kat kat daha kötü bir sezon geçiriyor ama Avrupa Şampiyonasına gidiyor Serdar 2 sezondur müthiş işler yaptığı halde umursanmıyor.
25 Gol 3 Asist ile oynuyor SerdarEn son M.Kılıç50 tarafından düzenlendi; 23.05.2021, 17:55.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Dursun gol atmaya devam ediyor.
Demin yine 2 tane attı.
Insan hayret ediyor, Kenan Karamanda aynı ligden ve kat kat daha kötü bir sezon geçiriyor ama Avrupa Şampiyonasına gidiyor Serdar 2 sezondur müthiş işler yaptığı halde umursanmıyor.
25 Gol 3 Asist ile oynuyor Serdar
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazılan cevapları umursamayıp papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun aga. Yorma gerçekten yordun. Sizin yazdıklarınız umrumda değil yaz bizde kendimizi yormayalım.
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Dursun gol atmaya devam ediyor.
Demin yine 2 tane attı.
25 Gol 3 Asist ile oynuyor Serdar( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarmolenko benim hayatım boyunca izlediğim en dominant kenar forvetlerden biriydi. Dinamo Kiev döneminde inanılmaz bir futbolcuydu. Kim derdi ki bu hallere düşecek...
Bu adamı ikna edip almak mükemmel olurdu
Yarmolenko ve josip ilicic bu iki oyuncuyu her zaman takımımda görmek isterim
Yorum
-
Koita yerine neden Serdar'ı almıyoruz ? Kenan çöpünden daha net transfer olur, Kenan umarım bize gelmez ama yedek forvet olarak Serdar iyi olurdu.
Bu arada 2 sene önce gündeme gelen İvan Santini'nin sözleşmesi bitmiş ama belli ki pili de bitmiş. Cornelius'u alamazlarsa bedava diye gündeme getirirlerse şaşırmam."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman takımları istemiyor mu bu adamı? Anlamadım ki Şenol hoca da yine saçma sağan sebepler sunmuş almamak için. Gollerini de izlemedim ama 25 gol atmış ne kadar kötü olabilir.
Simon Terrode var, adam ikinci Bundesliga nın Sefiri. Serdar da o yolda ilerliyor böyle devam ederse. [emoji1]*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam doğru söylüyor ama hocanın bu sisteminde Sörloth’un atacağı gol en fazla 12-13 civarında olur.
Yorumlara bir şey demiyorum Sorloth Avcıyla hiç atamazdı dese de kendi yorumudur derim de bilgi sunuyor gibi saçma sapan istatistikler veriyor, doğrularını yazıyoruz yine ayni şeyleri yazıyor.
Pereirayi ileri çıkıyor diye göndermiş, Rosier olsa oynatmazmis. Bunu 50 kere yazmıştır herhalde. Adamın bir beki Caicara diğeri Clichydi daha ne kadar hucumcu olabilir yazıyoruz beş gün sonra tekrar aynı şeyi yaziyor.
Bence bi text dosyası açmış, sıkıldıkça oradan buraya copy paste yapıyor. Genel başlıkları da:
Avci 9 puandan şampiyonluk verdi.
Forvetleri gol atamıyor.
Bekleri çıkartmıyor.
Taktik disiplin saçmalığı.
Basaksehirde bir şey başaramadı Okan sampiyon yapti.
Sergene serkan ver ucursun.
Bunları bol miktarda aga ile kombine edip yaziyor. Ehil bir yazılımcı bu verilerle iyi bir jair botu yazabilir aslında [emoji14]( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili dostum ben de zaten bu tarz oyuncular hiç koşmuyor demedim..Koşuyorlar tabii ki topu hızlı çeviriyorlar boşa kaçıyorlar yaklaşıyorlar uzaklaşıyorlar ama rakibi kendilerinden daha fazla yoruyorlar..Gücünü kondisyonunu ekonomik ve ergonomik kullanmak zorundasın..Bunu da oyun zekası yüksek oyuncular başarabilir..
Topun sende kaldığı oyunu hep vasatın üstünde oynamalisin.
Bu sistemde Kötü oynama diye bı lüksün yok.
Doğru bunu iki taraflı oynayabilmek için zeki oyuncular gerekiyor.
Hepsinde hemfikiriz fakat Süper ligi baz aldigimizda bu oyunu oynayacak taktik disiplin bizim ülke futbolcusunda yok maalesef.
Yani bende çok isterim bunu başaracak çapta oyuncularımız olsun ve bizde bu oyunu oynayalım ama bunu biz ancak bu tarz oyunculara en çok sahip olduğumuz şike sezonunda biraz oynayabildik.
O da kalıcı olamadı.
Zira bunun için çok sabır gerekiyor.
2008 de alınan Selçuk-Colman ve diğerleri ancak 2011 de,o da biraz yaklasabildi bu oyuna.
Ve o zamanda en büyük eksik,yetenek değil tempoydu.
Tempo olsaydı 82 değil 100 un de üzerine çıkardık.
Ne hakem ne başkalari ne yaparsa yapsın engel olamazdı bize.
Maalesef ligde ve bizde bu kadar akılcı ve göze hoş gelen sisteme uygun kalite,zeka, konsantrasyon ve taktik disiplin sahibi oyuncular yok.
Bundan dolayı herkes sert ve dinamik (ki onunda sertini buluyorlar dinamiğini kimse bulaniyo) bı adam koyuyo oraya,sertlikle mücadeleyle biraz olsun orta sahayı alabiliyorlar.
Bende bu ligin gerçeklerine göre evirdim futbol anlayışı mı mesela.
Uzun güçlü santrafor,sert ve dinamik ön libero,en az bir tecrübeli stoper,hızlı kanat oyuncuları,bindiren bekler vesaire istiyorum artık hep.
Maalesef lig o oyunu oynayacak seviyelerde değil.
Ayrıca bu sistemi oturtacak ve oturmasını bekleyecek sabır kimsede yokEn son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 23.05.2021, 18:18.
Yorum
-
bunlar beni kesin çıldırtmaya çalışıyor..
ya bunların okuma yazmasıda mı yok..
ya hadi diyelim hber doğru nasıl böyle bir haberi paylaşırsın..
bunu yapmak için hain..satılmış olmaz yetmez..
öküz ..sığır...mal olmak gerekir..
yeter yaaaaa gerçekten bu beyinsiz tayfa sürekli ayağımıza sıktırır..
Galatasaray'ın Başkan Adayı Trabzonspor'un Yıldızını İstiyor
Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu dikkat çeken açıklamalara imza attı.
TRANSFER HABERLERI 23 Mayıs 2021 Pazar 12:25
Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu kendisine yöneltilen ‘’Sarı lacivertli forma ile hangi futbolcuyu görmek isterdiniz?’’ sorusuna verdiği cevap ile dikkat çekti.
Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu açıklamasında ‘’Muslera’nın yerine bir yedek kalecisi isterim. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır’ı isterim.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
Yorum