Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• penaltıyı biraz havadan vursan köşeye yüzde 99 gol zaten yerden vurmak sıkıntı. futbolcular yerden atıyorlar güvensizlik yerden yuvarlamak kazma işi biraz topun dibine gireceksin bunlar muhtemelen fazla girip topu auta atmaktan korkuyorlar.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk kez ile alakası yok kaleciye bakmadan penaltı kullanan adamda sıkıntı vardır diyorum...
      Penaltı kullanma stilinde değil Penaltı kullanması problem. Ben Ekuban topun başına geçtiğinde atamayacağına emindim. Neden Ekuban kullanıyor?? Bende çok sinirlendim Ekuban'a. Mesela Kornerleri neden Ömür kullanıyor. Serbest vuruşlarda Ömür neden topun başında.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        penaltıyı biraz havadan vursan köşeye yüzde 99 gol zaten yerden vurmak sıkıntı. futbolcular yerden atıyorlar güvensizlik yerden yuvarlamak kazma işi biraz topun dibine gireceksin bunlar muhtemelen fazla girip topu auta atmaktan korkuyorlar.
        Evet kaliteli oyuncu olmadıkları için ayaklarına güvenemiyorlar. Sosa,Burak gibi adamlar tam vurulması gereken yere topu atıyor.

Yorum

• Alt yapıda futbol oynayan birisi olarak penaltıları kimin kullanacağını seçmek çok basit bir işlem ayak içini sert kullanan kişilere verilir penaltı. Ekstrem bir penaltı atma şekli yoksa bu konu ayak içi temiz birisi kullanır penaltıları. Bu isim Ekuban asla değildir. Kıyaslama olma açısından dile getirmiyorum fakat yaklaşık olarak 20 penaltı kullanmışımdır. Dün o pozisyonda benim gol atma olasılığım Ekuban'dan yüksektir. Eku inanılmaz patlayıcılığı olan çok yetenekli oyun görüşü çok üst düzey toplu oyunda tam bir canavar olsa da penaltı atamaz. Herkesin meziyetleri farklıdır.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            penaltıyı biraz havadan vursan köşeye yüzde 99 gol zaten yerden vurmak sıkıntı. futbolcular yerden atıyorlar güvensizlik yerden yuvarlamak kazma işi biraz topun dibine gireceksin bunlar muhtemelen fazla girip topu auta atmaktan korkuyorlar.
            Penaltıyı tavana doğru vurursan kalecinin kurtarma ihtimali sıfır, hiçbir ihtimal yok. Birde kaleciyi takip etmek lazım destek ayağı nerede nereye zıplıyacak vs. Ekuban kaleciye hiç bakmadan vurdu. Rakipte Uğurcan yok ki topa gelmeden önce zıplasın.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu sezon 4. Bile olmamız çok zor rakiplerimiz güçlü seneye de Avrupa'da yokuz gibi..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk kez ile alakası yok kaleciye bakmadan penaltı kullanan adamda sıkıntı vardır diyorum...
                Ekuban'da bittiyse ne önerirsin kardeşim. Mpabbe'yimi istersin, Aguero'yumu.

Yorum

• Uğurcan giderse Göztepe’den İrfan Can alınsın.

Yorum

• Nurgül Günaydın ciddi ciddi Papu Gomeze teklif yaptık dedi ya inanılmaz birşey bu.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Panenka penaltisi her zaman estetik gelmistir bana.
                      Benim gördüğüm en iyi penaltıcı bu adamdı. Adını hatırlayamadığım bir kişi daha var iyi penaltı atan. Panenka estetik ama bence riskli. Sert vurulan penaltıları seviyorum, Shearer gibi.

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Penaltıyı tavana doğru vurursan kalecinin kurtarma ihtimali sıfır, hiçbir ihtimal yok. Birde kaleciyi takip etmek lazım destek ayağı nerede nereye zıplıyacak vs. Ekuban kaleciye hiç bakmadan vurdu. Rakipte Uğurcan yok ki topa gelmeden önce zıplasın.
                        Topu tavana vurmak için vücut duruşun ve topa gelişin atacağın köşeyi çok belli eder. Her futbolcunun penaltı kaçırma ihtimali vardır. Tüm dünyada penaltılar benzer şekilde kullanılıyor biz hariç. Birkaç futbolcu hariç penaltılar hep belirli bir yükseklikte kenara bırakılır. Sosa'nın kaçırdığı penaltı vardı yüksekten kenara vurmuştu. Bizim penaltıcı sorunumuz fazlasıyla can sıkıyor. Çok çok kaçırıyoruz. Sturridge bir penaltı kullanmıştı galiba. Tam usta işi. Oda kenara bıraktı topu.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sezon 4. Bile olmamız çok zor rakiplerimiz güçlü seneye de Avrupa'da yokuz gibi..
                          Bence bu sezon 4.olabiliriz, rakipler uzun maratonda nefesleri kesilecek cinsten.

Oyun olarak doğru yoldayız, kalite eksikliği sorunu çekiyoruz sadece. Gelecek 1-2 hamle ile onu da azaltabiliriz şimdilik.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nurgül Günaydın ciddi ciddi Papu Gomeze teklif yaptık dedi ya inanılmaz birşey bu.
                            Desene Juventus ile başbaşa kaldık. Tabii, Hamsi tava ve Kuymak farkıyla önde sayılırız...
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.01.2021, 15:35.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Twitterdan falan mi ögrendin bunu ? Ya kaleci hamle yapmazsa sen topa vurana kadar ? Dünbya üzerinde tek 1 tane mi penalti kullanma yöntemi var ?
                              Ne twitter'ı ya ne alaka kardeşim nasıl kaleci hamle yapmazsa o zaman topa gelirken atarmis gibi yaparsın o zaman adam bu takımın penaltıcısı ise öğrenecek böyle penaltı mı atılır adamı savunmayın bana...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ekuban'da bittiyse ne önerirsin kardeşim. Mpabbe'yimi istersin, Aguero'yumu.
                                Ekuban gibi bir oyuncu o topu kaleye sokmalıydı fatih abi Lamı cimi yok...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                                X