penaltıyı biraz havadan vursan köşeye yüzde 99 gol zaten yerden vurmak sıkıntı. futbolcular yerden atıyorlar güvensizlik yerden yuvarlamak kazma işi biraz topun dibine gireceksin bunlar muhtemelen fazla girip topu auta atmaktan korkuyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez ile alakası yok kaleciye bakmadan penaltı kullanan adamda sıkıntı vardır diyorum...Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltıyı biraz havadan vursan köşeye yüzde 99 gol zaten yerden vurmak sıkıntı. futbolcular yerden atıyorlar güvensizlik yerden yuvarlamak kazma işi biraz topun dibine gireceksin bunlar muhtemelen fazla girip topu auta atmaktan korkuyorlar.
Yorum
-
Alt yapıda futbol oynayan birisi olarak penaltıları kimin kullanacağını seçmek çok basit bir işlem ayak içini sert kullanan kişilere verilir penaltı. Ekstrem bir penaltı atma şekli yoksa bu konu ayak içi temiz birisi kullanır penaltıları. Bu isim Ekuban asla değildir. Kıyaslama olma açısından dile getirmiyorum fakat yaklaşık olarak 20 penaltı kullanmışımdır. Dün o pozisyonda benim gol atma olasılığım Ekuban'dan yüksektir. Eku inanılmaz patlayıcılığı olan çok yetenekli oyun görüşü çok üst düzey toplu oyunda tam bir canavar olsa da penaltı atamaz. Herkesin meziyetleri farklıdır.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltıyı biraz havadan vursan köşeye yüzde 99 gol zaten yerden vurmak sıkıntı. futbolcular yerden atıyorlar güvensizlik yerden yuvarlamak kazma işi biraz topun dibine gireceksin bunlar muhtemelen fazla girip topu auta atmaktan korkuyorlar.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez ile alakası yok kaleciye bakmadan penaltı kullanan adamda sıkıntı vardır diyorum...
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePanenka penaltisi her zaman estetik gelmistir bana.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltıyı tavana doğru vurursan kalecinin kurtarma ihtimali sıfır, hiçbir ihtimal yok. Birde kaleciyi takip etmek lazım destek ayağı nerede nereye zıplıyacak vs. Ekuban kaleciye hiç bakmadan vurdu. Rakipte Uğurcan yok ki topa gelmeden önce zıplasın.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon 4. Bile olmamız çok zor rakiplerimiz güçlü seneye de Avrupa'da yokuz gibi..
Oyun olarak doğru yoldayız, kalite eksikliği sorunu çekiyoruz sadece. Gelecek 1-2 hamle ile onu da azaltabiliriz şimdilik.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNurgül Günaydın ciddi ciddi Papu Gomeze teklif yaptık dedi ya inanılmaz birşey bu.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.01.2021, 15:35.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitterdan falan mi ögrendin bunu ? Ya kaleci hamle yapmazsa sen topa vurana kadar ? Dünbya üzerinde tek 1 tane mi penalti kullanma yöntemi var ?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban'da bittiyse ne önerirsin kardeşim. Mpabbe'yimi istersin, Aguero'yumu.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
Yorum