Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Flavio'ya çok teknik değil diyen arkadaşlara yorumda bulunmak istiyorum. Eğer teknikten kastımız, çılgın çalımlar, Yattara, ise evet değil. Ama ben, çok anlamam, bu adamda sade bir futbol tekniği görüyorum. Sahada bazı anlarda yaptığı ince dokunuşlar, her alana yanaşması, sürekli üçgen dörtgen tamamlaması. Bana kalırsa direk kesilecek kişi değil kendisi ama dediğim gibi, çok anlamam
    istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Yunus'un anlasma kap'i gelmedi daha dimi?

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu ozan ın nesi bu kadar büyütülüyor gerçekten anlamıyorum. Bugun eskiden futbol oynamış bir fanatik fenerli de diyor. Turkiyede ondan daha iyi dikine giden adam yokmus.
        Biz Yusuf u yanlış mı seyrettik
        Yusuf Uefa maçlarında biri milana karşı olmak üzere iki kez hat rick yapıp,Fransa da neymarın,mpappenin vs olduğu ligde ayın futbolcusu seçilip,ozanın süper ligde yapamadığı istatistiği Fransa liginde yaptığı halde ozan hala burda sürünüyorsa tabi ki ozan Yusuf’tan daha iyi bir futbolcu oluyor.D

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İzledin mi bilmiyorum ama Dzeko'nun neden iş yapamayacağıyla ilgili açıklamasını yaptı zaten, tek tek belirtti. Türkiye'de daha çok koşan ve gezen oyuncuların iş yaptığını, sistem oyuncularının buraya adapte olamadığını bunun sebebinin de oyuncunun kendisinin değil ülke futbolundaki sistem eksikliği olduğunu söyledi. Yani zannettiğin gibi "Dzeko gelmesin iş yapmaz" deyip kapatmadı konuyu.

Gelelim diğer konuya, Adem Yiğit "abim" falan değil, kendisini sadece sosyal medyadan tanıyorum. Bana göre yorumları kıymetlidir, katılmadığım yorumları da elbette vardır.
          Eyvallah, polemik ya da tartışma yaratmak, huzursuzluk çıkarmak amacında değilim, iyi niyetinizi gördüm, teşekkür ederim, kusurluysam da özür dilerim.
          Ama şu da var öyle saçma sapan şeyleri altını doldurup mantık çerçevesine oturtup insanları çok haklı değil mi ya dedirten filozoflarla dolu tarih. İnsanlar bazen gerçekliği olmayan şeylere kendini inandırıp kendini bile kandırabilir.

Benim en çok muzdarip şeylerden biri bu tarz genellemelerdir. Sistem oyuncusu iş yapmıyor, kim dedi iş yapmayanın sistem oyuncusu olduğunu ya da iş yapanın sistem oyuncusu olmadığını. Bunlar subjektif falan da değil, ölçülemeyen birilerinin uydurduğu yorumlardır.
          Statik oyuncular iş yapmıyor demeye çalışmış anladığım kadarıyla ama orada da tutarsız, statik olan Giroud'dur, Cardozo'dur.
          Onun mantığına göre Cardozo'nun iş yapmamış olması lazımdı ama Sefa, Fatih Atik, Özer, Aytaç gibi isimlerle attığı goller ortada.
          Hareketli oyuncular iş yapıyor diyor ama aynı takımda Waris'in katkısı Cardozo'nun 40 da biri değil.
          Hepsinden de öte Dzeko'yu anlattığı şeylerle örtüştürmeye çalışması Dzeko'yu hiç mi izlemedi dedirtiyor.
          Sonuç olarak Dzeko gelir iş de yapmayabilir, Messi de gelip iş yapmayabilir ama bunlar hiçbir zaman birinin ben demiştim diyebileceği şeyler yüzünden olmaz.
          Şu ligden bir Cardozo bir Mario Gomez geçti, şu an da ligin en çok transfer yapan takımında sürüyle çok koşan gezen forvet var ama adamlar ne eksik diyor biliyor musunuz? Tam da Adem Yiğit'in iş yapmaz dediği gibi bir futbolcu.

Hadsizlik ettiğimi düşünmüyorum kendisine karşı ama size karşı olmuş olabilir ki abim falan değil demişsiniz, '' abiniz mi ne savunuyorsunuz'' manasında dememiştim ama olsun. İyi geceler
          En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 31.01.2021, 02:16.

Yorum

• kardeşim adamın 92 tane takipçisi var bence yalan haber.

Yorum

• Djaniniye teklif var hozam...

Kaca???

Su kadara...

Az o para ben onu parlatirim sezon sonu daha iyi fiyata satariz.

Allahiniza kurban
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yunus'un anlasma kap'i gelmedi daha dimi?
                gelmedi aynen... gece 4 gibi mi paylasacaklar yine, ne yapmaya çalisiyorlar yau
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Rose yarın veya Pazartesi sabahı Trabzon'da olacaksa bir arkadaş baksın bakalım doğru mu
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gelmedi aynen... gece 4 gibi mi paylasacaklar yine, ne yapmaya çalisiyorlar yau
                    Başkan bugünü kastederek yarın açıklanınca görürsünüz Almanyadaki maaşına göre ne kadar uygun falan dedi dün. Ayrıca oyuncu geldi işte açıklanır ne bu acele

Yorum

• 2,5 yıldır almanyada yatan yunus mallıya umarım en fazla 900 bin avro senelik verilmiştir,
                      TEKKEBALL

Yorum

• yunus mallı için başkan çok fedakarlık yaptı dedi,lakin anlamadığı şey şu,yunusun bu yıl bitiminde sözleşmesi bitiyordu,ve bittiğinde 3 yıldır yatan bir oyuncu olarak bakılacaktı,haliyle yüksek maaş veren zaten olmayacaktı,

söylediği fedakarlık yarım sezon içinse o da yanlış,yarım sezon için misal 500 bin avro fedakarlık yapmış ise muhtemelen 3,5 yıllık yeni sözleşme kaptı bunun karşılığında aga,

2,5 yıl yatan oyuncu için yeni sözleşme kapmak kolay değil avrupada
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          listedeki son 5-6 takım ülkedeki ortalama gelirin 5 ila 10 katı arasında değişiyor

ortalama gelir aylık 5 bin avro olsa senede 60 bin avro, 5 katı 300 bin avro yapar,çoğu oyuncu bu şekil zaten alt sıra takımlarında
                          İtalyada ortalama gelir aylık 5 bin mümkün değil. Hollandada ortalama 1800 euro. İtalyada taş patlasa 1400 eurodur. Ordaki vasat topcularda aylık alsın 5 bin en fazla. Orta düzeylerdekiler 10 bin civarı kazanıyorlardır. Birde bizimkilere bak.. nasılsa vergide yok, ayda gömüyorlar en az 40 bin 50 bin euro. Tabi gelirler buraya
                          En son only ts tarafından düzenlendi; 31.01.2021, 02:47.
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2,5 yıldır almanyada yatan yunus mallıya umarım en fazla 900 bin avro senelik verilmiştir,
                            Sen bile 900 bin Euroya kadar çıktıysan biz en az 1.3 vermisizdir

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İtalyada ortalama gelir aylık 5 bin mümkün değil. Hollandada ortalama 1800 euro. İtalyada taş patlasa 1400 eurodur. Ordaki vasat topcularda aylık alsın 5 bin en fazla. Orta düzeylerdekiler 10 bin civarı kazanıyorlardır. Birde bizimkilere bak.. nasılsa vergide yok, ayda gömüyorlar en az 40 bin 50 bin euro. Tabi gelirler buraya
                              asgari ücretle ortalama gelir farklıdır ,avrupada asgari ücretle çalışanların oranı yüzde 1 dir en fazla,1500-2000 euro zaten asgari ücret,normal çalışanın maaşı en az 5000 avrodur

bizde misal ortalama 5 bin lira gelir desek yılda 60 bin lira yapar,5 katı kazansa futbolcu 300 bin lira

devlet desteği ve başka işler işin içine girmese futbolcu maaşları bu seviyelerde ve bi tık üstünde olur normal şartlarda,avrupada maaşları görüyorsun,çoğu oyuncu ortalama gelirin (asgari ücretin değil) 5-6 katı kazanıyor,bizde de bu şekil olması gerekiyor
                              TEKKEBALL

Yorum

• Yunus Mallı'nın maaşı 1 milyon euro. Net bilgi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X