Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sorun arkadaşlar ne zaman kalkacak mış bu uçak

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Macbeth öyle söylüyor...
      Çok komiksin biliyorsun demi biraz insan olmayı dene
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Djaniny iyi oyuncu kolay vazgeçlmemeli.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zaaaaaaa.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Zaaa ne hayırdır abicim...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İmkan varsa 1 pivot golcü alınıp Djaniny gerekirse kanat rotasyonunda da kullanılabilir. Djaniny kanat forvet gibi oynuyor.

Yorum

• Serdar Dursun > Crivelli

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Macbeth öyle söylüyor...
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok komiksin biliyorsun demi biraz insan olmayı dene
                Pardon?

Yorum

• Crivelli hem Djaniny hem Antony yi yedekler. Son gün daha çok fayda sağlayacak birisini alabileceğimizi sanmam. Yarın ola hayrola iyi geceler

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Crivelli Djaniny'den daha fazla katki saglar. Cok soguk kanli bir oyuncu. Ben begeniyorum. Koita sakatindan iyidir.
                    Unutmayin ki Abdullah Avci istediyse vardir bir bildigi.
                    afobe desen kesinlikle katılırım da djanininin bugünkü maçta bakere hazırladığı pozisyonu mesela kırk fırın ekmek yese yapamaz crivelli.. kalas gibi bir vücudu var.. hiç esnek değil.. bodoslama dalıyor sürekli.. ama rakip defansı yıpratır mı, kesinlikle evet.. ama sadece o kadar.. fazlasını yapamıyor adam..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Simon Terodde > Serdar Dursun

Yorum

• Crivelli kanat oynadığı için ve süre kalmadığı için gelsin istiyorum ama gelsin de hemen Djaniny in yerine oynasın diyemem.

Bugün Baker'in kaçırdığı pozisyon öncesi attığı çalım ve pası muhteşemdi.

Güçlendikçe daha iyi oynamaya başladı ve zamanla çok daha enterasan işler yapabilir .

Yorum

• Crivelli duvar olacak top tutacak verkaça girecek pas yapacak bir adam, hücumda kesinlikle lazım tabi ki yedek olarak.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pardon?
                            Dalga geçme diyorum yani anladın sen zaten sana güzel cümleler kullanıyorum cevap dahi vermiyorsun tşk etmeye bile tenezzül etmiyorsun olayı macbeth'e getiriyorsun...

Saygılı olmayı öğren diyorum sadece...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Boupendza ya 10 verin diyenler iyimisiniz allah askina? Zamaninda Diagnede atiyordu. 13 verdiler ellerine patladi. Bi kazikda biz yiyelim Hataydan.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                avrupa cezası alacaklar nasıl biz aldıysak.
                                Almayacaklar neden alsinlar ki.
                                Fbnin avrupadan bir kısıtlaması yokki.
                                Kılıfına uydurmuşlardır hepsini, fbnin bitmeyen limiti var.
                                Bir arkadaş cok iyi dedi.ali koç f.manager oynuyor.
                                Önce rakip takıma giriyor,takımından birini yüksek meblağa satıyor.sonrada kafasına göre takılıyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X