Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne ardası ne ercesi aga

ben olsam ikisini birlikte paket halinde yollarım,bunların potansiyeli yok hocam
    Erce'de yaş noktasında belki haklı olabilirsin ama camiaya kendini vermiş birisi. Takasta kullanmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Arda'da ise beklenmeli. Verilmei düşünülüyorsa da geri alma maddeli verilmeli. Oynayacaksa Arda oda.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hiçbir genç isim bonservisiyle verilmemeli.Gerekirse 500 bin euro daha fazla verelim ama genç vermeyelim.

Yorum

• Hugo kimdir ya, 30 yaşında adama o para verilir mi? Stopere o kadar para mı verilir ?
        Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır!
        Bakasetas' a o para......
        En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 29.01.2021, 13:04.

Yorum

• Erce mı
          Arda mı
          Bence Arda kalsın
          Erce'yi çok seviyorum ama bir tercih yapmak zorunda kalsam Arda derim

Yorum

• bakesatas+efecan+salihe karşılık...uefadan gelecek parayı (4 milyon euro) temlik olarak gösterirdim ben. para ne zaman gelirse hesabınızda derdim. salih zaten 4 ay sonra bedava gidecek. bir tanede işe yaramazlardan örneğin bakerın 6 aylık kiralık hakkını alanyaya verirdim.

stoper alınmadığı sürece huseyni kesinlikle gönderilmemeli

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hugo kimdir ya, 30 yaşında adama o para verilir mi? Stopere o kadar para verilir ?
              Anlatamasin bazilarina

Yorum

• Halil Akbunar >>> Efecan Karaca
                Efecan insallah dogru degildir. En son maclarinda cok kötüydü. Halil ise cok iyi bir formda

Yorum

• Arda boyundan dolayı hantal bir izlenim veriyor direk aklım Tolga Zenginle özdeşleştiriyor çocuğu. Taha Tepe ise hafif toplu görüntüsü ilk zamanların Onur Kıvrak'ını anımsatıyor insana.

Taha Tepe - Arda aynı yaş. Hangisi daha potansiyelli çözülmüştür bu zamana kadar. İkisinden biri verilebilir

Erce yedek kalmayı sorun etmiyorsa hep kalmalı ayrıca karakterli çocuk. emekli olana kadar ikinci kaleci olarak idare eder Uğurcan gidince de ilk kaleci olmalı.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arda'yı kiralamazlar. Neden kiralasınlar. Arda 20 yaşında. Marafona 2 sene zaten oynar.
                    Marafona kovanin teki

Yorum

• Erce yetenekli bir kaleci onun masada olduğunu düşünüyorum pek hele 3,5+Erce mümkün değil, genç bir kaleci konuşuluyordur muhtemelen geri alma maddesi ekleyerek Arda verilebilir.

Yorum

• Erce kesinlikle değildir. Muhammet Taha Tepe Turgutluspor'a kiralandı. Onun bonservisi olabilir mi sanmıyorum.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erce'de yaş noktasında belki haklı olabilirsin ama camiaya kendini vermiş birisi. Takasta kullanmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Arda'da ise beklenmeli. Verilmei düşünülüyorsa da geri alma maddeli verilmeli. Oynayacaksa Arda oda.
                          Bu düşünce bana göre yanlış. Erce’nin takas olarak kullanılmasında ben bi sıkıntı görmüyorum.

Yorum

• Bazı arkadaşlar Hosseini diyor ama ben Hüseyin'i yedekte tercih ederim.Hem maliyet hemde huzur açısından.Hosseini belli ki yedekte durmak istemiyor
                            Erce+Hosseini
                            Bakasetas+Efecan bence bizim açımızdan çok mantıklı hamle olur faydalanmadığımız iki oyuncu yerine direk 11 girebilecek iki oyuncu almış oluruz

Yorum

• Bu hamleler bize gösteriyor ki hem hoca hem de yönetim gelecek sezon kesinlikle şampiyonluk istiyor.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hugo kimdir ya, 30 yaşında adama o para verilir mi? Stopere o kadar para verilir ?
                                Bakasetas 5 yıl 10 numara aratmaz 3 de verilir, 4 de verilir....

Yorum

Çalışıyor...
                                X