İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
-
Hugo kimdir ya, 30 yaşında adama o para verilir mi? Stopere o kadar para mı verilir ?
Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır!
Bakasetas' a o para......En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 29.01.2021, 13:04.
Yorum
-
bakesatas+efecan+salihe karşılık...uefadan gelecek parayı (4 milyon euro) temlik olarak gösterirdim ben. para ne zaman gelirse hesabınızda derdim. salih zaten 4 ay sonra bedava gidecek. bir tanede işe yaramazlardan örneğin bakerın 6 aylık kiralık hakkını alanyaya verirdim.
stoper alınmadığı sürece huseyni kesinlikle gönderilmemeli
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo kimdir ya, 30 yaşında adama o para verilir mi? Stopere o kadar para verilir ?
Bakasetas' a o para......
Yorum
-
Arda boyundan dolayı hantal bir izlenim veriyor direk aklım Tolga Zenginle özdeşleştiriyor çocuğu. Taha Tepe ise hafif toplu görüntüsü ilk zamanların Onur Kıvrak'ını anımsatıyor insana.
Taha Tepe - Arda aynı yaş. Hangisi daha potansiyelli çözülmüştür bu zamana kadar. İkisinden biri verilebilir
Erce yedek kalmayı sorun etmiyorsa hep kalmalı ayrıca karakterli çocuk. emekli olana kadar ikinci kaleci olarak idare eder Uğurcan gidince de ilk kaleci olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda'yı kiralamazlar. Neden kiralasınlar. Arda 20 yaşında. Marafona 2 sene zaten oynar.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErce'de yaş noktasında belki haklı olabilirsin ama camiaya kendini vermiş birisi. Takasta kullanmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Arda'da ise beklenmeli. Verilmei düşünülüyorsa da geri alma maddeli verilmeli. Oynayacaksa Arda oda.
Yorum
-
Bazı arkadaşlar Hosseini diyor ama ben Hüseyin'i yedekte tercih ederim.Hem maliyet hemde huzur açısından.Hosseini belli ki yedekte durmak istemiyor
Erce+Hosseini
Bakasetas+Efecan bence bizim açımızdan çok mantıklı hamle olur faydalanmadığımız iki oyuncu yerine direk 11 girebilecek iki oyuncu almış oluruz
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo kimdir ya, 30 yaşında adama o para verilir mi? Stopere o kadar para verilir ?
Bakasetas' a o para......
Yorum
Yorum