Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam hem 10 no, hem şutör, hem çirkef yarın gel başla abi sen Bakasetassss. Sahada itlik serserilik yapacak topçu kalmadi Pereia gidince rakiple dalaşacak adam lazım.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Renktaşlar bi bakasetas analizi gelir mi, ben çok izleyemedim ama guilherme'den farklı olduğu açık. Pasör özelliği var mı?

Yorum

• Alanyaspor kadrosuna bakıyorum bizden kimi isteyecek anlamadım
        Stoperleri var
        Orta sahaları var
        Kanatları bizden iyi
        Forvet bizde yokki istesin

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barış Yurduseven %90'larda transfer, yarın sonuçlanır diyor. Trabzonspor, Alanyaspor'un Fenerbahçe'den istediği rakama yaklaştı diyor.
          Barış Yurdunuseven diyince aklıma Patrick Schick geliyor

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam hem 10 no, hem şutör, hem çirkef yarın gel başla abi sen Bakasetassss. Sahada itlik serserilik yapacak topçu kalmadi Pereia gidince rakiple dalaşacak adam lazım.
            Yalnız ben Bakasetas'ın çirkefliğini görmedim öyle çirkeftir denecek kadar. Çirkef ve pislik olan Yunan, Tzavellas onlarda

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakasetas gibi bir hazir adamın yanında uygun bir fiyata Yunus'u da alabiliyorsak alsınlar zaten.

Ne olursa olsun Yunusun belli bir kalitesi var. Geniş rotasyonda ciddi katkı verecektir.

Tabii önce inşallah Bakasetas olur.
              Berat Yunus Bakasetas 3lu orta sahasi bile olur bakasetas 8 numarada oynaya bilir bu sezon cok oynadi defansif anlamdada iyi

Yorum

• Bakasetas FM21

resim_2021-01-29_013032.jpg
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alanyaspor kadrosuna bakıyorum bizden kimi isteyecek anlamadım
                  Stoperleri var
                  Orta sahaları var
                  Kanatları bizden iyi
                  Forvet bizde yokki istesin
                  Kaleci istemiş olabilirler. Arda'yı. Erce'yi vermezler bizimkiler.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 3.5 + Hosseini falan anca biter. 2 milyona verilse Emre B. uykusundan uyanıp fiyat arttırır efendim.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barış Yurdunuseven diyince aklıma Patrick Schick geliyor
                      Ah Barış ah, biz bilmiyor muyduk yazmasını...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hasan Tüncel böyle tweet giriyorsa bu iş bitmiş sayılır

https://twitter.com/61saat/status/1354917497292644354
                        Alanya ile anlaşmak önemli değil mi Baka reyiz ile anlaşmak. Kolay kim Trabzonspor da oynamak istemez.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Emre. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renktaşlar bi bakasetas analizi gelir mi, ben çok izleyemedim ama guilherme'den farklı olduğu açık. Pasör özelliği var mı?
                          Elite pasör değil ama fiziği, şutu, top saklaması, sakinliği gayet iyi. Biraz numaracı faullerde felan. Hakeme itiraz eder, biraz da çirkeflik yapar. Faul verilmeyen fauller yapar. Rakibe tatlı sert girer.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3.5 + Hosseini falan anca biter. 2 milyona verilse Emre B. uykusundan uyanıp fiyat arttırır efendim.
                            Fenerbahçe 2,5 artı 2 futbolcu takas önermişti. Kabul etmemişti Alanya 4 istemişti. FB Mesut'u aldı sonra zaten. FB alamazda GS devreye girebilir.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En son Guilherme transferinde bu kadar heyecanlanmistim umarım aynı etkiyi göstermez
                              Hocam bakasetas guilhermeyi kaleye sokar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ben olsam imkan varsa o kısa boylu yunani da alırım orta sahaya bizim maçta çok beğenmiştim Onazinin en formda hali gibiydi ciğersiz herif.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Çalışıyor...
                                X