Adam hem 10 no, hem şutör, hem çirkef yarın gel başla abi sen Bakasetassss. Sahada itlik serserilik yapacak topçu kalmadi Pereia gidince rakiple dalaşacak adam lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurduseven %90'larda transfer, yarın sonuçlanır diyor. Trabzonspor, Alanyaspor'un Fenerbahçe'den istediği rakama yaklaştı diyor.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam hem 10 no, hem şutör, hem çirkef yarın gel başla abi sen Bakasetassss. Sahada itlik serserilik yapacak topçu kalmadi Pereia gidince rakiple dalaşacak adam lazım.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas gibi bir hazir adamın yanında uygun bir fiyata Yunus'u da alabiliyorsak alsınlar zaten.
Ne olursa olsun Yunusun belli bir kalitesi var. Geniş rotasyonda ciddi katkı verecektir.
Tabii önce inşallah Bakasetas olur.
Yorum
-
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanyaspor kadrosuna bakıyorum bizden kimi isteyecek anlamadım
Stoperleri var
Orta sahaları var
Kanatları bizden iyi
Forvet bizde yokki istesinDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurdunuseven diyince aklıma Patrick Schick geliyor
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel böyle tweet giriyorsa bu iş bitmiş sayılır
https://twitter.com/61saat/status/1354917497292644354No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Emre. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar bi bakasetas analizi gelir mi, ben çok izleyemedim ama guilherme'den farklı olduğu açık. Pasör özelliği var mı?Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.5 + Hosseini falan anca biter. 2 milyona verilse Emre B. uykusundan uyanıp fiyat arttırır efendim.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Guilherme transferinde bu kadar heyecanlanmistim umarım aynı etkiyi göstermez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
Yorum