Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğan duba gibi döndü takıma. Hayır zaten vasat kere vasatsın en azından profesyonel davranacaksın. E o da yok. Ndiaye desen bitmiş kağıt helvadan farksız.

Şu iki oyuncuyu 'bari onu tutsaydık' şeklinde dillendirmeye gerek yok.

Yorum

• Devreye kadar zirvede kalalim ama farki acmayalim kadrosu. Stopere ve forvete yapilan transferler gibi ortasahaya yapilsa hakemlere ragmen puan farki acilirdi. Artik devre arasi transferleriyle 2. devrede gerceklesecek..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ekuban - Djaniny - Diabate - Nwakame- Ömür'ün aynı anda saha da olduğu bir sistem kurmaya çalışıyorum şu anda

sanki en iyi ihtimal böyle oluyor, ekubanın pabucunu dama attım ben, joker olarak kalsın yedekleri güçlendirsin

birisi beni aydınlatabilir mi ilk 11 de 3 türk oynatma zorunluluğu var diye biliyoruz, dün fb-gümrük maçında gümrük 11 yabancıyla oynadı, yanlışım mı var ?
        2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
        2021-2022
        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sefer de defans, hücum tamam orta saha ofsayt.
          Seneye de orta sahayı hallederiz.Bu sefer kaleci ararız.Klasik TS

Yorum

• Geçen sene yedek kalan parmak bu sene takımın en iyi göbek oyuncusu. Sorun şu ki parmak kendini geliştirmedi daha kötüleri geldi.

Sürekli kart riski olan Baker ve flavio bakalım bizi kaç maç zor durumda bırakacak.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Anıl Saçma sapan transferi Yerine en kötü bir berat transfer olsaydı tadından yenmezdi. Bu adamı sırf may gibi tipler istedi menajerler para yemesi için yapıldığına eminim.

parmak-flavio-baker-kamil-ömür bu 5 li ortasaha için fena rotasyon değil ama sert bir 8 numara olsa orada yine daha da mutlu olurduk.

Yorum

• Bazıları kafayı yemiş ya evet evet yönetim transfer olacak diyip gaz aldı çünkü transfer olacak sandık 6 saat oyaladılar, bu nasıl bir düşünce yapısı ya eline ne geçti böylece yönetimin? Cevap vereyim hiçbir şey. Newton gidecekmiş de Ağaoğlu gidecekmiş de yerine de siz gelirsiniz artık. Temel düşünce yapısı eksikliği var kafa hiç basmıyor bazılarının.

Orta saha transferi hariç Sosa Novak Sorloth gibi eksiklere rağmen 15 milyon Euro'ya oldukça başarılı bir kadro kuruldu. Trondsen sakat olmasaydı orta saha eksikliği de olmayacaktı. Kadro içinden özellikle Ömür orta sahada rol alacaktır. Keza hücum hattı oldukça zengin. Diabete Semedo Waka Afobe Ekuban 5 lisinden 3'ü kenarda oturmayacaktır Ömür de ilk 11 de orta sahada görev alır. Parmak Baker Ömür Semedo Ekuban Diabete ileri uçta görev alırken Waka Afobe Flavio yedek oturabilir örneğin.
                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Sunu da suraya birakalim:

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Bu transfer dönemi kapanmadı mı arkadaş,hala transfer haberleri geçiyor süper lig takimlarından.

Yorum

• Harbiden şu durumda Doğanı göndermek zeka problemidir. Orta saha oyuncun yok sen eldekini de gönderdin. Aldığı para da para değildi.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• o degil de daha baslamadan newton niye gidiyor.newton acik ara ligin en futboldan anlayan hocasi oldugunu bu sezon goreceksiniz merak etmeyin.gecen sene gelenin gecenin gol attigi her mac bir kamyon pozisyon verdigi takima ilk dort macta neredeyse pozisyon verdirmedi.gecen sene topa sahip olamayan dusen ankaragucune bile oyun anlaminda kendi sahasinda ezilen takimi bu hale getirdi.hakemler kansizlik yapmamis olsa su an kafadan 9 puanimiz vardi.son mac biraz tutuktuk ama yine de gecen senekinden iyiydik.simdi takima hugo ve semedo katildi.nwaekeme,abdus gibi isimlerde biraz form tutarsa newton'un yapmak istedigini daha net gorecegiz..en az bir yil hocaya sabretmek gerekiyor.yillar sonra sahada futbol oynatmaya calisan bir hocamiz oldu sonuna kadar sahip cikmamiz gerekiyor.

Yorum

• Muhtemelen Djaniny ya da Afobe ve Diabate yedekte kalacak. En azından oyuna sonradan girecek adamlarımız var..
                          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Devre'ye kadar bu üclü ile idare edecegiz, yapcak birsey yok.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                            HY67...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhtemelen Djaniny ya da Afobe ve Diabate yedekte kalacak. En azından oyuna sonradan girecek adamlarımız var..
                              Ömür’ü bir süre yedek bırakmak belki onu ateşleyebilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stoper bugün imzaladı ama kaç aydır ismi geçiyordu zaten uğraşılıyordu. Orta saha işi öyle son gün aklımıza geldi bir sağa sola bakalım tarzı yapılacak transfer değil siz yiyorsanız afiyet olsun ben yemiyorum bunları Kimseyle ilgilendiklerini bile düşünmüyorum ya yalan haber yaptırttılar millete gaz almak için ya da gazeteciler kendileri çaldı kendileri oynadı
                                Temel düşünce yapınızda eksiklik var. En basitinden yönetim 6 saat gaz alınca eline ne geçmiş oldu yönetimin? Neyin gazını almış oldu yönetim? Bir şey yediğimiz yok eleştirmek için eleştiri yapıyorsunuz. Her şeyin altında komplo teorisi arayan tuhaf bir kafa yaşanıyor burada. Neymiş yönetim bizi yemiş gaz almış çok komik Transferler genelde hızlıca gündemde çok dolaşmadan yapıldı Semedo transferi gibi.

Yönetim gazimizi aldı yahu evet daha hafif hissediyorum kendimi transfer gelmedi ama olsun gün boyunca harika hissettim kendimi aksine yönetim daha çok tepki toplar transfer yapicaz diyip yapmayarak.
                                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

Yükleniyor...
                                X