Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kanatları da yazsana, tam karşılaştıralım bizim takımla
    Kanatlar cacik

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
    HY67...

Yorum

• Muhammed Taha Tepe'nin kasık tendonu kopmuş deniyo.
      Bu ne iştir arkadaş?
      Nasıl bir kalaycı bedduası almışız bilmiyorum.
      Onazi'nin olmadık pozisyonda aşil tendonu kopar.
      Atiba Sosa'nın bacağına basar haftalarca takımdan ayrı kalır.
      Pereira'nın tarak kemiği kırılır
      Kendi takım arkadaşı en formda olduğu dönemde ekubanin tarak kemiğini kırar.
      Wakame gibi hiç sakatlanmayan adam sakatlanır.
      Hiçbir kaleci kolay kolay sakatlanmaz bizim Uğurcan talihsiz şekilde sakatlanır.
      Trondsen'in ayağı çime takılır çaprazı kopar.
      Abdüş'ün meniskusu paramparça olur.
      Yusuf Sarı'nın sakatlığı Abdüsten hafif olduğu halde çok daha geç döner.
      Arkadaş kasık tendonu kopar mı yahu?
      İlk defa duyuyorum
      Bu nasıl iş böyle?

Yorum

• fb okadar transfer yapti ama bizim Kadro dan üstün degil. Sadece Luiz Gustavo'yu isterdim

HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sosa Gustavo

Pelkas

Samatta

[emoji50][emoji50]

Gustavo harici tras bana göre Samatada tras Semedo daha cok gol atacak yaz kenara iyi bir orta sahayla mahvederdik bunlari

Yorum

• Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rezil oluruz acmasinlar daha iyi ..oncesinde acildi da ne oldu ancak sallar trabzonsporun taraftari destege geldimi sus pus olur yuzde 99 u..
              Organizasyona da bağlı bu işler. Ortasaha transferi yapıyoruz, bir sms 10 lira veya 20 lira deyip, zenginleri de ön ayak edersen bir günde epey para toplarsın. Kim verdi, kim vermedi hesabı yapilacaği için mecburen katılanlar olur. Yönetim gerçi deplasman masraflarını falan bedavaya getiriyor sürekli, yardım almıyor değil.

Yorum

• Sakatlık yaşamasın bu kadro gider diyenler var!!
                Vay be!

Daha lig başlamadan antrenmanda beklentinin en yüksek olduğu futbolcun ağır halde sakatlandı. Bu riski nasıl göze aldılar da orta saha transfer yapmadılar hayret!
                Bu takım zaten savunma yapamıyordu şimdi nasıl yapacak?

Hugo tek başına defans yapacak demek!!

A.parmak ve A.ömür'e de çok güvenmeyin
                En son Sacit tarafından düzenlendi; 05.10.2020, 19:18.

Yorum

Juve Chiesa'yı almış. Harika transfer yaptılar. Son yıllardaki en yetenekli İtalyan futbolcu.
                  Babasını çok severdim ve babasına çok benziyor tarzı. Chiesa - Crespo - Asprilla müthiş bir hücum hattıydı o zamana kadar Asprilla kadar hızlı bir oyuncu görmemiştim
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şikecilerin kadro müthiş oldu kendimizi kandırmayalım. Ha uyum sorunu kimya uyuşmazlığı vs olursa başka.
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Yorum

• Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi. Fenerbahçe 'nin oranı 2.70 olarak favori gösterildi. İkinci sırada 3.00 oranla Galatasaray yer aldı. Trabzonspor'a 5.50'lik oran verilirken Beşiktaş 'ın oranı 6.00 olarak açıklandı. Süper Lig şampiyonluk oranları;

Fenerbahçe: 2.70

Galatasaray: 3.00

Trabzonspor: 5.50

Beşiktaş: 6.00

Başakşehir: 8.50

Alanyaspor: 25.0

---

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erkan Eybil in röportajını dinledim. Buralarda koyu Trabzonspor’lu deniyordu ailesi de öyle. Kendisinin ifadesine göre baba gs liymiş. Kendisi de bu yüzden gsli olmuş. gs de oynamaktan mutluluk duyarım dedi . Ancak diğer büyüklerden de teklifmgelse seve seve değerlendireceğini söyledi.
                          Buralara göre bütün gurbetçiler koyu Trabzonsporlu zaten
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gustavo harici tras bana göre Samatada tras Semedo daha cok gol atacak yaz kenara iyi bir orta sahayla mahvederdik bunlari
                            Gustavo yu bende isterim. Tek üstün olduklari yer orasi. Newton sistemini kursun lig'i patates ederiz

HY67...

Yorum

• neyse en azından hocanın kafası karışmayacak orta sahayı kurgularken :d
                              bu da önemli bir şey, mesela şimdi beşiktaşta dorukhan kafa karıştırıyor. kesinlikle bjk 11inde oynayabilecek bir adam değil ama adamın ismi çıktı artık büyük potansiyel diye. büyük handikap sergen için.

Yorum

Hoca şimdiden takım boyunu o kadar daraltti ki takımda ortasaha kalmadı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X