İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper de bugün imzaladı
Forvet de birkaç gün önce filan
Eleştiri yapmak için eleştiri yapmayınKimseyle ilgilendiklerini bile düşünmüyorum ya yalan haber yaptırttılar millete gaz almak için ya da gazeteciler kendileri çaldı kendileri oynadı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban - Djaniny - Diabate - Nwakame- Ömür'ün aynı anda saha da olduğu bir sistem kurmaya çalışıyorum şu anda"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
bir transfer dönemi daha bitti her zamanki gibi puzzle gene tamamlanamadı çok defa dile getirildi bende getirdim parmak-baker-flavio orta sahası ile bu ligde orta sahada hiç bir takıma üstünlük kuramassın oyuna hükmedemessin 4 maç oynadın adamın flavio haksız da olsa haklı da olsa 2 maç oyundan atıldı parmak bir maçta sakattı daha eksikler ilk haftadan başladı bunun sakatlığı var cezası var formsuzluğu var ama takımda 3 orta saha adanı var gerçekten şaka gibi diyecemama şakada değil gerçek .
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirakin bu isleri kendinizi kandirmayin en cok ben tutum bu yönetimi neyin kafasi bu Flavio Parmak Bakerla 40 maclik yarisa giriorsun neyin kafasi bu takima ihanetir bu baska aciklamasi yok
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirakin bu isleri kendinizi kandirmayin en cok ben tutum bu yönetimi neyin kafasi bu Flavio Parmak Bakerla 40 maclik yarisa giriorsun neyin kafasi bu takima ihanetir bu baska aciklamasi yok
Sonra devre arasında alınır herhalde trondsen dönecek gibi değilse
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban - Djaniny - Diabate - Nwakame- Ömür'ün aynı anda saha da olduğu bir sistem kurmaya çalışıyorum şu anda
Pereira--Edgar--Hugo--Marlon
Ekuban--Ömür--Baker--Diabate
-------Djaniny--Nwakaeme---------
En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 05.10.2020, 18:29.
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafı çevirme dostum. 4. haftadan hocayı postaladın. Madem bir laf ediyorsun, altına gir de görelim...
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en genç takımıyız. Üzerimizdeki takımla aramızda 1 yaş var
Ligin en pahalı takımıyız.
şu iki durum bile ne kadar doğru ve sistemli yönetildiğimizi gösteriyor.
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirakin bu isleri kendinizi kandirmayin en cok ben tutum bu yönetimi neyin kafasi bu Flavio Parmak Bakerla 40 maclik yarisa giriorsun neyin kafasi bu takima ihanetir bu baska aciklamasi yokTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat'ı alsaydık keşke her türlü yedeklerdi merkezi, yerli oyuncu, potansiyeli var, maaşı düşük olurdu. Taksitli 1.5-2 milyon verebilirdik şimdi her orta sahada sayı problemi yaşadığımızda yönetim haklı olarak küfür yiyecek. bence haklı en azından.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de şimdi transfermarktta baktım yalnız gelir gider sıralamasında Sörloth'un 10 milyon eurosu daha önce ekliydi niye kaldırdılar ki? Şu an eksi bakiyede gösteriyorlar...
Kış transfer dönemi diye bir şey var. Şurada 12 maç kalmış. Orta sahadaki eksiklik fazlasıyla öne çıkarsa devre arasında gereken yapılır...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de şimdi transfermarktta baktım yalnız gelir gider sıralamasında Sörloth'un 10 milyon eurosu daha önce ekliydi niye kaldırdılar ki? Şu an eksi bakiyede gösteriyorlar...
Kış transfer dönemi diye bir şey var. Şurada 12 maç kalmış. Orta sahadaki eksiklik fazlasıyla öne çıkarsa devre arasında gereken yapılır...
Yorum
Yorum