Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon kazanırsa sen burada olmaya devam edeceksin ama...
    Birakin bu isleri kendinizi kandirmayin en cok ben tutum bu yönetimi neyin kafasi bu Flavio Parmak Bakerla 40 maclik yarisa giriorsun neyin kafasi bu takima ihanetir bu baska aciklamasi yok

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stoper de bugün imzaladı
      Forvet de birkaç gün önce filan
      Eleştiri yapmak için eleştiri yapmayın
      Stoper bugün imzaladı ama kaç aydır ismi geçiyordu zaten uğraşılıyordu. Orta saha işi öyle son gün aklımıza geldi bir sağa sola bakalım tarzı yapılacak transfer değil siz yiyorsanız afiyet olsun ben yemiyorum bunları Kimseyle ilgilendiklerini bile düşünmüyorum ya yalan haber yaptırttılar millete gaz almak için ya da gazeteciler kendileri çaldı kendileri oynadı

Yorum

• Ortada bir gariplik var, yorumcular anlaşabilirsek takıma oyuncuyu katabiliriz gibi konuşuyorlar, süre bitti bu saatten sonra olmaz demiyorlar.
        ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ekuban - Djaniny - Diabate - Nwakame- Ömür'ün aynı anda saha da olduğu bir sistem kurmaya çalışıyorum şu anda
          3 gol yedin bile
          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• bir transfer dönemi daha bitti her zamanki gibi puzzle gene tamamlanamadı çok defa dile getirildi bende getirdim parmak-baker-flavio orta sahası ile bu ligde orta sahada hiç bir takıma üstünlük kuramassın oyuna hükmedemessin 4 maç oynadın adamın flavio haksız da olsa haklı da olsa 2 maç oyundan atıldı parmak bir maçta sakattı daha eksikler ilk haftadan başladı bunun sakatlığı var cezası var formsuzluğu var ama takımda 3 orta saha adanı var gerçekten şaka gibi diyecemama şakada değil gerçek .

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birakin bu isleri kendinizi kandirmayin en cok ben tutum bu yönetimi neyin kafasi bu Flavio Parmak Bakerla 40 maclik yarisa giriorsun neyin kafasi bu takima ihanetir bu baska aciklamasi yok
              Lafı çevirme dostum. 4. haftadan hocayı postaladın. Madem bir laf ediyorsun, altına gir de görelim...

Yorum

• Bu sefer de defans, hücum tamam orta saha ofsayt.
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renkdas hepsini gecdim bari Dogani yollamasaydin ayiptir nasil bi mühendislik bu ne göbekte sert adamin var nede önde kilit adamin ikisinden birini kapatman lazimdi dalga gecdiler bizlen Antep macinin gazini almak adina

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    40 değil, 12-13 hafta falan. Hafta içi maçı da yok neredeyse.
                    Sonra devre arasında alınır herhalde trondsen dönecek gibi değilse

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ekuban - Djaniny - Diabate - Nwakame- Ömür'ün aynı anda saha da olduğu bir sistem kurmaya çalışıyorum şu anda
                      ------------Uğurcan------------
                      Pereira--Edgar--Hugo--Marlon
                      Ekuban--Ömür--Baker--Diabate
                      -------Djaniny--Nwakaeme---------

En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 05.10.2020, 18:29.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lafı çevirme dostum. 4. haftadan hocayı postaladın. Madem bir laf ediyorsun, altına gir de görelim...
                        Ben hocaya laf etmiyorum gördumu söyluyorum bu takima orta sahaya almayan net ihanet etmisdir amasi mamsi yok sanki hoca istemedi mi oda istedi ama yapamadilar dogani neden yoluyorsun peki söyle bakalim bana ?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ligin en genç takımıyız. Üzerimizdeki takımla aramızda 1 yaş var
                          Ligin en pahalı takımıyız.

şu iki durum bile ne kadar doğru ve sistemli yönetildiğimizi gösteriyor.
                          Ben de şimdi transfermarktta baktım yalnız gelir gider sıralamasında Sörloth'un 10 milyon eurosu daha önce ekliydi niye kaldırdılar ki? Şu an eksi bakiyede gösteriyorlar...

İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kış transfer dönemi diye bir şey var. Şurada 12 maç kalmış. Orta sahadaki eksiklik fazlasıyla öne çıkarsa devre arasında gereken yapılır...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Berat'ı alsaydık keşke her türlü yedeklerdi merkezi, yerli oyuncu, potansiyeli var, maaşı düşük olurdu. Taksitli 1.5-2 milyon verebilirdik şimdi her orta sahada sayı problemi yaşadığımızda yönetim haklı olarak küfür yiyecek. bence haklı en azından.
                            Direk satıştan yüzde 50 pay verip 6 milyon Euro da çıkış maddesi koysaydik, biz oynayalım siz kazanın deseydik olabilirdi belki. Bu sene oynatıp hemen satsak mantıklı olurdu.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de şimdi transfermarktta baktım yalnız gelir gider sıralamasında Sörloth'un 10 milyon eurosu daha önce ekliydi niye kaldırdılar ki? Şu an eksi bakiyede gösteriyorlar...

Kış transfer dönemi diye bir şey var. Şurada 12 maç kalmış. Orta sahadaki eksiklik fazlasıyla öne çıkarsa devre arasında gereken yapılır...
                              O eksikliğin ''fazlasıyla öne çıkması'' demek aynı eksiklik sebebiyle fazlasıyla puan kaybı demek. Gerekeni nasıl yapacaklar? Ceplerinden puan mı koyacaklar masaya? Ayrıca 12 maç ne alaka 4 maç oynadık 16 maç daha yok mu?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neden kisi bekliyoruz puzzle neden simdi tamamlamiyoruz akilanmadik mi her sene aynisi Agaoglunu cok tutuyordum lakin sinifta kaldi egriye dogruya dogru

Yorum

Yükleniyor...
                                X