Plaza, Guilherme ve 2 stoper alınırsa Campi, Huseini ile yollar hemen ayrılmalı... Eğer olursa Hugo, Eric, Edgar, Atakan ve Hüseyin ligde kupada fazlasıyla yeter lüks bile....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnutmayalim ki Sörtloth transferi sadece basit bir transfer olmayacak. Tüm dünyada ses getirecek. Ve belki de simdiye kadar cok fazla takip edilmeyen Trabzonspor artik özellikle Avrupa ülkelerinin aklinin bir kösesinde olacak.
Ilk adimi Yusuf'un satisi ile yaptik. Simdi Sörloth. Sirada Ugurcan ve Abdüs var. Böyle böyle taninirsin. Böyle böyle masaya oturdugun zaman senin de bir söz hakkin olur. Öyle her seye eyvallah demezsin.
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlaza ile uyuşmazlığın sebebi nedir?
Yetersiz mi bukadar, yoksa kart bıraktığımız bir yerden habermi geldi?En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 22.09.2020, 11:26.
Yorum
-
Plaza'daki sorun nedir bilen var mı? Performansı mı kötü, disiplinsiz tavırları mı var, müzmin sakat mı iyileşemiyor? Adam oynamadan gidecek havası büründü bir anda. Performans desen adam oynamadı daha, antrenman görüntüsü ile de bir kalemde silmez gibi. Sakat desen adam kadroda yedekte oluyor. Tek aklıma gelen disiplinsiz tavırlar olabilir. İnsanları öyle bir havaya soktular ki kimse hocaya Plaza'yı niye oyuna almadın diyemiyor. Sanki herkesin adam ile ilgili bildiği bir şey var.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
21 yas futbol icin cok cok genc bir yas degil.serkan'in avantaji enerjisi,temposu.kuvvetle muhtemel oynatilma nedeni de bu ama sadece bunlar maalesef yetmiyor..top teknigi,pozisyon alma,futbol zekasi gibi seyler hic yok.yanlis hatirlamiyorsam bjk macinda yedigimiz 3.gol bunun en guzel ornegi..
abdullkadir'le ver kac yapiyor ama topu verdikten sonra iki adim one cikmayi akil edemiyor ve topa hamlede gec kalip o pozisyonun devaminda golu yyiyoruz.bunun gibi gec kaldigi cok pozisyon var..kacinci dakika hatirlamiyorum ama denizli macinda da baker topu kanada indirmeyi denedi ama serkan onu bombos olmasina ragmen geride bekledi.sonra baker pasi vermekten vazgecti.orada normal bir bek olsa cizgiye iner ortasini keserdi.
alt yapida kosmaktan baska birsey ogretmemisler gibi duruyor.abdurrahime hic girmiyorum.bugun gondersek 2.ligde kendine zor takim bulur.serkan'in temel seyleri ogrenebilmesi icin surekli forma giyebilecegi bir takima gitmesi gerekiyor.tff 1.lig serkan icin gayet ideal.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanların söylediklerine değil eylemlerine bakmalı. O zaman anlaşılır ne yaptığı, ne istediği.
Yorum
-
Hocanın Plaza'yı tutmadığını söylemiştim önceki gün.
Kendisine sorulmadan yapılmış bir transfer ve yetersiz de buluyorken bu konuda karakter koyması meselesi kıymetli. Bakalım nolur.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın Plaza'yı tutmadığını söylemiştim önceki gün.
Kendisine sorulmadan yapılmış bir transfer ve yetersiz de buluyorken bu konuda karakter koyması meselesi kıymetli. Bakalım nolur.
Hoca dan baska kim böyle seyi karar veriyor. Ben sanmiyorum, Baskan böyle karar verdini.
Böyel sacma sapan transferler sirf zaman ve para yiyor....
Yorum
-
Erdal Hoş'unda dediği gibi plaza gibi ya tutarsa transferleri her kulüp 1-2 tane yapabilir ama kulüp ilk transferini ya tutarsa transferleriyle yapamaz. önce eksik mevkilerini tamamlarsın sonra kalan bütçenle ya tutarsa transferi yaparsın.
bizimkiler plaza ve pttden aldığı oyuncuyla bütçeyi bitirdi sonra sorlottan gelecek para olmayınca transfer yapamıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yorumlar neticesinde Mevcut Edgar'ın performansıı da göz önüne bulundurulduğunda hem Hugo hem de Eric'İn alınması lüks olur... Edagr, Eric ve Hugo'dan birini klübede oturtma lüksümüz yok diye düşünüyorum...
GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Plaza gider valldolid buna 2 milyon bonservis vermiş biz oynatmsyacagiz dediysek alırlar götürürler. Sıkıntı çıkmaz Ronaldo da anlayış gösterir. Ronaldo da futbolcu almasın bir daha futbolcudan anladıgi yokhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Plaza'nın olayı basit aslında.
Bu arkadaşımızın Allah vergisi bi fiziği var. Alt yaş kategorilerinde de bunun ekmeğini yiyerek kendisini Avrupa'ya attı muhtemelen.
B takımda bile kendisini kanıtlayamayınca menajer vasıtasıyla bize itelediler.
Zararın neresinden dönersen kardır, 200-300 verip fesh edelim.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 22.09.2020, 11:38.
Yorum
Yorum