Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ercan Taner, Fatih Altaylı'nın telefon numarasını paylaştı

Canlı yayın da benim telefon
    numaramı veren arkadaşın
    telefonu 0532 6371010

Sevgilerimle...
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.09.2020, 02:12.

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güneş ve Terim ayrı markalar [emoji23]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Türkiye icinde öyle. F.Terim, Cecchi Gori nin Fiorentina sindan sonra Berlusconi nin Milan ininda sadece 2 ay barinabildi. Italyanca da ögrendi Ingilizce bilmiyor sanirim. S.Günes in Güney Kore macerasi vardi. Bunun disinda ikiside milli takim ile turnuva basarilari var. Hicbir basarilari yok Avrupa da.

Birlesik Krallik dan Türkiye ye gelmis bir Iskoc Souness i hatirliyorum birde Gordon Milne. En son bizde teknik direktörlük yapmis Bunlarin disinda hatirlamiyorum. Newton dan daha kariyerlisini getirme imkanimiz yoktu. Birde devre arasinda gelip klübü ve sehri tanima firsatida buldu. Ben kalmasini cok istedim ve umarim arkasinda durmasini biliriz..
      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 22.09.2020, 02:16.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ayhan yarın Sörloth kapı senden bekliyorum.

Nöbeti devraliyorum o zaman ..Yarin gelecek o KAP

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ercan Taner, Fatih Altaylı'nın telefon numarasını paylaştı

https://twitter.com/ercantofficial/s...700804096?s=19
          Kafayi yedi bu adamlar

Yorum

• Bu arada Edgar Ie Türkiye standartlarinin üstünde bir stoper izlenimi verdi. Böyle devam ederse Y.Yazici sayesinde hem kasaya 17,5 milyon € girmis oldu hemde iyi bir stoper kazanmis olduk. Elimizdeki en iyi stoper suan

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türkiye icinde öyle. F.Terim, Cecchi Gori nin Fiorentina sindan sonra Berlusconi nin Milan ininda sadece 2 ay barinabildi. Italyanca da ögrendi Ingilizce bilmiyor sanirim. S.Günes in Güney Kore macerasi vardi. Bunun disinda ikiside milli takim ile turnuva basarilari var. Hicbir basarilari yok Avrupa da.

Birlesik Krallik dan Türkiye ye gelmis bir Iskoc Souness i hatirliyorum birde Gordon Milne. En son bizde teknik direktörlük yapmis Bunlarin disinda hatirlamiyorum. Newton dan daha kariyerlisini getirme imkanimiz yoktu. Birde devre arasinda gelip klübü ve sehri tanima firsatida buldu. Ben kalmasini cok istedim ve umarim arkasinda durmasini biliriz..
              Durmalıyız

Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Ankaragücü, Luzern'de forma giyen 23 yaşındaki Kosovalı millî ön libero Idriz Voca'yı Ankara'ya getirmiş. Oyuncunun piyasa değeri 3.2 milyon euro gözüküyor. Bunlar yine sağlam batacak.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Livaja forvet arkası oyuncusu. Koşan, press yapan playmaker ofansif orta saha değil; ileri uç santrforu da değil. Ekuban varken bir tane daha böyle bir adama ihtiyaç yok. İstediğimizi de zannetmiyorum.
                  Baker oyun kurucu, sağda ömür oyun kurucu, nwakeme top ayağındayken iyi, afobe sırtı dönük oyun oynar ,forvet arkasiyla ikili oyuna girer.

Bu oyuncular biri gelse de gol attirsak diye bakıyor bence. Fiziğiyle oynayan, gol koşusu yapan, şut atan az biraz pres yapan oyuncu oturur oraya.

Livaja da ortamını bulmuşken biraz çalışsın çabalasin. Bizim böyle değerini bulamamış oyuncularından yüksek verim almişliğimiz çoktur.

Çok mu üst düzey, değil tabi ama işini bilen bir oyuncu. Takım bütünlüğünde bir tık fazlasını yapabilir. Biraz daha kreatif bir oyuncu bulabilsek keşke ama fizik, şut ve golcülük kısmı bize acil lazım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Baker oyun kurucu, sağda ömür oyun kurucu, nwakeme top ayağındayken iyi, afobe sırtı dönük oyun oynar ,forvet arkasiyla ikili oyuna girer.

Bu oyuncular biri gelse de gol attirsak diye bakıyor bence. Fiziğiyle oynayan, gol koşusu yapan, şut atan az biraz pres yapan oyuncu oturur oraya.

Livaja da ortamını bulmuşken biraz çalışsın çabalasin. Bizim böyle değerini bulamamış oyuncularından yüksek verim almişliğimiz çoktur.

Çok mu üst düzey, değil tabi ama işini bilen bir oyuncu. Takım bütünlüğünde bir tık fazlasını yapabilir. Biraz daha kreatif bir oyuncu bulabilsek keşke ama fizik, şut ve golcülük kısmı bize acil lazım.
                    Tamam da Ekuban da aşağı yukarı benzer yeteneklere sahip. Sen bazen formasyon atıyorsun bir siteden, asimetrik yerleşimleri mümkün kılan bir site nedir adresi?

Yorum

• Bizim takımın yarısı gitti. Baştan toplama yapıyoruz. Livaja hiç düşünmem alırım, o arada hem puanları toplarım hem iskeleti oturturum. Böyle maç kazanamamaya devam edersek durumlar daha kötüye gider yoksa, hoca tartışılır, yönetim tartışılır vs.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam da Ekuban da aşağı yukarı benzer yeteneklere sahip. Sen bazen formasyon atıyorsun bir siteden, asimetrik yerleşimleri mümkün kılan bir site nedir adresi?
                        Ekuban'in şutu yok, sörloth'a gol attirirken iyiydi de burada hedef oyuncu olması lazım. Afobe topu indirdi mi önüne topu köşeye bırakacak. Ekuban'dan görmedim bunları.

Program indirmiştim ben lineup11.
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 22.09.2020, 02:56.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekuban'in şutu yok, sörloth'a gol attirirken iyiydi de burada hedef oyuncu olması lazım. Afobe topu indirdi mi önüne topu köşeye bırakacak. Ekuban'dan görmedim bunları.

Program indirmiştim ben lineup11.
                          Afobe bana öyle çok da indirecek bir oyuncu gibi gelmedi. Hatta kendisini Livaja'dan beklediğin şekilde kullanmak daha doğru olabilir, arkaya sarkma konusunda da iyi sinyaller verdi ilk maç. Isı haritasında da zaten sağa sarkmıştı net olarak.

Şimdi Sörloth gidecek ama o varmış gibi düşünüyorum

Afobe-Sörloth-Nwakaeme ileri ucu Livaja'lı sistemden daha iyi olmaz mıydı? Tabi Afobe Burak gibi santrfora daha yakın olacak Abdülkadir-Baker iki 8 no ama Abdülkadir de sağ kanada bindirecek sık sık. Nwakaeme'yi şimdi kullandığımız gibi değil de normal sol açık gibi kullanıcaz falan. Anladın bence demek istediğimi. Livaja pek bir şey değiştirmez gibime geliyor.

Yorum

• Günaydın Millet,
                            Umarım bugün beklediğimiz KAP lar gelir ve güzel bir gün geciririz.
                            Sorloth
                            Guilherme - karşılığında Alpaslan
                            Erik
                            Simdilik yeter bana
                            Transferin son günlerine kadar da Kanat oynayabilen 10 Numara ve bir Ön Libero geldimi tamamdır.

Herkesin işi Rast gele
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Oooo tekrar 4-2-3-1'e mi döndük....

Joa... Edgar.... Hugo... Marlon
                              ........... Flavio..... Lewis.....
                              Ömür.... Livaja...... Waka
                              ............ Afobe............... Kağıt üstünde ateş ediyor... Tabi sadece kağıt üstünde, Newton döve döve oynatır bu kadroyu...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayır M.United' olayı doğru ise size, daha fazla para kazandıracağını düşündüren şey ne?... Menejeri demez mi 24'e anlaşmıştık aynı bonservise size getirebilirim payımı azcık arttırırsanız
                                CP'nin aynı ligdeki rakibine pik yapmış oyuncusunu o paraya bırakmak istememesi?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X