Yusufun kötü olmasina neden sevinilirki? Bonuslarimiz ve satisindan pay hakkimiz var daha. Iyi olsun!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu takima eli ayagi tutan bir ortasaha almamak kepazelikten baska birsey degildir yarin oburgun sakatlik kirmizi kart oldu mu ne yapacaksınS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah yalan haberdir. kiralanma durumu varsa gelsin bize adam lazım zati orta sahaya
Yorum
-
Bu Eric'in sahada emekliliğe ayrılmış gibi hantal bir görüntüsü var
Trabzonspor'un aradığı lider stoper özelliği bu değil
Bu kadar önde oynanan bir ligde ,bir takımda hele hele sol stoper ararken gidip de Eric'i almam.
Alıyorsan da yanına ya takım arkadaşını alırsın ya da Hugo'yu alırsınİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Eric'in sahada emekliliğe ayrılmış gibi hantal bir görüntüsü var
Trabzonspor'un aradığı lider stoper özelliği bu değil
Bu kadar önde oynanan bir ligde ,bir takımda hele hele sol stoper ararken gidip de Eric'i almam.
Alıyorsan da yanına ya takım arkadaşını alırsın ya da Hugo'yu alırsın
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasindan beri diyorum burdakiler gaza gelmis kac macini seyretmisler bu adam gelsin cok küfür yicek aradimiz adam yanindaki scholzdur baskada birsey degil
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Belenenses’e giderse yazık gerçekten. Daha iyi bir takıma verselerdi çocuğu.
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemin bi pozisyon oldu Sivayaçenko vücudunu koyup pozisyonu engelledi. Yeni Egemen olacak bu adam.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Haluk Ayyıldız'ın ciddî akıl problemi olduğunu düşünüyorum, Allah şifâsını versin.
*
Clarke-Salter'ın ismini duyar duymaz kitlenin Sviatchenko'ya ağız suyu akıtmasını da takdir ediyorum ayrıca, bu tür refleksleri olmasa "Trazonlu futboldan anlar" sözünü yok yere gerçek kılacaklar. Hiç gerek yok
Yorum
-
Hava hakimiyeti iyi. Hantal olduğuna da katılmıyorum, iri yapılı bir arkadaş öyle gözükmesine sebep olabilir.
Ha yanındaki de topla iyi çıkıyor ama bizde o işi Edgar halledecek.
Sahanın en iyisi ise hakem. Ligimizde 3 defa düdük çalınacak pozisyonlarda arkasına bile bakmıyor. Hakemi de transfer edelim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum