Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    futbolda saçı yada sakalı uzun olamaz diye bir kural yok,sen sevmezsin bu senin tercihin saygı duyulur ama neden bırakıyo diye kimse eleştiri yapamaz,çünkü böyle bir yasak yok
    Sizi bu forumun sakaldan sorumlu forum sakini ilan ediyorum,lütfen sabah 8 de sakal ve tırnak kontrolü için çevrimiçi olunuz.

Yorum

• Sakal hepimizin cok sevdigi guzel Peygamberizin sunneti. Birakma mecburiyetimiz yok farz degil neticede. Ama sevme mecburiyetimiz var. Cunku Peygamberimiz s.a.v sevmis. Onun sevdigini bizimde sevmemiz lazim. Bu kulupten yerli yabaci ne futbolcular hak etmeden ne paralar aldi gitti. Ama ne hikmetse aykut demir cok goze batiyor. Bir insan sakal birakmakla salvar giymekle evliya olmuyor. Kendince dinini guzel yasamaya calisiyor. Buna saygi duymak lazim. Bu onun hata yapmayacagi yada gunah islemeyecegi manasina gelmez. Mevzulara bu acidan yaklasmak hos degil. Aykut demir hak etmedigi parayi aldi diyebiliriz. Ama sakalli salvarli atkut demir hak etmedigi parayi aldi demek dedigim gibi hos degil.

Yorum

pardon da adam yapıyordu idman saatleri yada maç saatleri gelmeyip aylak aylak geziyor muydu,eğer sen islamı anlamış olsaydın adamı sakalı üzerinden değil performansı üzerinden eleştirirdin..adamın performansı bu...yada tersten sorayım,sen çalıştığın işte herkes 8 saat çalışırken yok ben müslümanın bu yüzden fazladan 2 saat daha mı çalışıcam diyosun,sözlerinizde biraz tutarlı olun lütfen ya
        Ehli sünnet sakalı bırakan boksör Aykut'un "faizle" Trabzonspor'dan tazminat koparmasına ne diyorsun peki?
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Başlayacam şimdi saçına sakalına.

Yorum

• Livescore şimdi değiştirdi.

Yorum

pardon da adam yapıyordu idman saatleri yada maç saatleri gelmeyip aylak aylak geziyor muydu,eğer sen islamı anlamış olsaydın adamı sakalı üzerinden değil performansı üzerinden eleştirirdin..adamın performansı bu...yada tersten sorayım,sen çalıştığın işte herkes 8 saat çalışırken yok ben müslümanın bu yüzden fazladan 2 saat daha mı çalışıcam diyosun,sözlerinizde biraz tutarlı olun lütfen ya
              Ben yaptığım işte aldığım paranın karşılığını veriyor muyum, yoksa çocuğumun boğazından haram lokma geçer diye var gücümle çalışıyorum. Yoksa herkes bilir kaçak güreşmeyi, hatta bazıları çok sever. Siz dini çok yanlış anlamışsınız

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeşim kimsenin hoşuna gitmez ama yeter artık yani o zaman çıkacaksın paramız yokkk transfer felan yapamıyoruz hocanın isteklerini yerine getirmiyoruz diyeceksin buda bir erdemdir.. Sürekli gündeme ısmarlama oyuncular geliyor buna da dur diyeceksin... Futbolcumuzun anasına eşine Küfür edecek kadar da haysiyetsiz değiliz önce kendine bak...
                Hocam polemiğe girmeye gerek yok,kulübün şuan ekonomisi iyi,parası var fakat bankalarla yapılan anlaşma gereği olası zarar durumunda kulübün yöneticisi yani başkanı sorumlu tutuluyor,Başkan belki ondan dolayı çekingen davranıyor olabilir bilmiyoruz camiada herşey entrikayla yürüyor. Beşiktaş’ta Sergen hulk diyor Mandzukic diyor Galatasaray’da Terim İrfan diyor ama biz diyemiyoruz niye piyasa artıyor.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sizi bu forumun sakaldan sorumlu forum sakini ilan ediyorum,lütfen sabah 8 de sakal ve tırnak kontrolü için çevrimiçi olunuz.
                  söylediğim şeyin ne kadar doğru olduğunun sen de farkındasın.D ama başka söyleyecek şey bulamayınca,hicivli bi şekilde işi neden espriye döküyosun ki.Dd adamın yaptığı suçsa suç de,ama böyle bişey yok bunun açıklamasını yapmamı gerektirecek durumun içinde olmak bile saçma.D

Yorum

• sevgili forum yöneticileri bi duyum salın artık, bakın forumun durumu ortada.
                    yalandan da olsa atın bi şeyler ya....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Gülteken kadar fanatik Bjk 'li adam görmedim, ya hu TRT' desin bu kadir bariz yapma... Ersin'in Halil'e yaptığı ve penaltı olan hareketi nasıl aklayacağını şaşırdı... Üstüne bir de Halil koşu yolunu kapatıyor demez mi yıhhh be kardeşim.
                      Devletin halkın kanalı 3 istanbul takımının oyuncağı olmuş durumda. Ses çıkaran yok. O yayın politikasıyla taraflılıkla TRT’de 2 dk röportajdan fazlasını yapmaya hakları yok. Utanmaz herifler.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başlayacam şimdi saçına sakalına.
                        Yöneticiler silsin mesajları

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam polemiğe girmeye gerek yok,kulübün şuan ekonomisi iyi,parası var fakat bankalarla yapılan anlaşma gereği olası zarar durumunda kulübün yöneticisi yani başkanı sorumlu tutuluyor,Başkan belki ondan dolayı çekingen davranıyor olabilir bilmiyoruz camiada herşey entrikayla yürüyor. Beşiktaş’ta Sergen hulk diyor Mandzukic diyor Galatasaray’da Terim İrfan diyor ama biz diyemiyoruz niye piyasa artıyor.
                          Doğrudur ona birşey diyemem eyvallah sıkıntı yok...

Hayırlısı olsun bakalım şurada birşey kalmadı zaten...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Transferler birkaç gün daha gecikirse, forumda 28 Şubat süreci yaşanacak. Muhabbete bak...

Millet ne konuşacağını şaşırdı cidden
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben yaptığım işte aldığım paranın karşılığını veriyor muyum, yoksa çocuğumun boğazından haram lokma geçer diye var gücümle çalışıyorum. Yoksa herkes bilir kaçak güreşmeyi, hatta bazıları çok sever. Siz dini çok yanlış anlamışsınız
                              Ben de onu diyorum sen fazladan çalışıyor musun?yada bu adamın işi futbol oynamak dimi bu adam maç saati yada idman saati orda olmayıp başka birşey mi yapıyordu,adamın zaten yeteneği kısıtlı alma kardeşim zorla mı aldırdı kendini bu takıma,beğenmiyorsan da futboluna laf et sakal ne alaka.D

Yorum

• Son gune kadar da olsa en azindan iki transfer yapacagimizi dusunuyorum. Ucuncusu supriz olur sartlarin cok lehimize gelismesi lazim. Baska dusundugum mevzu ise kimi alacagiz. Yine karavana atacagiz diye korkuyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X