Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ja birakin hulku mulku yalan oldu bes belli Avci sicak bakmiyormus bu transfer yalan oldu burdan belli

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hulk'un fizik olarak sorunu yoksa, Yusuf transferinin rövanşı olur. bjk kelepir fiyata kapatmak istiyor. Faturalarını ödesinler önce. Şutör adamımız yok diyoruz hep. Hulk, kalecilerin korkulu rüyası.
      Hücumda bitirici adam lazım işte Hulk bunu rahatlıkla yapabilir. Tony-Eku-Hulk. bu üçlüyü ileri uçta oynat arkalarına da güzel koşan bir orta saha 3lüsü ve koşan bekler koy bak neler oluyor.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.01.2021, 13:12.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hücumda bitirici adam lazım işte Hulk bunu rahatlıkla yapabilir. Tony-Eku-Hulk.
        Adam gol makinesi. Oynadığı her mevkide, her takımda maç başına 1 skor yapıyor.

Yorum

• Hulk' un son gollerini izledim ya penaltı ya da defansın ayakta uyumasından dolayı 3. lig kalitesinde goller. Büyük batırır sanki bizi

Yorum

• Yönetim Nwakaeme ve Ekuban olmayınca birakin maç kazanmayı gol bile atamadığımızın farkında değil büyük ihtimal. Bari internetten açın bakın bu ikisinden birinin olmadığı maçlarda neler yapmışız.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Afobe ve Plaza gitse bunlara verdigimiz maasa geliyor yani "ufff cok pahali, veremeyiz" diye bir sey yok cunku zaten veriyoruz

Ama ben Stanciu tarzi transfer istiyorum. Butun parayi buna versinler, forvete de yatirimlik ucuz yedek forvet alalim.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Edin Dzeko bakalım nereye gidecek.Roma gelen teklifleri degerlendirecekmis.
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Eskişehir' den Mehmet yerine Bilal Ceylan' i tercih ederim sağ bek lazim.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Marcelinho- Musampa-Tony Silva-M. Cech- Zokora-Emerson- Janko-Bosingwa-Malouda-Medjani-Constant-Yatabare- Cardozo-Mbia-Douglas-Waris-Cavanda-Ndoye-Marin- Onazi-Hubocan-Sosa- Kucka-Obi Mikel- Sturridge-Ndiaye-Afobe-Diabate

Çoğu kariyerli bu oyuncu grubundan bir Tony katkısı alamadık.

Yorum

• adettendir
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• sağ kanata ve orta sahaya şu tarzda iki oyuncu alsak çok güzel olurdu.
                        merge_from_ofoct.jpg
                        Ekli dosyalar
                        En son ensarusta tarafından düzenlendi; 25.01.2021, 13:22.

Yorum

• Raphael Holzhauer hamlesi gelse keske. Göztepe de Zulj nin performansi ortada bence uygun fiyata alina bilcek bir oyuncu.

Yorum

• Eskişehirin (şikeşehir) bize borcu varsa hemen icraya versinler beter olsunlar. Onların futbolcusuna gerek yok şikebahçe kurtarsın onları
                            TRABZONSPOR
                            Mustafa Kemal ATATÜRK
                            NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                            ŞAMPİYON

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adettendir
                              Eger olur da gelirse; temiz yayla havasi moralini duzeltir bu arkadasin.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eskişehir' den Mehmet yerine Bilal Ceylan' i tercih ederim sağ bek lazim.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                bjk almış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X