Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Franco Vazquez
    Var bizim de bir hayalimiz. Palermo günleri geldi aklıma, ben böyle bileğine hakim oyuncu görmemiştim. Sonra Sevilla iyi bir paraya almıştı kendisini ama sevillada bir türlü istenilen olmadı ve sürekli performansı aşağıya düştü. İnşallah bize gelir ve düşen performansı tekrar şahlanır.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ama Mesut Özil 3 milyon
      O yersen adamlar piyasayı bile kandırmayı biliyor şeref yoksunları var ya şunları Medical Park da kendi evimizde mesutlu kadroları ile yenmek var da nerde iş de oyuncu kalitesi olarak çok eksiğimiz var...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Siyasi baskıyla yunus mallıyı alacaklar muhabbeti ne ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Var bizim de bir hayalimiz. Palermo günleri geldi aklıma, ben böyle bileğine hakim oyuncu görmemiştim. Sonra Sevilla iyi bir paraya almıştı kendisini ama sevillada bir türlü istenilen olmadı ve sürekli performansı aşağıya düştü. İnşallah bize gelir ve düşen performansı tekrar şahlanır.
          Papu Gomez'in Sevilla'ya gitmesinin ardindan Franco Vazquez tamamen bosa cikti. Durumlar cok musait su anda. Keske bu transfer gerceklesse...
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Engin Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Afobe çok güçlü, aralara iyi kaçıyor ve yıkılmıyor. Son vuruşları da çok yumuşak ve adrese teslim.
            Plaza da çok hızlı. İleriye atıldı mı kimse yakalayamıyor.
            PES2021 de böyleler. Keşke gerçek olsa.
            Afobe'nin FB maçındaki golünü hepimiz gördük, kumaş var, FB'deki Samatta ondan çok iyi değil bence, ama işte dişliler işlemeyince form da düşüyor diye düşünüyorum. Bkz iyi döneminde GS'de Taylan çok iyi parladı, ama oyun formatı değişen Emre Kılınç geriye düştü gibi...

Yorum

• zlatan zlatanoğlu
              @atavratzlatan
              yeni yasa ile birlikte kulüpler dernek statüsünden çıkacak, yabancı yatırımcılar kulüplere ortak olabilecekmiş. uzun zamandır bekliyordum bunu, bir yaz sabahına 20-30 milyon euroluk transfer haberi ile uyanmak bizim de hakkımız be.

sat sat sat..

Yorum

• büyük ihtimal perşembe sabahından önce transfer olmaz. kupa maçı bekleniyor bence de, zaman dar olduğundan anlaşmalar da çoktan yapılmıştır diye umut ediyorum... aksini düşünemiyorum...

Yorum

• İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  büyük ihtimal perşembe sabahından önce transfer olmaz. kupa maçı bekleniyor bence de, zaman dar olduğundan anlaşmalar da çoktan yapılmıştır diye umut ediyorum... aksini düşünemiyorum...
                  Çoktan yapılsa niye kupa maçı beklensin abicim

Sene başı parayı çarçur ettiler şimdi de iyi oyuncuyu uygun fiyata almak için oradan oraya saldırıyorlar.

Bunların yapacağı en iyi iş gitmeden Ekubanın sözleşmesini uzatmak olacaktır.
                  En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 26.01.2021, 14:12.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zlatan zlatanoğlu
                    @atavratzlatan
                    yeni yasa ile birlikte kulüpler dernek statüsünden çıkacak, yabancı yatırımcılar kulüplere ortak olabilecekmiş. uzun zamandır bekliyordum bunu, bir yaz sabahına 20-30 milyon euroluk transfer haberi ile uyanmak bizim de hakkımız be.

sat sat sat..
                    Bundesliga bunu engelledi
                    50+1 kuralini getirdi
                    Redbull Leipzig, Hoffenheim, Hannover, Hertha Berlin gibi takimlar bu statüyü bir sekilde gecsede karsi ciktilar

Yabanci yatirimci kulüpleri iflasa götürüyor cogunlukla

1860 Münih, KSC Ürdingen hatta Türkgücü Münih sirf bu yüzden iflasin esiginde
                    Yatirimcilar x bir sebebten maddi gücünü cektigi an takimlar futbolcularin maasini bile ödeyemiyor

En yakin gecmiste inter milan var, cinliler gitti oyuncular aylardir maaslarini alamadiklarindan sikayetci

Kendi yagimizda kavrulalim yoksa alt liglerde mücadele edelim
                    Yabanci yatirimciya karsiyim
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

zlatan zlatanoğlu
                      @atavratzlatan

sat sat sat..
                      Herkes City, PSG, Chelsea hayalleri kurmaya başlamış yine. Malaga'yı gören yok.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bundesliga bunu engelledi
                        50+1 kuralini getirdi
                        Redbull Leipzig, Hoffenheim, Hannover, Hertha Berlin gibi takimlar bu statüyü bir sekilde gecsede karsi ciktilar

Yabanci yatirimci kulüpleri iflasa götürüyor cogunlukla

1860 Münih, KSC Ürdingen hatta Türkgücü Münih sirf bu yüzden iflasin esiginde
                        Yatirimcilar x bir sebebten maddi gücünü cektigi an takimlar futbolcularin maasini bile ödeyemiyor

En yakin gecmiste inter milan var, cinliler gitti oyuncular aylardir maaslarini alamadiklarin sikayet ediyor

Kendi yagimizda kavrulalim yoksa alt liglerde mücadele edelim
                        Yabanci yatirimciya karsiyim
                        yatırım cekme olayı cidden sorunlu bir durum.
                        güzel noktaya değindiniz
                        adam belki 100 milyon euro yatıracak ama sonra eğer ilk 2 de olamazsa o sezon yatırımı cekecek olan klübe olacak yine.

Yorum

• Wesley zu Trabzonspor ?

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tam ts lik olay.
                            yalnız adama 1.5 milyon euro verip almış juventus

Yorum

zlatan zlatanoğlu
                              @atavratzlatan

sat sat sat..
                              doğruymuş
                              https://twitter.com/mehmetayan75/sta...93143398633472 10:44'ten itibaren.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hiç kimse sakatlanmaz ve maçların çoğunda geriye düşmez bir şekilde gol bulabilirsem 4. olabiliriz.

Bu takım geriye düştüğü kolay kolay hiçbir maçı kazanamaz.
                                İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yedeklerde ilk 11'i zorlayacak 3-4 adam olsa kesin girer. Bu haliyle sakatliklara bagli.
                                İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben gireceğini sanmıyorum. Olaki nwakaeme veya ekubandan birisi sakatlanırsa çok daha gerilerde bitiririz ligi.
                                İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 cezalı 2 sakatlık ile patates olur, yedek yok.
                                İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                girmez imkansız diyorum transfer yapılmasın hepimiz buradayız sezon sonu
                                İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kalan 20 maçın enaz 15inde nwakame ve ekuban birlikte sahada olurlarsa 4.oluruz. Ama bu sayı 15 macin altinda olursa 5_8 arası bir yerde bitiririz.
                                Ilk 3 belli zaten. 4_9 icin ise biz,antep,alanya,hatay,karagümrük,basaksehir olası adaylar.
                                Bu durum varken de iyi oyuncu bulmadan transfer yapmak cok boşuna duruyor.
                                İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Giremez çünkü yeterli rotasyon yok, hücum gücü yok. Bu adamlar makine değil, 3 günde 1 maç oynadıkça performans düşüşleri olacak. Bize 2 tane en az Ekuban-Tony ayarında sağlam hücum oyuncusu lazım.
                                Sonuç zorunlu transfer çıktı.

Mesele hoca ve yönetim bu sene ilk dört içinde olmayı arzu ediyor mu yoksa şansa mı bırakalım diyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X