İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma Mesut Özil 3 milyonS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar bizim de bir hayalimiz. Palermo günleri geldi aklıma, ben böyle bileğine hakim oyuncu görmemiştim. Sonra Sevilla iyi bir paraya almıştı kendisini ama sevillada bir türlü istenilen olmadı ve sürekli performansı aşağıya düştü. İnşallah bize gelir ve düşen performansı tekrar şahlanır.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Engin Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfobe çok güçlü, aralara iyi kaçıyor ve yıkılmıyor. Son vuruşları da çok yumuşak ve adrese teslim.
Plaza da çok hızlı. İleriye atıldı mı kimse yakalayamıyor.
PES2021 de böyleler. Keşke gerçek olsa.
Yorum
-
İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük ihtimal perşembe sabahından önce transfer olmaz. kupa maçı bekleniyor bence de, zaman dar olduğundan anlaşmalar da çoktan yapılmıştır diye umut ediyorum... aksini düşünemiyorum...
Sene başı parayı çarçur ettiler şimdi de iyi oyuncuyu uygun fiyata almak için oradan oraya saldırıyorlar.
Bunların yapacağı en iyi iş gitmeden Ekubanın sözleşmesini uzatmak olacaktır.En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 26.01.2021, 14:12.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezlatan zlatanoğlu
@atavratzlatan
yeni yasa ile birlikte kulüpler dernek statüsünden çıkacak, yabancı yatırımcılar kulüplere ortak olabilecekmiş. uzun zamandır bekliyordum bunu, bir yaz sabahına 20-30 milyon euroluk transfer haberi ile uyanmak bizim de hakkımız be.
sat sat sat..
50+1 kuralini getirdi
Redbull Leipzig, Hoffenheim, Hannover, Hertha Berlin gibi takimlar bu statüyü bir sekilde gecsede karsi ciktilar
Yabanci yatirimci kulüpleri iflasa götürüyor cogunlukla
1860 Münih, KSC Ürdingen hatta Türkgücü Münih sirf bu yüzden iflasin esiginde
Yatirimcilar x bir sebebten maddi gücünü cektigi an takimlar futbolcularin maasini bile ödeyemiyor
En yakin gecmiste inter milan var, cinliler gitti oyuncular aylardir maaslarini alamadiklarindan sikayetci
Kendi yagimizda kavrulalim yoksa alt liglerde mücadele edelim
Yabanci yatirimciya karsiyim[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezlatan zlatanoğlu
@atavratzlatan
yeni yasa ile birlikte kulüpler dernek statüsünden çıkacak, yabancı yatırımcılar kulüplere ortak olabilecekmiş. uzun zamandır bekliyordum bunu, bir yaz sabahına 20-30 milyon euroluk transfer haberi ile uyanmak bizim de hakkımız be.
sat sat sat..DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundesliga bunu engelledi
50+1 kuralini getirdi
Redbull Leipzig, Hoffenheim, Hannover, Hertha Berlin gibi takimlar bu statüyü bir sekilde gecsede karsi ciktilar
Yabanci yatirimci kulüpleri iflasa götürüyor cogunlukla
1860 Münih, KSC Ürdingen hatta Türkgücü Münih sirf bu yüzden iflasin esiginde
Yatirimcilar x bir sebebten maddi gücünü cektigi an takimlar futbolcularin maasini bile ödeyemiyor
En yakin gecmiste inter milan var, cinliler gitti oyuncular aylardir maaslarini alamadiklarin sikayet ediyor
Kendi yagimizda kavrulalim yoksa alt liglerde mücadele edelim
Yabanci yatirimciya karsiyim
güzel noktaya değindiniz
adam belki 100 milyon euro yatıracak ama sonra eğer ilk 2 de olamazsa o sezon yatırımı cekecek olan klübe olacak yine.
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yalnız adama 1.5 milyon euro verip almış juventus
Yorum
-
@atavratzlatan
sat sat sat..
https://twitter.com/mehmetayan75/sta...93143398633472 10:44'ten itibaren.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç kimse sakatlanmaz ve maçların çoğunda geriye düşmez bir şekilde gol bulabilirsem 4. olabiliriz.
Bu takım geriye düştüğü kolay kolay hiçbir maçı kazanamaz.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedeklerde ilk 11'i zorlayacak 3-4 adam olsa kesin girer. Bu haliyle sakatliklara bagli.İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gireceğini sanmıyorum. Olaki nwakaeme veya ekubandan birisi sakatlanırsa çok daha gerilerde bitiririz ligi.İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 cezalı 2 sakatlık ile patates olur, yedek yok.İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegirmez imkansız diyorum transfer yapılmasın hepimiz buradayız sezon sonuİlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalan 20 maçın enaz 15inde nwakame ve ekuban birlikte sahada olurlarsa 4.oluruz. Ama bu sayı 15 macin altinda olursa 5_8 arası bir yerde bitiririz.
Ilk 3 belli zaten. 4_9 icin ise biz,antep,alanya,hatay,karagümrük,basaksehir olası adaylar.
Bu durum varken de iyi oyuncu bulmadan transfer yapmak cok boşuna duruyor.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiremez çünkü yeterli rotasyon yok, hücum gücü yok. Bu adamlar makine değil, 3 günde 1 maç oynadıkça performans düşüşleri olacak. Bize 2 tane en az Ekuban-Tony ayarında sağlam hücum oyuncusu lazım.
Mesele hoca ve yönetim bu sene ilk dört içinde olmayı arzu ediyor mu yoksa şansa mı bırakalım diyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum