Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zinckernagel hem forvet arkası hem de kenar forvet oynayabilen bir futbolcu. Bonservis ödeme gücümüz sınırlı, hiç olmazsa böyle formda bir oyuncuyu alıp oynatabiliriz. Elbette bunun için ciddi bir menajerlik ücreti ve maaş teklifi gerekiyor. Yönetimin derdi ilk kongrede kaçmak değilse bu devre arasında hiç olmadığı kadar ciddi bir transfer çalışması yürütülmesi gerekiyor.

Nwakaeme düşük profil bir ligden geldi. Ancak formda bir oyuncu olarak geldi, sonuçları ortada. Ocak ayında bu başarının tekrarlanması lazım.

Tabi orta alan merkezdeki problem asıl öncelik orayı çözemedikten sonra diğer hamlelerin de bir anlamı olmaz.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.12.2020, 21:23.

Yorum

• 4 oyuncu diyordum 5'e çıktım. Bu işin hastalığı sakatlığı var. Bugün gördük.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haklısınız. Aslında bu sorun yeni de değil geçen sezondan bu yana bir problem. Geçen sezon bu kadar sırıtmamasının nedeni bireysel yetenekler ile sonuca gidebiliyor olmamızdı böylece rakibin gardı düşüyordu. Sörloth tek başına takımın hücum gücünün yarısıydı elde bu kadar dominant bir santrafor olması, oynanan oyun anlamında da yanıltıcıydı. Bu sezon bu anlamda elde tek Nwakaeme olduğu için rakip ikili üçlü kademe yaparak o tarafı kilitliyor, böylece Trabzonspor skor üretemez hale geliyor.
        İnşallah bunu düzeltebiliriz. Bir birimlik kalite artışının oyun kalitesinde 3-4 kat daha fazla etkili olacağını düşünüyorum. Artan kalite akıcılığı, topa sahip olmayı, daha çok pozisyon bulmayı daha az pozisyon vermeyi sağlayacak gibi.

Genel oyun anlamında ben memnunum. Bireysel olarak hoca biraz geç hamle yaptı, tahammülü fazlaydı gibi sadece. Sizce bu dönemki strateji ne olmalı? Hem transfer hem oyun anlayışı hem gönderilecekler noktasında.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• bu takıma 8 tane sıfırdan a kadro için oyuncu alması lazım.

devre arası 5 tane alırsın diğer üçünü de yaz ayı sezon sonunda alırsın.

8 adam şart.

takım leş...

becerip alırlar mı?

hayır
          "Annuit cœptis"

Yorum

• Sözleşme yüklerinden kurtulmayı nasıl başarırlar bilmiyorum ama Afobe, Baker, Campi ve Pereira ile yollar ayrılıp minimum 2 orta saha, 1 sağbek ve minimum 1 forvet acil olarak takıma kazandırılmalı.

Yorum

• Transfere başkanı karıştırmasınlar yeter. Akşam pazarından çürük ne varsa toplayıp geliyor. 2 maç kazanınca da çürükleri övmeye başlıyor. Bu akşam da giydirecekti büyük ihtimalle ama hevesi kursağında kalmıştır.

Yorum

• Transfer zamani ne zaman beyler
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• bu takımın en az 8 9 tane adam alması lazım acilen 11 e...öyle yedekde bekleyecek adam değil ama...hugo ve edgar uğurcan ve wakame harici geri kalan heryere adam kesinlikle alınmalı....

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah bunu düzeltebiliriz. Bir birimlik kalite artışının oyun kalitesinde 3-4 kat daha fazla etkili olacağını düşünüyorum. Artan kalite akıcılığı, topa sahip olmayı, daha çok pozisyon bulmayı daha az pozisyon vermeyi sağlayacak gibi.

Genel oyun anlamında ben memnunum. Bireysel olarak hoca biraz geç hamle yaptı, tahammülü fazlaydı gibi sadece. Sizce bu dönemki strateji ne olmalı? Hem transfer hem oyun anlayışı hem gönderilecekler noktasında.
                    Ağustos ayından bu yana hep birlikte yazıyoruz işte, Flavio alternatifsiz bırakıldı, Marlon alternatifsiz bırakıldı. Yıldız transferi olarak gelen futbolcumuz 6 ay idman yapmamış Djaniny, o dönem en acil ihtiyacımız stoper transferi ise transferin bitimine günler kala sonuçlandı. Bunlar yetmezmiş gibi kanat transferi Diabate sıfır verim ve kadro dışı, sSörloth yerine gelen üç santraforun hiç biri geçer not alamadı ve Baker şu haftaya kadar hayal kırıklığı...

Bu gün yazdığımız ya da yazacak olduğumuz ne varsa bu forumun Ağustos-eylül ayı mesajlarında aynı şekliyle belki onlarca arkadaş tarafından söylenmiş.

Ligin en genç takımıyız. Sadece genç değil özellikle 3-4 pozisyonda elimizdeki futbolcu topluluğu çok tecrübesiz isimlerden oluşuyor. Yani elimizdeki çoğu futbolcunun mevcut market değerini oluşturan mevcut futbolu değil, beklenen gelişimi gösterirse yakın gelecekte ulaşabileceği seviyeyi temsil ediyor. Bu potansiyel doğru bir kadro mühendisliği ile dengelenemezse, arka arkaya takımın direncini kıracak skorlar kadronun tamamı üzerinde moral ve motivasyon üzerinde yıkıcı etkiler ortaya çıkarır. Takımın şaftı daha sezonun ilk periyodunda kaydı.

Burada başkanın en büyük hatası kerameti kendisinden sanması oldu. Halbuki eldeki tecrübesiz oyuncuları parltan faktör ligimizin seviyesine göre dominant nitelikte iki hücumcu saha gerisinde korunabilen yüksek motivasyon ve takımdaşlık duygusuydu.

Olan oldu, geçen geçti. Bu noktadan sonra hatalardan ders çıkarıp Ocak'ta hala durumu kotarabilme ikanı var. Çok zor, evet, ama mümkün.
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.12.2020, 21:41.

Yorum

• 2003 yılından beri devre arasında yaptığımız transferlerden katkı sağladık.

kimisi küme düşmememizi sağladı kimisi de bizi zirveye yaklaştırdı.

bizim asıl korkmamız gereken nokta zirvedeyken yaptığımız devre arası transferler. onu beceremediğimiz için sonunu getiremiyoruz.

inanıyorum ki yine işimize yarayacak isimleri alacağız. ağaoğluna rağmen...

Yorum

• ingiltere liginden hoca da alırsın oyuncu da alırsın. alabileceğin en iyi oyuncular lig anlamında üst düzey.

ama sen sakatlık yaşamış dandik olan oyuncular alıyorsun. pasaportta ingiliz yazmış orada top oynaması önemli değil.

kaliteli olması futboldan kopmamış oyuncuları alacaksın.

senin yaptığın hata ispanyol oyuncu aldım ama dandik aldım veya sakat olanı aldım.

yapılan bu.taraftarı kandırıyorsunuz rezillik...

cahil ne der? der ki abi adam ispanyol pasaportuna sahip . yani futbolcu alıyorsun sen exchange öğrenci almıyorsun burası okul mu a...?
                        En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.12.2020, 21:53.
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• Bugün 6,5 kişiyle sahadaydık, Baker -1 Parmak -1 Serkan -1 Yusuf -1 Djaniny -0,1 11’e 4,5 adam lazım, Ekuban Ömür demeyin yedek de lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• Philip Zinckernagel
                            Marko Livaja

Yonetimde kalmak istiyorlarsa parasi ne olursa olsun bunlari alsinlar.

Skorer, devamliligi ve beyni olan oyuncular izlemek istiyorum. Alamayacaklarsa da istifa edip gitsinler, alacak olanlar gelsin.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu takıma orta saha lazım.

Bir tane ön libero, bir tane İrfan gibi hem 8 hem 10 oynayacak oyuncu lazım. Bu tarz iki oyuncu olursa daha da iyi olur. Flavio ile forma yarışı verir Parmak'ı sürekli izlemek zorunda kalmayız. Sonrasında kanat ve forvet.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• en azından sezon sonuna kadar bile
                                uğurcan
                                serkan-edgar-vitor-marlon
                                flavio-transfer-transfer
                                transfer-transfer-nwakaeme

böyle bir kadro lazım ilk 5-6 falan zorlayalım diye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X