Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ***Konu Dışı*** Burak - Bu ortaya bir şey atıp isim vermiyorum olayı antipatik oluyor haberin olsun. Hiç yazmasan daha iyi milleti meraklandırıyorsun.

***Konu İçi*** Transfer falan olmayacak sanırım. Görünen o.
    +1 Gerçekten sinir bozucu oluyor.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acaba Yesiç e de borcumuz var mı diye düşünmeden edemedim.
      Şeytan Rıdvan'ın bilmem kaç yerinden kırdığı ayağının ameliyat masraflarının Trabzonspor kulübünden tahsiline...

Yorum

• Geleceğin yıldızını buraya bırakıyorum baktıktça beni hatırlayın
        .

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğru. Şu kütük Elif Elmas ile ilgili 15 m€ haberleri yaptırıyorlar köpeklerine. Ederi 1.5m €
          Onlar 3 milyonluk top oynamayan Elif’i yağlayıp ballarken biz elimizdeki elması 15 milyona satma derdindeyiz.
          Ağasarlı_61

Yorum

• Kop gel M'Bia, yarım kalan işimiz var

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ***Konu Dışı*** Burak - Bu ortaya bir şey atıp isim vermiyorum olayı antipatik oluyor haberin olsun. Hiç yazmasan daha iyi milleti meraklandırıyorsun.

***Konu İçi*** Transfer falan olmayacak sanırım. Görünen o.
              Baba kimseye çekici görünme derdim Yok da adamı hedef göstermek istemiyorum. Durum bu. Gelirse görürüz hep beraber.
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• ya Ozan Kabak bizde olsa, CL'de oynasa falan 40 milyon euro ister herkes, GS 12 milyona satınca şaibe aranmış Çocuk net ucuza gitti. Hüseyin'in yaşına geldiğinde 2,5 yıllık a takım tecrübesi olacak Ozan'ın, bunu da göz önünde bulundurun.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yakında bir dosya daha eklenebilir. İhtimal dahilinde. İsim vermiyorum.
                  Ne dosyaymis arkadas bitmiyor

Yorum

• Bu Irak'ın 2 numarası neymiş böyle herif her topu rakipten tertemiz alıyor.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Baba kimseye çekici görünme derdim Yok da adamı hedef göstermek istemiyorum. Durum bu. Gelirse görürüz hep beraber.
                      O zaman hiç bişe yazmicaksin arkadaş burası transfer forumu ve insanlarin zaten FIFA olayından dolayi canı sıkkın varsa dicen bişe de

Yorum

• İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman hiç bişe yazmicaksin arkadaş burası transfer forumu ve insanlarin zaten FIFA olayından dolayi canı sıkkın varsa dicen bişe de
                        Senden icazet mi alıcam yazmak için?
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Trencin olayında Kap'a açıklama yaptın Transfer Yasağı geldi diye. Gerekli başvuru yapıldı diye.

Bu Transfer yasağı Klübe Güvercinle mi gönderildi haber olarak. Bir resmi haberleşme aracından fax mail birşey gelmiş olması lazım.

Ben transfer yasağı olduğunu düşünmüyorum. Yönetim taraftarı dizginlemek için bunu yapıyor. He yarınları kurtarıyor ama bence yasak felan yok.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yönetim çıkar erkek gibi söyler transfer yapmayacağız diye. Kulübün 1 lirası yokken kimse de çıkıp eleştiremez.

Yasak net. Milana geç ödeme yapıldı.

Uğraş da veriliyor. Ama kaldırmıyorlar. Kimse dile getirmedi ama ben söylim, ucu şike davasına dayanıyor.

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim çıkar erkek gibi söyler transfer yapmayacağız diye. Kulübün 1 lirası yokken kimse de çıkıp eleştiremez.

Yasak net. Milana geç ödeme yapıldı.

Uğraş da veriliyor. Ama kaldırmıyorlar. Kimse dile getirmedi ama ben söylim, ucu şike davasına dayanıyor.
                              Konuyu biraz açar mısınız ?
                              .

Yorum

• yeni zeki yavrumuz batuhan oldu. artık bu saatten sonra bu çocuk ağzıyla kuş tutsa yine de ilk hatasında yerin dibine sokulur. taraftar haklı şuana kadar ki performansı seviyesi yetersiz bu konuda hemfikiriz. bence hem kulup hem taraftar hem de oyuncu için en hayırlısı ilk fırsatta kulupten ayrılması. gelişecek daha iyi seviyelere gelecekse bile bu kulupte bu taraftar bakışıyla bu baskı altında artık çok zor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X