İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba Yesiç e de borcumuz var mı diye düşünmeden edemedim.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru. Şu kütük Elif Elmas ile ilgili 15 m€ haberleri yaptırıyorlar köpeklerine. Ederi 1.5m €Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle***Konu Dışı*** Burak - Bu ortaya bir şey atıp isim vermiyorum olayı antipatik oluyor haberin olsun. Hiç yazmasan daha iyi milleti meraklandırıyorsun.
***Konu İçi*** Transfer falan olmayacak sanırım. Görünen o.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakında bir dosya daha eklenebilir. İhtimal dahilinde. İsim vermiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba kimseye çekici görünme derdim Yok da adamı hedef göstermek istemiyorum. Durum bu. Gelirse görürüz hep beraber.
Yorum
-
İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman hiç bişe yazmicaksin arkadaş burası transfer forumu ve insanlarin zaten FIFA olayından dolayi canı sıkkın varsa dicen bişe de
Yorum
-
Trencin olayında Kap'a açıklama yaptın Transfer Yasağı geldi diye. Gerekli başvuru yapıldı diye.
Bu Transfer yasağı Klübe Güvercinle mi gönderildi haber olarak. Bir resmi haberleşme aracından fax mail birşey gelmiş olması lazım.
Ben transfer yasağı olduğunu düşünmüyorum. Yönetim taraftarı dizginlemek için bunu yapıyor. He yarınları kurtarıyor ama bence yasak felan yok.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim çıkar erkek gibi söyler transfer yapmayacağız diye. Kulübün 1 lirası yokken kimse de çıkıp eleştiremez.
Yasak net. Milana geç ödeme yapıldı.
Uğraş da veriliyor. Ama kaldırmıyorlar. Kimse dile getirmedi ama ben söylim, ucu şike davasına dayanıyor..
Yorum
-
yeni zeki yavrumuz batuhan oldu. artık bu saatten sonra bu çocuk ağzıyla kuş tutsa yine de ilk hatasında yerin dibine sokulur. taraftar haklı şuana kadar ki performansı seviyesi yetersiz bu konuda hemfikiriz. bence hem kulup hem taraftar hem de oyuncu için en hayırlısı ilk fırsatta kulupten ayrılması. gelişecek daha iyi seviyelere gelecekse bile bu kulupte bu taraftar bakışıyla bu baskı altında artık çok zor.
Yorum
Yorum