Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 - Yöneticimiz Mehmet Yiğit Alp geçen hafta Cuma günü Halil Dervişoğlu transferini bitirmek için Hollandaya gitmişti.
    2 - Sparta Rotterdam'a önce 800 bin euro + sonraki satışından %15 teklifte bulunan Mehmet Yiğit Alp teklifin reddedilmesinden sonra yönetim ile telefon görüşmesi yaptı ve Halil için 1 milyon euro + sonraki satışından %20 pay teklifini yeniledi.
    3 - Rotterdam yetkilileri Trabzonspor'un bu ısrarlı tutumu ve Halilin gerek ailesi ve gerekte kendisinin bırakın Trabzonspora gideyim demesi üzerine yumuşadılar.Rotterdam yetkilileri bize biraz zaman verin demesi üzerine Pazar günü Devreye Galatasaray ve Fatih Terimin ekibi girdi
    4 - Gs, Rotterdam yetkililerine 1.7 milyon euro teklifte bulunup 2.5 milyon euroya kadar çıkabiliriz teklifinde bulunup Rotterdam yetkililerinin kafasını karıştırdı ve Rotterdam yetkilileri ise Trabzonspora, Halili sizden başka isteyen kulüpler var diyip teklifi reddetti.
    5 - Halilin ailesi ve Halil ise İstanbul takımlarında oynamak istemiyor. Bakalım ne olacak ?
    yılmaz cebiroğlu

Yorum

• Bir ara forumda bir muhammet demir çılgınlığı vardı.Yok Trabzonsporlu yok fatih tekkeden iyi yok ligin en iyi golcüsü dünya para verip aldılar sonuç:Tam bir rezalet oyuncuydu.Bu halil de muhtemel aynı olacak zaten çulsuz bir takım olduğumuz için alamayacaz bu yönden iyi.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ne Halil mis ya bizim taraftar kadar abartan bir topluluk göremedim. Kulüp sırf Trabzonlu diye taraftar istedi diye taa kalktı hollandaya kadar gitti olmuyorsa olmuyor. Yolu açık olsun ailesine iyi prim yaptırdınız.

Yorum

• biz hep şikecilere kızdık lakin bu gs bize onlardan çok zarar vermiştir

Yorum

• Yahu gs felan hikaye,halil Trabzonsporluluk duruşu sergileyip yok kardeşim ben sadece Trabzonsporda oynarım diye tutturursa bu transfer olur oyuncu istemedikten sonra istersen 10 milyon euro teklif et.

Yorum

• Ferdi Kadıoğlu bile okadar göz önünde olmasına rağmen 1.4 m transfer oldu. Halil işini taraftar abartti en fazla 500 bin alınacak topcuyu milyon Euro'luk hale getirildi. Abartma işinin ayarını tutturamiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ferdi Kadıoğlu bile okadar göz önünde olmasına rağmen 1.4 m transfer oldu. Halil işini taraftar abartti en fazla 500 bin alınacak topcuyu milyon Euro'luk hale getirildi. Abartma işinin ayarını tutturamiyoruz.
                onlar bizim gibi mehter takımıyla çıkarma yapmamıştır muhtemelen.Bu kadar reklam olunca adamlarda haklı olarak fiyatı yukarı çekiyodur.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat cem in girip gol attığı maça kadar hep eleştirdim. Oynamak istemeyen yahut yabancılık çeken bir tavrı vardı hep. Yeteneği olan ama bunu sergileyemeyen biriydi. Eğer o maçtaki gibi mücadele ortaya koyarsa antrenmanlarda seneye sık sık şans bulur. Önümüzdeki sezonun kazancı kendisi olabilir. Ama bu demek değil ki orta sahaya adam almayalım. Ligin ne olacağı belli olmaz. Tut ki sosa sakatlandı tut ki parmak cezalı duruma düştü tut ki murat istenilen seviyeye gelmedi. Bu takımın orta sahası çöktü mü ne ileride top yapabiliyor ne de içeri gireni tutabiliyor. Bir yedek orta saha en az stoper kadar gerekli bize. Geçen sene neler olduğunu çabuk unutuyoruz. Öte yandan şu da var geçen sene değil ondan önceki sene bile bizim adam gibi bir stoperimiz yoktu. Merak etmemek elde değil. İki senede iki tane stoper bulamadık mı koca dünyada?
                  Parmak varken de oyun ustunlugu kurdugumuz mac sayisi cok azdir. Takim Onaziyi aradi onazi ile evde buyuk baski kuruyoduk

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1 - Yöneticimiz Mehmet Yiğit Alp geçen hafta Cuma günü Halil Dervişoğlu transferini bitirmek için Hollandaya gitmişti.
                    2 - Sparta Rotterdam'a önce 800 bin euro + sonraki satışından %15 teklifte bulunan Mehmet Yiğit Alp teklifin reddedilmesinden sonra yönetim ile telefon görüşmesi yaptı ve Halil için 1 milyon euro + sonraki satışından %20 pay teklifini yeniledi.
                    3 - Rotterdam yetkilileri Trabzonspor'un bu ısrarlı tutumu ve Halilin gerek ailesi ve gerekte kendisinin bırakın Trabzonspora gideyim demesi üzerine yumuşadılar.Rotterdam yetkilileri bize biraz zaman verin demesi üzerine Pazar günü Devreye Galatasaray ve Fatih Terimin ekibi girdi
                    4 - Gs, Rotterdam yetkililerine 1.7 milyon euro teklifte bulunup 2.5 milyon euroya kadar çıkabiliriz teklifinde bulunup Rotterdam yetkililerinin kafasını karıştırdı ve Rotterdam yetkilileri ise Trabzonspora, Halili sizden başka isteyen kulüpler var diyip teklifi reddetti.
                    5 - Halilin ailesi ve Halil ise İstanbul takımlarında oynamak istemiyor. Bakalım ne olacak ?
                    yılmaz cebiroğlu
                    pazarlık yapan adam gidip 1.7 veriyorum ama 2.5 milyona çıkarım der mi? bu ne saçma bir pazarlıktır.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Murat cem in girip gol attığı maça kadar hep eleştirdim. Oynamak istemeyen yahut yabancılık çeken bir tavrı vardı hep. Yeteneği olan ama bunu sergileyemeyen biriydi. Eğer o maçtaki gibi mücadele ortaya koyarsa antrenmanlarda seneye sık sık şans bulur. Önümüzdeki sezonun kazancı kendisi olabilir. Ama bu demek değil ki orta sahaya adam almayalım. Ligin ne olacağı belli olmaz. Tut ki sosa sakatlandı tut ki parmak cezalı duruma düştü tut ki murat istenilen seviyeye gelmedi. Bu takımın orta sahası çöktü mü ne ileride top yapabiliyor ne de içeri gireni tutabiliyor. Bir yedek orta saha en az stoper kadar gerekli bize. Geçen sene neler olduğunu çabuk unutuyoruz. Öte yandan şu da var geçen sene değil ondan önceki sene bile bizim adam gibi bir stoperimiz yoktu. Merak etmemek elde değil. İki senede iki tane stoper bulamadık mı koca dünyada?
                      Murat Cem yetenek ve kafa olarak lige hazır halde

Sorunu fiziksel, güçlenmesi gerekiyor ve bu yıl bunu aşacaktır.
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        pazarlık yapan adam gidip 1.7 veriyorum ama 2.5 milyona çıkarım der mi? bu ne saçma bir pazarlıktır.
                        Millet saniyor ki herkes salak bir akilli biziz.

Yorum

• Galatasaray 2.5'a kadar çıkabilir transferde. Taraflar da görüşüyor.. Hem kulüpler hem de futbolcu/menajer. Yönetim ne koparırsam kar diyor. Trabzonspor harici her takım para olacak onlar için. Ailesi sağolsun 1 milyon euro eritti bizim için pazarlığı ama olmadı.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yağızcan ERDEM

yüksek ihtimal kendisine bu sene şans verilecek,

parmak çıkışı yapabilir mi acaba

Ciddi sakatlık yaşamıştı eski yıllarda, 3 yıldır istikrarlı sayılır
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yağızcan ERDEM

yüksek ihtimal kendisine bu sene şans verilecek,

parmak çıkışı yapabilir mi acaba

Ciddi sakatlık yaşamıştı eski yıllarda, 3 yıldır istikrarlı sayılır
                              Abicim bu adamdan olmaz daha öncede yazdım çok çalışır ve şansıda yaver giderse en fazla Gokhan Alsan olur

Yorum

• Yazıcı ile ömür’ün arası mı bozuk. Dün abdüşün doğum gunuydu kutlamamıs yusf. Bugun novak’ınkini kutlamış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X