Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gazetelerin bu nefret dili hedef gösterme dili nedir arkadaş.
    Tamam Emre'yi günahım kadar sevmem, Irkçı ahlaksız bir arkadaş orası kesin. AMA elinde Fetocu olduğuna dair bir şey varsa git savcıya ver yoksa devam etmekte olan bir davada sen Hakim'misin ki hüküm veriyorsun ? ne diye manşet atıyorsun. Emre umarım bu gazeteye karşı dava açar.

Bizene bitik Arda'dan. Şu başlığı çok mu düşünmüşler acaba.
    Rakibe gaz vermek konusunda yerel medyanın kimse önüne geçemez.Bu kadar zarar ziyan başka bir yerel medya var mıdır? Bizim takıma destek vereceğine rakibe gaz vermek de taraftar olarak genel sıkıntımız.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizi batışa sürükleyen dönem bu transfer dönemi oldu,bir de bunlardan kurtulmak için ödenenler,fesih bedelleri var.

Sefa Yılmaz - bonservis 3.5 m euro
      Aykut Demir - bonservis 2.9 m euro
      İshak Doğan - bonservis 2.3 m euro
      Aytaç Kara - bonservis 2.1 m euro
      Erkan Zengin - bonservis 2.25 m euro
      Deniz Yılmaz- bonservis 1.8 m euro
      Serdar Gürler - bonservis 1.3 m euro
      Gökhan Karadeniz - bonservis 900 bin euro
      Musa Nizam - bonservis 750 bin euro
      Anıl Taşdemir - bonservis 400 bin euro
      Alper - bonservis 1 m euro
      Özer - bonservis 1.5 m Euro

Bilgi için [MENTION=24038]Emrah KabuL[/MENTION] teşekkürler,yabancılar hariç bir de.
      Hala bir kulübümüz olması mucize ya bunlar nasıl transferlermiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizi batışa sürükleyen dönem bu transfer dönemi oldu,bir de bunlardan kurtulmak için ödenenler,fesih bedelleri var.

Sefa Yılmaz - bonservis 3.5 m euro
        Aykut Demir - bonservis 2.9 m euro
        İshak Doğan - bonservis 2.3 m euro
        Aytaç Kara - bonservis 2.1 m euro
        Erkan Zengin - bonservis 2.25 m euro
        Deniz Yılmaz- bonservis 1.8 m euro
        Serdar Gürler - bonservis 1.3 m euro
        Gökhan Karadeniz - bonservis 900 bin euro
        Musa Nizam - bonservis 750 bin euro
        Anıl Taşdemir - bonservis 400 bin euro
        Alper - bonservis 1 m euro
        Özer - bonservis 1.5 m Euro

Bilgi için [MENTION=24038]Emrah KabuL[/MENTION] teşekkürler,yabancılar hariç bir de.
        Utanç verici. Yabancıların ceplerine de o dönem 2-2,5 milyon Euro koyuyorduk. İncir ağacı dikmişler ocağımıza.

Yorum

• Düşünüp mü yazıyorlar bu yazıları yoksa zihniyetleri mi böyle bilemedim
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gazetelerin bu nefret dili hedef gösterme dili nedir arkadaş.
            Tamam Emre'yi günahım kadar sevmem, Irkçı ahlaksız bir arkadaş orası kesin. AMA elinde Fetocu olduğuna dair bir şey varsa git savcıya ver yoksa devam etmekte olan bir davada sen Hakim'misin ki hüküm veriyorsun ? ne diye manşet atıyorsun. Emre umarım bu gazeteye karşı dava açar.

Bizene bitik Arda'dan. Şu başlığı çok mu düşünmüşler acaba.
            İşin kötü yanı bugün o gazeteyi okuyup gülen ve destekleyen 4-5 kişi gördüm. İnsanların bilinçaltına böyle giriyorlar, sonra bu tipler tribünde bu oyunculara küfür ediyorlar. Sonra da gelsin para cezaları, tribün kapatma cezaları.

Yorum

• İşiniz zor olabilir lakin kimse çiçek bahçesi vaad etmedi şu mevcut durumda ne yaparsanız yapın şu takıma Atiba gibi Ernst gibi ön libero bulun bu fısrat her zaman gelmez Gs kadroyu dağıttı bu fırsatı harcamak acemiliktir. Kaynağı da oyuncuyu da bulmak en önemli görev yatın Nevzat Aydın’ın kapısında gerekirse çıkarsın parayı 3 oyuncu yahu 3 oyuncu ile Şampiyon olmamak için hiç bir sebep yok olamazsan da üstüne koyarsın seneye..

Yorum

• biraz ozan kabak hakkında yzılanlara bir yorumda ben atayım ozan la hüseyini karşılaştıranlar olmuş arkadaşlar hüseyinde de bir potansiyel var ama ozan kabak ile bir tutamassınız ozan kabak denen arkadaş futbolda en büyük vitrin olan şampiyonlar liginde oynamış bu çok büyük bir kriter ve daha adam 18-19 yaşında . yani bu 12 milyon bize çok gelebilir ama baktığunda 19 yaşında gelecek vaad eden bir adam için normal bir para.

Yorum

• Arkadaşlar, net bir şekilde transfer yasağı var ve bu yasak futbolcu satarak düzelecek bir yasak değil.

Tamamen fifa nın iyi niyet gösterip kaldırabileceği bir yasak ve onu da şu ana kadar yapmadılar.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]16624[/ATTACH]

Bizim düşmana ihtiyacımız yok, yerel basın yeter.
                    Cok buyuk ceza yiyecek gerizekalilar.
                    Olmayan paralariyla bakalim ne yapacaklar.

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar, net bir şekilde transfer yasağı var ve bu yasak futbolcu satarak düzelecek bir yasak değil.

Tamamen fifa nın iyi niyet gösterip kaldırabileceği bir yasak ve onu da şu ana kadar yapmadılar.
                      Yok yok.
                      Yönetim yalan söylüyor.
                      Yiyorlar bizi.

Bazı heyecanlı arkadaşlar var, şeffaf yönetim istiyor.
                      Yönetim beyanda bulunuyor, şeffaflık için bu yetmez bize evrak göster, ya da video kaydı, tape göster kanıt isteriz demeye başlıyorlar.

Sonra da cehaletle milleti suçluyorlar.

Yönetimin beyanı esastır.
                      Eğer yasak var diyorsa yönetim yasak vardır.

Şeffaflık bunu beyan etmeleri .
                      Kocakarı gibi dedikodu üretmeleri değil.

Usta konusunda bu yönetim bunu yaptı.
                      Borç konusunda da bazen yapıyor.
                      İşi ajitasyona vardıracak kadar dedikodu ürettiler.
                      Usta üzerinden dedikodu ürettiler.

Bu şeffaflık değil.

Beyanda bulunursun biter.

Eskinin mahalle kocalarını anımsatan dedikodu hastalığına gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok yok.
                        Yönetim yalan söylüyor.
                        Yiyorlar bizi.

Bazı heyecanlı arkadaşlar var, şeffaf yönetim istiyor.
                        Yönetim beyanda bulunuyor, şeffaflık için bu yetmez bize evrak göster, ya da video kaydı, tape göster kanıt isteriz demeye başlıyorlar.

Sonra da cehaletle milleti suçluyorlar.

Yönetimin beyanı esastır.
                        Eğer yasak var diyorsa yönetim yasak vardır.

Şeffaflık bunu beyan etmeleri .
                        Kocakarı gibi dedikodu üretmeleri değil.

Usta konusunda bu yönetim bunu yaptı.
                        Borç konusunda da bazen yapıyor.
                        İşi ajitasyona vardıracak kadar dedikodu ürettiler.
                        Usta üzerinden dedikodu ürettiler.

Bu şeffaflık değil.

Beyanda bulunursun biter.

Eskinin mahalle kocalarını anımsatan dedikodu hastalığına gerek yok.
                        Ben başından beri inanmış olmama rağmen, o kadar senaryo üretiliyor diye kuşkuya düşer gibi oldum.

İşin doğrusunu öğrendim.

Net bir şekilde TRANSFER YASAĞIMIZ var.

Sebebi de Milan kulübüne zamanında yapılmayan ödeme.

Nuh diyor Peygamber demiyorlar. Hukuki olarak elleri güçlü.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]16624[/ATTACH]

Bizim düşmana ihtiyacımız yok, yerel basın yeter.
                          Dava açsınlar da görürler o zaman, her doğru her yerde söylenmez. Ayrıca adamları durduk yere hırslandırmaya ne gerek var, gelip 4-5 tane atıp gidecekler sonra bu fotoğraf medyada yayılacak herkese rezil olacağız. Düşünün gelip bizi yendiler, Robinho şov yaptı ve Başak City hesapları sosyal medyadan bu fotoğrafı paylaştı. Nasıl rezil oluruz biliyor musunuz ?

Orta sahada Batuhan, Murat ile maça çıkacağız. Şu özgüvene bak. Sabah yürek yemiş gibi.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yakında bir dosya daha eklenebilir. İhtimal dahilinde. İsim vermiyorum.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cok buyuk ceza yiyecek gerizekalilar.
                              Olmayan paralariyla bakalim ne yapacaklar.
                              Rakibi hirslandirmaktan baska bir ise yaramayan bir baslik olmus.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ***Konu Dışı*** Burak - Bu ortaya bir şey atıp isim vermiyorum olayı antipatik oluyor haberin olsun. Hiç yazmasan daha iyi milleti meraklandırıyorsun.

***Konu İçi*** Transfer falan olmayacak sanırım. Görünen o.

Yorum

Yükleniyor...
                                X