Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Tasçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    raad olun ben geliyorum, kavusmamiza az kaldi
    bi gelemedin daaa
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

adamsın

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bileğini kessen bordo mavi akar
        Ne sandılar ki
        tamamda bilader neden on yargılı davranıyorsunuz. cümle alem biliyor. yönetimin buragi satmak için cebellestigini.
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocaya bağlı her şey, takım oyununu oturtabilirse yukarılara oynarız.
          Aynen iyi bir hoca da lazım. Ünal Karaman bunu fırsata çevirmeli

Yorum

• Burada bazılarının derdi üzüm yemek değil bağcı dövmek. Tüm suç yönetimdedir. Adamı satmak için yapmadıkları yüzsüzlük, ahlaksızlık, utanmazlık kalmadı. Burağın ne suçu var arkadaş. Adam kendisini değersiz ve istenmeyen adam olarak görüyor, yıpranıyor.
            *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

Puhahaha
              Sisokkoyla beraber gel reyiz

Yorum

• Fikret vermedi tabi bizim verdiğimiz yıllık ücretleri (herkes usta değil) o da kalıyorum diye taraftarın gazını alıyor.. defolup gitsin gitmek istemeyen adam iki haftadır antrenmana çıkmıyor puştspor...

Yorum

• İlk olarak Ömrüm Can SEZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak Yılmaz'ın hesabı hacklenmiş arkadaşlar Burak beşiktaş ile anlaştı. Sadece totem ��
                  Gerçekten son dakika yeniden bir anlaşma olsa bunu diyebilecek potansiyelde bir adam Burak. Buna inananlar var ona üzülüyorum. Bir defa kanarsın bu senin sorunun olmaz ama aynı adama iki defa kanıyorsan sorun sendedir.
                  TRABZON SPOR

Yorum

• başkan resmi teklif yok dedi tamam ama futbolcun da teklifi reddettiğini söylüyor. hayrettin bu iş olacak gibi duruyor diyor. bu süreçte sen neredesin peki. resmi ya da gayri resmi ne fark eder niye olayların içinde değilsin. ayrıca ben o oturdukları masanın kahvede olduğuna da yeşil örtüsü olduğuna da a.g.m muhabbeti yaptıklarına da eminim
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      HAHAHAH hoşgeldin reis
                      hos bulduk demek istiyorum, bitsin artik bu hasret
                      İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen gelme .....
                      çok ayip =)
                      İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bi gelemedin daaa
                      Suç Hayrettin beyde... ona sorun
                      İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adamsın
                      Zeki kadar degerimiz yok...

Yorum

• Burak'ın mevzusu şu beyler, Muharrem Usta adamı getirmek için çok uğraştı, ne olursa olsun kendisi de Çin'de kazandığının yarısına geldi imza attı. Bunların üzerinden 1 sezon geçmeden yeni yönetim, maaşı yüksek oyunculara taktı gelir gelmez. Burak da psikolojik olarak moda girdi. Çünkü bu arkadaş biraz ergen gibi, çok da duygusal.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu Burak işi kötü oldu...görün bakın...geçen sene takımdaki ikiliklerin nedenlerindendi...Roda oyuna küsmüştü...
                          Trabzonspor da canla başla kalmak isteyen Burak samimi ise bu açıklamayı 1 gün,1 ay önce yapardı (ki yapıp menfaat oluşursa yutmuştur lafını zamanında)
                          Ben olsam paf falan dahi seyahate çıkarırım en ufak pürüzünde... susup parasını alacak ,abilik yapacak, 90+'da girse dahi takımı motife edecek...
                          Avrupalı özellikle Alman,İngiliz mentör kaptanlar vardı 40 lı yaşlara yakın.M.Unitedli Hughes...Alman Matthaus vardı...
                          Böyle olacaksın ki alkışlasınlar.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Şenolspor yönetimi ve başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etmelidir. Bu anlayışla bir başarı gelmez.

Yorum

• Üzüldü şenolsporlular bedavaya bjk ye verecekmişiz de takım oyunumuz gelişecekmiş komiksiniz şenolsporlular bjk nin üstünde bitireceğiz ligi yazın buraya şenolda bırakır mesleği bejekesinde 2 milyon a 20 gol atacak adam alacaklar çok zekiler ya Ağaoğlu bozdu oyunlarını tebrikler başkan
                              DOZER CEMİL

Yorum

• Hatta bakın görün 2-3 gün içinde istifa edecek hayrettin h.

Yorum

Yükleniyor...
                                X