Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FIFA menajeri Mithat Halis, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuk olarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Burak Yılmaz ile ilgili, "Burak Yılmaz Trabzonspor'da kalacak. Beşiktaş Burak'ı isteseydi, 5 milyon Euro verir alırdı. Kimse vermedi. Trabzonspor'un da ona ihtiyacı var. Belki Arabistan kulüplerinden biri alır gider. Onu bilemem."

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gs macini atlatalım iyilesir
      Gs maçında da mı yok şimdi

(UEFA)

Yorum

• Fiko şimdi bağlandı Trt Spor'a.
        Burak Yılmaz konusunu net şekilde yalanladı.
        Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• fiko burak konusunu kapattı ama şunu da diyor..
          "Trabzonspor, Burak'ı göndermek istiyormuş falan... Biz bu süreçlerin içinde değiliz."
          belki de başka bir takıma yolcu olabilir kadroya da alınmadı..(sakat oldğunu düşünmüyorum.)
          egerki 5m€ altına giderse zeki konusunda olduğu gibi feryat figan ederim
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bu Sosanın bi yerlerini bizim ergen taraftar kaldırdı kimse kusura bakmasın. Bu kadar naz, bonuslarla 4-5 m euro yıllık ücret sıfır skora etki. Bırakın Allah aşkına ya ilk satılacak oyuncu. Estudiantes istiyorsa orası olsun. Versinler sembolik bir bonservis ücreti gönderelim..
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Abdülkadir Parmak > Sosa

Yorum

• Burak Yılmazı sevmem, oyun stilini beğenmem ama gelişimine saygı duyarım..

Sağlıklı olsa aldığı para da helâli hoş olsun derim 3 5 milyon için de satmasınlar derim.

Ama defalarca bu adam geçen sene 10 maç kaçırdı bu sene daha fazla kaçırır diye yazdım.

Geçen hafta zorlama oynamasa bu hafta ile beraber 3 maçı kaçırmış olacaktı.

Sadece bu sene olarak düşünmemek lazım bunun bir de gelecek yılı var

Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum yeteneksiz Kucka Olcay ve sakat Burak'ın maliyetini karşılayacak durumda değil.

Sosayı da karşılayamaz ama onu bunlardan hem yetenek olarak hem de sağlıklı olması açısından ayrı tutuyorum.

Dolayısıyla uzatmaya gerek yok..Burak için ciddi manada teklif varsa kesinlikle değerlendirilmelidir..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak Yılmazı sevmem, oyun stilini beğenmem ama gelişimine saygı duyarım..

Sağlıklı olsa aldığı para da helâli hoş olsun derim 3 5 milyon için de satmasınlar derim.

Ama defalarca bu adam geçen sene 10 maç kaçırdı bu sene daha fazla kaçırır diye yazdım.

Geçen hafta zorlama oynamasa bu hafta ile beraber 3 maçı kaçırmış olacaktı.

Sadece bu sene olarak düşünmemek lazım bunun bir de gelecek yılı var

Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum yeteneksiz Kucka Olcay ve sakat Burak'ın maliyetini karşılayacak durumda değil.

Sosayı da karşılayamaz ama onu bunlardan hem yetenek olarak hem de sağlıklı olması açısından ayrı tutuyorum.

Dolayısıyla uzatmaya gerek yok..Burak için ciddi manada teklif varsa kesinlikle değerlendirilmelidir..
                  + 61

Yorum

• Burak sakat falan değil yalan dolan..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burak izinli dediler haberde sakatlık nerden çıktı. Takip etmiyonuz herhalde.
                      Beşiktaş Burak için 3 liradan fazla vermez o yüzden boşuna değerlendirilmeli falan demeye gerek yok. Şu an bizim için paha biçilemez Burak. 10 versinler alsınlar.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 18:16.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak sakat falan değil yalan dolan..
                        Katılıyorum isterse maç kaçırmaz

Yorum

• Bu sabah yazdım.okunmamış.Burakla renkli takım ilgileniyor gomisin yerine bedelsiz transfer arıyorlar

Yorum

• İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sabah yazdım.okunmamış.Burakla renkli takım ilgileniyor gomisin yerine bedelsiz transfer arıyorlar
                            O is zor üstad.
                            Mithat Halis daha yarim saat önce açıklama yapti, Burak'i almak isteyen 5 milyon euro verir diye.

Belki Araplar alir, onu bilemem diye de ekledi.

Haa Gs bu parayi verir, alir dersin ama bu da bana göre imkansız.
                            Burak kankasi Arda'nin yaninda yer aldı ve Terim ile şuan baya bozuk arası.

Çok ciddiye alınmadı ama bu geceye kadar Araplardan bir takima giderse Burak, kimse şaşırmasın.

Yoksa kalir bizde.
                            Türkiye içi bir takima gitmesi su asamada imkansız.

Yorum

• Burak sakat veya değil yıllık 3.550 milyon Euro alan adam sahada olacak ben onu bunu bilmem..

Yorum

• Burak illa gidecekse direkt Kasımpaşa'nın forvetine çökülmeli.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Yükleniyor...
                                X