Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar farkinda degil misiniz? Muhtemelen sezonun en az 10 maci kaciracak bir burak var, 10 mac kazandiginda yaklasik 26 milyon para eder, burak da bu yil yaklasik bu kadar alacak, kendi parasını cikarmak denen tabir burak icin gecerli oluyor mu emin degilim, ben her hafta acaba bu hafta oynayacak mi diye beklemekten sıkıldım, bedava bile gonderilse neden demem, hayirlisi olsun.
    "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Iyi bir stoper ve önlibero ile yarisin icinde olmamak icin bir neden yok.
      Malumunuz hiç bir zaman o son oyuncuyu alamadık.
      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk devredeki iyi fikstürümüzü değerlendirmemiz lazım. Tek yapacağımız şey, sivas maçının ilk devresindeki oyunu geliştirmek. O oyunu belki 60-70 dakikaya çıkarmak zor ama en azından skoru bulduktan sonra yapacaklarımızla ilgili çalışmamız gerektiği aşikar.

Yorum

• -----------Yusuf---Sosa
          antony(olcay)---Abdulkadir---Amiri
          ---------- Hugo

Bu diziliş çok mu yumuşak kalır.
          En son aksamvakti tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 20:38.
          Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak Sefa Toyer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yıllar önce de Burak'ı 5 milyona satmıştık. Kendi boşluğunu yine 5 sene sonra kendisiyle doldurabildik. Siz bunların Burak'ı satıp yerine +20 gol atacak golcü alabileceğine inanıyor musunuz?
            deneriz en azından her sene yaptığımız şey. çok bişey kaybetmeyiz. olmazsa burakı 40 yaşında tekrar transfer ederiz

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              -----------Yusuf---Sosa
              ---------- Hugo

Yusuf orada oynamaz ve bu orta saha kevgir olur

Yorum

• Doumbia sakatlik olmazsa biraz havasini yakalasin gaza gelsin buraktan daha fazla gol-asist yapar.
                Bu sene hedefimiz sampiyonluk mu degil. Mali durum malum. Sosa, kucka v.s gibi yuksek maliyetli isimleri elden cikartmadigimiza insallah pisman olmayiz.

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -----------Yusuf---Sosa
                  ---------- Hugo

sadece yumuşak kalmaz nitelik olarak da çok başarılı olacağını düşünmüyorum
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ben orta saha dizilimini söyle yapardim

-----------sosa---------amiri--------

----------------abdülkadir------------

Olcay---------------------------anthony

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doumbia sakatlik olmazsa biraz havasini yakalasin gaza gelsin buraktan daha fazla gol-asist yapar.
                      Bu sene hedefimiz sampiyonluk mu degil. Mali durum malum. Sosa, kucka v.s gibi yuksek maliyetli isimleri elden cikartmadigimiza insallah pisman olmayiz.
                      aslında biraz genç olsa bu kadroda cardozo deli iş yapardı sanki
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar farkinda degil misiniz? Muhtemelen sezonun en az 10 maci kaciracak bir burak var, 10 mac kazandiginda yaklasik 26 milyon para eder, burak da bu yil yaklasik bu kadar alacak, kendi parasını cikarmak denen tabir burak icin gecerli oluyor mu emin degilim, ben her hafta acaba bu hafta oynayacak mi diye beklemekten sıkıldım, bedava bile gonderilse neden demem, hayirlisi olsun.
                        İş zaten oraya gidiyor ..Ne yapayım ben 15 maç kaçıracak golcüyü..

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yusuf orada oynamaz ve bu orta saha kevgir olur
                          Bu çocuklar kanatta da ziyan oluyor. hele abdulkadir gibi bir yeteneği rakip takımın ceza sahası önlerinde görmek yerine sag bekte, sol açık kovalarken görünce dram içerikli film izliyormuş gibi hissediyorum.
                          Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doumbia sakatlik olmazsa biraz havasini yakalasin gaza gelsin buraktan daha fazla gol-asist yapar.
                            Doumbia tükenmişlik sendromuna yakalanmış.
                            Gecen sezon Lizbon 1 ay kadar ozel kliniğe yatirip, tedavi ettirmeye uğraşmış ama sonuç alamamış.
                            En son böyle hastalığa yakalanan, bir dönem sikecilerde kalecilik de yapmış Enke vardi, trenin altina atlayip intihar mi ne etmişti.
                            Aman diyeyim uzak dursun.

Bursa transferinden bu yüzden vazgecti diyor yerel basını.

Ben bizim Esteban'da da böyle bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Adam bize geldiğinden beri kafadan sıkıntılı. Bir de sözleşme uzattik bu tosuncukla..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 20:57.
                            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Doumbia gelirse en az 25 gol atar, bir o kadar da asist yapar.

Yorum

• Papy'nin olumsuz sonuçlanması ihtimali üzerine 2 oyuncu ile de görüşülüyor. Daha önce de yazmıştım. Doumbia veto yedi yönetimden. Talep ettiği 1.5 milyon euroydu.
                                En son Burak tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 21:05.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Yükleniyor...
                                X