Arkadaslar farkinda degil misiniz? Muhtemelen sezonun en az 10 maci kaciracak bir burak var, 10 mac kazandiginda yaklasik 26 milyon para eder, burak da bu yil yaklasik bu kadar alacak, kendi parasını cikarmak denen tabir burak icin gecerli oluyor mu emin degilim, ben her hafta acaba bu hafta oynayacak mi diye beklemekten sıkıldım, bedava bile gonderilse neden demem, hayirlisi olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi bir stoper ve önlibero ile yarisin icinde olmamak icin bir neden yok.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk devredeki iyi fikstürümüzü değerlendirmemiz lazım. Tek yapacağımız şey, sivas maçının ilk devresindeki oyunu geliştirmek. O oyunu belki 60-70 dakikaya çıkarmak zor ama en azından skoru bulduktan sonra yapacaklarımızla ilgili çalışmamız gerektiği aşikar.
Yorum
-
-----------Yusuf---Sosa
antony(olcay)---Abdulkadir---Amiri
---------- Hugo
Bu diziliş çok mu yumuşak kalır.En son aksamvakti tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 20:38.Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Yorum
-
İlk olarak Sefa Toyer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllar önce de Burak'ı 5 milyona satmıştık. Kendi boşluğunu yine 5 sene sonra kendisiyle doldurabildik. Siz bunların Burak'ı satıp yerine +20 gol atacak golcü alabileceğine inanıyor musunuz?
Yorum
-
İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------Yusuf---Sosa
---------- Hugo
Bu diziliş çok mu yumuşak kalır.
Yorum
-
Doumbia sakatlik olmazsa biraz havasini yakalasin gaza gelsin buraktan daha fazla gol-asist yapar.
Bu sene hedefimiz sampiyonluk mu degil. Mali durum malum. Sosa, kucka v.s gibi yuksek maliyetli isimleri elden cikartmadigimiza insallah pisman olmayiz.
Yorum
-
İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------Yusuf---Sosa
---------- Hugo
Bu diziliş çok mu yumuşak kalır.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoumbia sakatlik olmazsa biraz havasini yakalasin gaza gelsin buraktan daha fazla gol-asist yapar.
Bu sene hedefimiz sampiyonluk mu degil. Mali durum malum. Sosa, kucka v.s gibi yuksek maliyetli isimleri elden cikartmadigimiza insallah pisman olmayiz.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar farkinda degil misiniz? Muhtemelen sezonun en az 10 maci kaciracak bir burak var, 10 mac kazandiginda yaklasik 26 milyon para eder, burak da bu yil yaklasik bu kadar alacak, kendi parasını cikarmak denen tabir burak icin gecerli oluyor mu emin degilim, ben her hafta acaba bu hafta oynayacak mi diye beklemekten sıkıldım, bedava bile gonderilse neden demem, hayirlisi olsun.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf orada oynamaz ve bu orta saha kevgir olurÇekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoumbia sakatlik olmazsa biraz havasini yakalasin gaza gelsin buraktan daha fazla gol-asist yapar.
Bu sene hedefimiz sampiyonluk mu degil. Mali durum malum. Sosa, kucka v.s gibi yuksek maliyetli isimleri elden cikartmadigimiza insallah pisman olmayiz.
Gecen sezon Lizbon 1 ay kadar ozel kliniğe yatirip, tedavi ettirmeye uğraşmış ama sonuç alamamış.
En son böyle hastalığa yakalanan, bir dönem sikecilerde kalecilik de yapmış Enke vardi, trenin altina atlayip intihar mi ne etmişti.
Aman diyeyim uzak dursun.
Bursa transferinden bu yüzden vazgecti diyor yerel basını.
Ben bizim Esteban'da da böyle bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Adam bize geldiğinden beri kafadan sıkıntılı. Bir de sözleşme uzattik bu tosuncukla..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 20:57.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Papy'nin olumsuz sonuçlanması ihtimali üzerine 2 oyuncu ile de görüşülüyor. Daha önce de yazmıştım. Doumbia veto yedi yönetimden. Talep ettiği 1.5 milyon euroydu.En son Burak tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 21:05.
Yorum
Yorum