İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikecile gene 4 ayak üstüne düştü guillano 10.5 milyon josep 12 milyon eder 22.5 milyon euro bu paraya sıfırdan kadro kurarsın#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbi piyango. Düşünsenize Sosa+Kucka'dan 15 m euro kazandık, tam bir kurtuluş reçetesi olurdu..
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazmayacaktım ama ,
1) Burak , BJK masal .. geçiniz
2) Burak , Arabistan işi masal
Şöyle ki , kim Burak’a 7 milyon verir
Kafayı yedi bu medya ... YALANNNNNNN
Arkadaşlar illa her habere inanmayın
Bu arada yok öyle 11 milyon teklif vs
Meraklısı için yazayım.
3)Yusuf’a gelen en yüksek teklif - RESMİ DEĞİL - 7 milyon
4) Akbaş gitti daha zor kalması takımda çok zor
500.000 Euro gibi bir rakam veya 600
5) stoper alınacak
6) orta sahaya bedava birini bulurlarsa ki varmış 2-3 oyuncu
Alacaklar
7) son hafta çok hareketli geçer
8) bir yabancı oyuncu satılabilir ihtimal var
Ve bu sosa değilllllllllllll
Sosa ve Burak çok zor takımdan giderler
Çok enterasan çok acayip işler olmazsa
Sosa BJK yalannnnnnnnnnnnnnnnnnn
Not : Ünal hoca çok tutuyor sosayı ki bence de doğru yapıyor
Gerçi Sivas maçında da kimse beğenmedi)))(
İyi bayramlar
Gelecek stoper ins. Papy olur sanırım oyuncu ile anlaşılmış kulüp satmak biz kiralamak ve parayı uzun sürede ödemek istiyoruz... nwakeme transferi gibi...
Orta sahada yacob ismi geçiyordu bedelsiz Türkiye haklarını bulunduran isim açıklama da yaptı Hayrettin veto etmiş sakat diye sonra sakatlık raporuyla 800 bine oyuncu tmm demiş ama kulüp zeki sonrası onlibero almayacak demiş...
Burak bizden aldığını kimseden alamaz
Sosa zaten cin yada Arap adasına gitmez kaldı ki bu sene en kritik adamımız olacak gibi Ünal hoca çok tutuyor...
Mevcut durumda Ibanez esteban dan kurtulmak lazım yaklaşık 2 milyon Euro alıyor bu ikisi dış basında Martinez diye bir forvet adı geçiyor bizle 3 4 gündür...
Yorum
-
Dis basında adi gecen forvet Ekvadorlu ve Meksika uyruklu Fidel Martinez.
Bonservisi elinde.
28 yaşında.
Ama ayni Nwakaeme gibi asil mevkii sol kanat bu adaminda.
Yan mevkii forvet ve 10 numara.
Rodallega'nin gitme durumuna göre, belki yedekte tutuluyordur gibime geldi benim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBas dinazoru yonetime aldigi yok.
Bas dinazor ahmet agaoglunu kendi yonetimine basin sozcusu olarak aldi.
Yorum
-
Burak sakatlığından dolayi Ankaragücü maçı kadrosuna alınmamış diyor HamsiDaily twitter hesabi.
Ee dün bu adam antremana çıkmadi mi ?
Burak Yilmaz mevzusunda var birşeyler.
Çıkar kokusu yakinda.
Usta zamani Bjk'a satildi filan laflari da vardi, merakla bekliyorum bu işin sonucunu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
Trabzonspor'un Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, transferi hakkında flaş itiraflarda bulundu.
''BOCA VE RIVER PLATE'I REDDETTİM''
Arjantin'in Radio Provincia radyosuna açıklamalarda bulunan Sosa, ''Arjantin'den Boca ve River Plate'den gelen transfer tekliflerini reddettim. Çünkü her zaman için Arjantin'e dönersem, eski kulübüm Estudiantes'e gideceğimi söylüyordum. Benim için hiçbir şey değişmedi.'' sözlerini kullandı.
''BAZEN TÜRKİYE'YE DÖNEREK İYİ Mİ ETTİM DİYORUM''
Trabzonspor ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten Arjantinli futbolcu, ''Estudiantes formasını tekrar giymek istiyorum. Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Milan'dan bonservisimi alıp, yüklü bir yatırım yaptılar bana. Ancak eğer başkanın da dediği gibi, Aralık ayında 4-5 önemli maddeli kontratımi ödemek istemezlerse, o zaman işler değişir. Bazen Türkiye'ye dönerek iyi mi ettim, yoksa ülkeme mi dönmeliydim diye merak ediyorum. Bu konu hakkında içimde kendimle savaş veriyorum. Milan için Türkiye'den ayrılırken ülkenin durumu nedeniyle endişeliydim. Ailemi düşünmek zorundaydım. Ancak şimdi farklı. Türkiye hakkında hiç kötü konuşamam.'' dedi.
2020 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Süper Lig'de 25 maça çıkmıştı ancak gol atamamıştı.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 16:53.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak sakatlığından dolayi Ankaragücü maçı kadrosuna alınmamış diyor HamsiDaily twitter hesabi.
Çıkar kokusu yakinda.
Usta zamani Bjk'a satildi filan laflari da vardi, merakla bekliyorum bu işin sonucunu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak sakatlığından dolayi Ankaragücü maçı kadrosuna alınmamış diyor HamsiDaily twitter hesabi.
Çıkar kokusu yakinda.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum