Sırf transfer yapmakla takım olunmuyor. Twitter'dan şov yapıyorlardi yok baklava transfer yok şekerpare. Birbirinden alakasız 11 topcuyu sahaya koymuslar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/10serlok/status/1163486181956476929
Kanga bize haber yollamış doğru mu bilemem. Ama alamayacakmışız.
Yorum
-
şuana kadar izlediğim en kötü takım üst üste 2 pas yapamadılar. 2. ligde bile zorlanırlardı bu nasıl bir takım çözemedim.
hakemlik durum yok diyorsunuz eyvallah ama belki adamlar çanakkale geçilmez uygulayacaktı sen daha maçın başında adamın tüm ümidini bitiriyorsun.
sonrasında zaten çorap söküğü gibi geldi herşey. taraftarınında gazıyla devamı geldi diğer penaltılar yanlış değil doğru ama ona lafım yok.
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazişehir leş gibi takım şu anda. Bunlar bizim maça kadar bile birbirlerine alışamaz. Hakemlik ya da fenerlik bi durum yok.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabanci kontenjani dolu,maas butcesi soru isareti?
Ortasaha yerli olabilir mi?
Mesela topal?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 saat rötar yapmış uçak. Tahmini iniş 23:28 olarak güncellenmiş. Siz de uçuşu THY’nin sitesinden uçuş durumu sekmesinden takip edebilirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 saat rötar yapmış uçak. Tahmini iniş 23:28 olarak güncellenmiş. Siz de uçuşu THY’nin sitesinden uçuş durumu sekmesinden takip edebilirsiniz.
Yorum
-
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeri kaldım olaydan 1 saat gözlerim almış koltukta.Gelen kendisi mi Sturridgenin.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeri kaldım olaydan 1 saat gözlerim almış koltukta.Gelen kendisi mi Sturridgenin.Ola Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeri kaldım olaydan 1 saat gözlerim almış koltukta.Gelen kendisi mi Sturridgenin.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine aile boyu geliyorlar ama bu kez oğlan da var yanlarındaoğlanıda getiriyoz
Yorum
Yorum