Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hedef Uefa kupası olmalı. Çok ciddiyim
    Final oynamak bile ciddi prestij kazandırdığı gibi futbolcularımızın değeri üçe katlar.

Maddi getirisini saymıyorum bile.
    TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle olmalı zaten.
      Uefa kupası derken. O kupayı müzeye götürmeyi kastediyorum.
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Baris bosuna gözünü kirpmamis bugün

Yorum

• Bence imzaya geliyor daha ne görüşecekler ne kalmış olabilir konuşulmayan? Hayırlısı olsun diyelim

Yorum

• bundan sonra bu transferin tek dönebileceği yer sağlık kontrolü. bir sakatligi filan yoksa tamamdır bu is bence.
            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cevap geldi. Değilmiş
              Bir şey mi kaçırdık. Neyin cevabı “ değilmiş”

Yorum

• Paredes vari bir Latin yok mu?

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Screenshot_20190819_195314.jpg
                  Buymuş nette buldum

Yorum

• Ben sevdiğim hanımla bu kadar görüşmedim ya.
                    Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Kanga bize haber yollamış doğru mu bilemem. Ama alamayacakmışız.
                      #

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben sevdiğim hanımla bu kadar görüşmedim ya.
                        Aman hocam dur zaten ortalık karışık

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          neden oyunculara farkli yerlerde oynatma sevdasi var bizde...

sturridge forvet...kanat degil...eskisi gibi kosmaz...zaten abdu ömür orda is yapmaz...

kanga sturridge

gelirse...ilk 2 garanti
                          sörlot ve sturridge birlikte sahada olacaksa biri kanat forvet tarzında oynamak zorunda. sturridge olmaz sörlot olur bilemem artık. biri açılacak kenara doğru. çift forvet oynatalım desen ne ona uygun kanat adamlarımız var ne de göbekte açık kapatan dinamik orta sahamız.
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://twitter.com/10serlok/status/1163486181956476929

Kanga bize haber yollamış doğru mu bilemem. Ama alamayacakmışız.
                            Ya kirala andusiç'i, al...

Yorum

• Şörlot en ucta oynar adam santrafor, bulmusuz boyle birini niye kanatlara atalim ?

Sturridge biraz arkada oynar, Ömür zaman zaman 10 a kayar Stu sag tarafta kanat forvet oynar, zaten yan mevkisi oralar, en ileri ucta oynayan birisi degildi diye biliyorum arkalarda gezgin rolde oynuyordu. Yanlis hatirlamiyorsam Gerard'in kayip sampiyonlugu kacirdiklari sezon Suarez ile yan yana oynuyordu. Suarez son adamdi. Duragan birisi degil, gelip burada yururse bilemem. Oyle oynarsa zaten yandik.

Gecen sezon pek takip edemedim, izledigim bir macta oyuna son dakikalarda girip sol ayagiyla muthis bir gol atmisti, Chelsea maci olmasi lazim.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sturridge İstanbula annesinin Trabzona gitmesini Takimin İstanbul da oluşuna bağlıyorum ben.Herhalde imzayı atıp direk takıma katılacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

Yükleniyor...
                                X