Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal hoca liverpoolu'un şampiyonluk kaçırdığı suarez'li sezonu bir izlesin, çok güzel fikir verir.

Çift forvet 4 3 3 baklava orta saha herşeyi oynamışlardı. Aynı bizim gibi yetenekli oyuncuları bir arada oynatmak için taktik esneklik sağladı brendan rodgers, coutinho, sterling falan vardı. Gerard'ı da savunma önüne çekmişti sosa gibi.

Yorum

• forvet arkası eksikliği en önemli 2 sorunumuzdan biriydi 10 numaradan ziyade gezici tehdit olan defansı kendine çeken ve şut özelliği olan biri gerekliydi bu stu ile karşılanır inşallah bir an önce uyum sağlayıp hemen 11e girer. kondisyon olarak biraz sıkıntılı olur 1-2 hafta ama kendisi özel antrenör ile çalışıyor belki oradan yana şanslı oluruz.

diğer sorun da defansif ortasaha dua edelim de obi performansını yukarıya çeksin açıkçası bir transfer daha istemiyorum oraya öteki türlü obi gereksiz bir transfer olur. onun alışmasına ve gerçek performansını yansıtmasını bekleyeceğiz.

stoper bölgesi de sorunlu ama orayı ivanildo ve husseini ikili çözer çok sorun olursa devre arasında tecrübeli biri alınır.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sturridge İstanbula annesinin Trabzona gitmesini Takimin İstanbul da oluşuna bağlıyorum ben.Herhalde imzayı atıp direk takıma katılacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bu iside mantikli bir sekilde cözdügümüze göre uyuyabiliriz. Cok mqntikli

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sturridge İstanbula annesinin Trabzona gitmesini Takimin İstanbul da oluşuna bağlıyorum ben.Herhalde imzayı atıp direk takıma katılacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          anasını biz danasını fener mi aldı diyorsun )

Yorum

• İmzayı atsın yeter ki Ünal hoca ona yer bulur. Ben, Sörloth'un arkasında serbest oynar diyorum. Maçına ve skora göre en uç ve kanatlara da kaydırılabilir.

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://twitter.com/10serlok/status/1163486181956476929

Kanga bize haber yollamış doğru mu bilemem. Ama alamayacakmışız.
              Orta Saha gelecek ama yerli mi yabanci mi bilmiyorum,
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayirli olsun abi, transferle ilgilenen yöneticilerin gayet keyfi yerinde, is bitti diyorlar, orta saha icinde bizim kara oglan icinde.
                Yabanci kontenjani dolu,maas butcesi soru isareti?
                Ortasaha yerli olabilir mi?
                Mesela topal?

Yorum

• Emre Belezoglu beles penaltı aldı
                  En son B61 tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 20:05.
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Sturridge aradigimiz adamdi ucurur bizi helal olsun

Yorum

• Çok kolay verdi hakem vara da gitmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu penaltıdan sonra Cemil Usta adının kaldırılmasını isterdim bu ligden

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İmzayı atsın yeter ki Ünal hoca ona yer bulur. Ben, Sörloth'un arkasında serbest oynar diyorum. Maçına ve skora göre en uç ve kanatlara da kaydırılabilir.
                          Çok büyük ihtimal böyle olacak. Çift forvet gibi oynarlar, arkasında yanında.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şampiyonluk hayali kuranlar FB’nin penaltısına baksın. Var’a bile çağırılmadı..
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Eğer bu adam gelirse ünal hoca mikeli çapa önüne de çift sekiz olarak ömür ve sosa yı da koyabilir. Nolur bilmiyorum gerçi.
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Sturridge sansasyonel bir transfer... Yaptıkları ortada ama aklı hala yapamadiklarinda ise çok katkı sağlar
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Yükleniyor...
                                X