Ünal Karaman’ın değişiklikleri gerçekten facia. Zamanında nwakaemeye takmıştı şimdi dönis e. Aynı Şenol Güneş gibi sadece izliyor. Gerçekten sinir bozucu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Neyse Allahtan Campi abartıldığı gibi kötü değil.
Yusuf Sarı ise abartıldığı kadar iyi değil sağ kanatta Abdülkadirin yerini doldurabilmesi için pas yapmayı öğrenmesi lazım.
Obi güzel pas yapıyor güven veriyor ama defansif olarak çok gamsız. Adam defansif müdahele benim işim değil der gibi koşuyor. Gol yediğimiz pozisyon Mikelin şanssızlığı idi. Alışacaktır diyelim. Ama defans yapmazsa Parmaktan forma falan alamaz.
Yalnız takımın kondüsyonu çok kötü. Yoğun maç temposunu kaldıramayız bu şekilde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse Allahtan Campi abartıldığı gibi kötü değil.
Yusuf Sarı ise abartıldığı kadar iyi değil sağ kanatta Abdülkadirin yerini doldurabilmesi için pas yapmayı öğrenmesi lazım.
Obi güzel pas yapıyor güven veriyor ama defansif olarak çok gamsız. Adam defansif müdahele benim işim değil der gibi koşuyor. Gol yediğimiz pozisyon Mikelin şanssızlığı idi. Alışacaktır diyelim. Ama defans yapmazsa Parmaktan forma falan alamaz.
Yalnız takımın kondüsyonu çok kötü. Yoğun maç temposunu kaldıramayız bu şekilde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun ortasahada . Hem savunmanın orta alan bağlantısında hem de forvet hattının orta alan bağlantısında problem var.
Orta alanda yerleşim problemimiz de devam ediyor. Dikine toplarla orta sahamız geçiliyor...
Transfer şart .
Campi ve Fernandes çok iyi top oynadı. Stoper sorununu geride bırakmış olmamız bu puan kaybının tesellisi.
Bizim Campi , gs'nin Marcao'sundan beş kat iyi stoper.
Fernandes için ise söyleyecek bir şey yok ; 3 , 4 neyse verin bonservisini alın.
Yorum
-
takım çok yorgun ve sanki kondüsyon yönü zayıf ya çok çalışmaktan güçsüzler ya da calısamamaktan. orta sahaya bas parayı getir kangayı sturidge kalsın.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
10 numara şart, hoca da mantığını yitirmicek ama. Stoperler tamam. Şu maçtan sonra AEK'yı elemek daha önemli. Bu 1 puanı unutturur. Ama zaten yorgun olan Tony ne yapacak soru işareti. Toparlar umarım.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.08.2019, 23:53.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu izlandalı hala boşta mı o cigersiz birisi onu bari alalım bu obiden umut yok gibi. parmak da yumuşak kalıyor.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Campi beklediğimiz gibi kötü değilmiş ivanildo da iyi başladı sayılır ancak yediğimiz golden hemen önce uğurcanın yakından çıkardığı topta ivanildo bariz adamını kaçırdı. Daha dikkatli olmalı. Obi geçen maça göre daha iyiydi ancak ağır olduğu için sosa ile birlikte sorun oluyor o bölge.
Sörlotha ne desek bilemedim adam çok iyi yanında bir sturiç görmek isterdim
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum