Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    433 bile yayınlamış bakkalda dans edenleri ama çok kötüler be.
    az önce izledim önünü alamıyoruz her sn yeni bir video düşüyor

Bana hala mantıklı gelmiyor nedense, inanamıyorum. Bekliyoruz bakalım.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      müdür şu genç fetişinden vazgeç artık saydığın adamlara süper ligde top göstermezler bak bjk ye bak gs ye sahaya gömdüler sen hala kerem diyorsun behlül diyorsun.
      Evet bjk ve gsyi gömdüler çünkü içi geçmiş yabancılarla oynuyorlar...Futbolcunun potansiyeli varsa oynar.Yıllarca yıldız,tecrübeli diye diye paramparça olduk. Ne zaman kendi yetenekli gençlerimize yöneldik yukarı doğru ivme kazandık.Gerçekleri sizde görseniz keşke.
      Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet bjk ve gsyi gömdüler çünkü içi geçmiş yabancılarla oynuyorlar...Futbolcunun potansiyeli varsa oynar.Yıllarca yıldız,tecrübeli diye diye paramparça olduk. Ne zaman kendi yetenekli gençlerimize yöneldik yukarı doğru ivme kazandık.Gerçekleri sizde görseniz keşke.
        Güzeldi, içi geçmiş topçudan ziyade kaliteli gençler her zaman ön planda olmalı. Eski günleri tekrar Yusufla Abdüşle Uğurcanla hatırladık. Yoksa tarihe gömülmeye doğru ilerliyorduk.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Twitter’da küçük bir çocuğun Sturridge dansı yaptığı video var.

433’e yolladım, yayımlarsa Sturridge hayırlı olsun.

Yorum

• kesinlikle yusufun yerine bir adam + forvet şart şampiyonluk iddası için.

forvet neden şart evet shorlot etkili ve iyi ama 3 kulvarda tek forvetle olmaz. gerektiğinde yerine oynayacak yada çift forvete döndüğünde etkili olacak biri lazım.rekabet iyidir.

yusufun yerine şutları etkili bir adam şart!
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kesinlikle yusufun yerine bir adam + forvet şart şampiyonluk iddası için.

forvet neden şart evet shorlot etkili ve iyi ama 3 kulvarda tek forvetle olmaz. gerektiğinde yerine oynayacak yada çift forvete döndüğünde etkili olacak biri lazım.rekabet iyidir.

yusufun yerine şutları etkili bir adam şart!
              İyi bir 10 numara alıp (şutu olan, kurnaz, tekniği yüksek) Ekuban'ı Sörloth'un yedeği yapabiliriz eğer şartlar 2 transfere el vermiyorsa ama Yazıcı'nın yerine oyuncu şart görünüyor.

Yorum

• Liverpol sayfalarına da düşmüş video

Sturridge görmesin

Sturridge in sakatken yaptığı dans galiba

Bu şekil bir sürü yorum yapmışlar

Yorum

• Sturridge'in yerinde olsam benimle dalga geçiyorlar diye gelmezdim çünkü izleyince öyle gibi duruyor
                  #

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sturridge'in yerinde olsam benimle dalga geçiyorlar diye gelmezdim çünkü izleyince öyle gibi duruyor
                    Ben olsam dansımı Türklere ezberletmeye geliyorum derdim baya hevesliler beni sevmişler derdim

Yakında duyumcular buna benzer bir şey diyebilirler onun ağzından

Yorum

• Chelsea-leicester maçı hakemi trafikte kaldığı için maçı 4. Hakem yönetiyor olaya bakın [emoji3] Gariplikler sadece bizde olmuyor demek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben olsam dansımı Türklere ezberletmeye geliyorum derdim baya hevesliler beni sevmişler derdim

Yakında duyumcular buna benzer bir şey diyebilirler onun ağzından

--
                        Bizim taraftar videonun altına nice fenerbahce fans yazıyorlar :dd
                        #

Yorum

• İlk olarak Canberks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Chelsea-leicester maçı hakemi trafikte kaldığı için maçı 4. Hakem yönetiyor olaya bakın [emoji3] Gariplikler sadece bizde olmuyor demek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          A-12 de kaza oldu..yol komple kapalı.
                          County of Essex

Yorum

• Edgar Ie Fedenoord da ikinci yarıda oyuna girmiş... maçı takip eden varmı??
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Edgar Ie Fedenoord da ikinci yarıda oyuna girmiş... maçı takip eden varmı??
                              Edgar için de maç takip etmeyelim boşver ya.

Yorum

• edgar'ı devre arası çağırabiliyor muyuz acaba?

çok beğendim adamı, sol stoper oynadı 45 dakika... utrecht oyunun ikinci yarısını domine etti son 5 dakikaya kadar. feyenord defansında kaleciyle birlikte ayakta kalan tek isimdi. inanılmaz soğuk kanlı oyuncu. alan bilgisi kademe anlayışı falan da ben topçuyum diye bağıran cinsten.

stam'ın transfer ettirdiği stoper olunca umutluydum zaten, 45 dakikalık performansı umutlarımı iki katına çıkardı. umarım böyle devam eder de çok kıymetli bir stoper sahibi oluruz.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X